• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle konuşmak istememek

Şu olayda eşinizin nasıl suçu olmaz?
Benim sevdiğim insanın üzerine kim kapıyı kilitleyebilir?
Allah aşkına adamın acizliği ile nasıl sorununuz olmaz?
Yine diyorum,deprem olunca ne yapacakmışsınız,şu sorunu olmadığınız eşiniz ne cevap veriyor buna?
Eşim neler dedi annesine kaç kere kadın anlamıyor.Eşimle de sorunumuz var aslında ama bunların yanında küçük geliyor

ay ayni binada oturunca buda mi oluyor mus?tabi ses de cikaramiyorsunuz apartman kapisi diye..hirsiz girer diyemi korkuyor sizi dusunmedigi belli zaten.deginmeye gerek yok..dinleyen kimse olmayinca sizde icinize kapanmissiniz..kendi kendinizi dinliyorsunuz belliki..zor bir durum.bence bu kadar susmak yerine konusun.kv dine rahatsiz oldugunuzu yaptiginin yanlis oldugunu anlatin,esinize yanliz hissettiginizi soyleyin..icinizdekileri soyleyin dinlemesede soyleyin..en azindan rahatlarsiniz..tecrübeyle sabit :) insallh bu durumdan en kisa surede kurtulursunuz..

Eşim neler dedi annesine kaç kere kadın anlamıyor.Eşimle de sorunumuz var aslında ama bunların yanında küçük geliyor
Sanırım siz de anlamıyorsunuz dediklerimi?
Neden boşanmıyorsunuz,neyi bekliyorsunuz?
Neyden korkuyorsunuz?

ay ayni binada oturunca buda mi oluyor mus?tabi ses de cikaramiyorsunuz apartman kapisi diye..hirsiz girer diyemi korkuyor sizi dusunmedigi belli zaten.deginmeye gerek yok..dinleyen kimse olmayinca sizde icinize kapanmissiniz..kendi kendinizi dinliyorsunuz belliki..zor bir durum.bence bu kadar susmak yerine konusun.kv dine rahatsiz oldugunuzu yaptiginin yanlis oldugunu anlatin,esinize yanliz hissettiginizi soyleyin..icinizdekileri soyleyin dinlemesede soyleyin..en azindan rahatlarsiniz..tecrübeyle sabit :) insallh bu durumdan en kisa surede kurtulursunuz..
KV ile tastismalarimizi kaç kere yazdım.Beni bi türlü anlamiyor ben ne yaptım ki der durur

Sanırım siz de anlamıyorsunuz dediklerimi?
Neden boşanmıyorsunuz,neyi bekliyorsunuz?
Neyden korkuyorsunuz?
Ya kv çok üstüme geliyor doğru ama evde de annem bana şiddet uyguluyordu ben nereye gidiyim ki şimdi hem herkese küçük bir sorun gibi geliyor

Ya kv çok üstüme geliyor doğru ama evde de annem bana şiddet uyguluyordu ben nereye gidiyim ki şimdi hem herkese küçük bir sorun gibi geliyor
Kendi başına yaşayacaksın o zaman ne annenden ne kvden hayır yok...

Kendi başına yaşayacaksın o zaman ne annenden ne kvden hayır yok...
su evi yakıp yıkıp gidesim var.Ya da en azından bi sure kimseyle görüşmeyesim.Ama eşim ilk zamanlara göre biraz da olsa yol aldı.Ne yapacağımı şaşırdım

ayrı eve çıkın, uzaklaşın kayınvalidenizden, maddi olarak zorlanırsanız siz de işe girer çalışırsınız, hem maddi olarak darda kalmak bu muamaleye maruz kalmaktan iyidir.

İnşallah tüm bu sorunlara güç toplamak adına iyi bir eğitim alıp hayatınızı kurtarmışsınızdır.

ayrı eve çıkın, uzaklaşın kayınvalidenizden, maddi olarak zorlanırsanız siz de işe girer çalışırsınız, hem maddi olarak darda kalmak bu muamaleye maruz kalmaktan iyidir.
Evimiz zaten ayrı ama bi alt kat iste.Hemen üstüme kitler gider

Kocaman insanın üzerine kapı kilitmek ne demek :KK57:
Asla iyi niyetli düşünemem.
Deli midir nedir?:deli:

Back
X