• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle konuşmak istememek

Kilit bozuksa sende degiştir.
Anlamadim yani.

Cilingir cagir bozuk kilidi yenilesinler.
Cok zor olmasa gerek.

O
Hanımefendi konu kadının ben evde olmama rağmen apartmanı kilitlemesi

Onu bende anladim canim.

Ama sen niye kendini bukadar aciz gösteriyorsun?

10000 kere demişsiniz kv'ye. Eger insan lafi dinlemiyorsa sizde artik faliyete gecin.

Anlasin tahta kafa sizi sindiremeyecegini...

Senin bütün yaşam enerjini çekmiş kv... silkelen bir kendine gel.. kapıyı üstüne ilk seferde kitlemesine göz yummamalıydın.. beraber oturmaktan pek farkı yok sanırım aynı apartmanda oturmanın da..

O kilitleme cümlesi bile beni boğmaya yetti su an. Sizi nasil dinlemez kv , eşiniz sert bir şekilde konuştu mu hic. Yaptigi es geçilecek kabullenilcek bir durum degil. Okulunuz ne zaman bitiyor

O

Onu bende anladim canim.

Ama sen niye kendini bukadar aciz gösteriyorsun?

10000 kere demişsiniz kv'ye. Eger insan lafi dinlemiyorsa sizde artik faliyete gecin.

Anlasin tahta kafa sizi sindiremeyecegini...
Kadına ben bunca zamandır biz mutluyuz bizi rahat bırak dedim hala ayni.Kapiyi kilitleme konusunda eşim de konuştu değişen bişey yok.Sadece bu konudan bahsettim ama kadına göre ben paragöz saygısız biriyim zaten.Herseyi soyler bana sonra da ben demedim öyle bişey der

O kilitleme cümlesi bile beni boğmaya yetti su an. Sizi nasil dinlemez kv , eşiniz sert bir şekilde konuştu mu hic. Yaptigi es geçilecek kabullenilcek bir durum degil. Okulunuz ne zaman bitiyor
Okulun bitmesine iki yıl var.Esimin de sorunu bu evt dese ki siz benim eşime saygı göstermiyosunuz onu uzuyosunuz benimle de konuşmayın o zaman dese düzelecek ama yok.Esimi çoğu sabah kp ise bırakır akşam da işten alır gelmiyorum etmiyorum dese bişey yok

Senin bütün yaşam enerjini çekmiş kv... silkelen bir kendine gel.. kapıyı üstüne ilk seferde kitlemesine göz yummamalıydın.. beraber oturmaktan pek farkı yok sanırım aynı apartmanda oturmanın da..
Aynen sürekli bize gelin der durur.Gideriz beni sürekli yok sayar İki gündür ağzımı bile acasim gelmiyor.Robot gibi temizlik yemek bulaşık uyku ders bu döngüde ilerliyorum

Aynen sürekli bize gelin der durur.Gideriz beni sürekli yok sayar İki gündür ağzımı bile acasim gelmiyor.Robot gibi temizlik yemek bulaşık uyku ders bu döngüde ilerliyorum

Bence senin tek kurtuluşun taşınmak...

Hanımefendi konu kadının ben evde olmama rağmen apartmanı kilitlemesi

Sen evlenmeden önce de kilitliyordur. Sende anahtar varmış, sen açamıyormuşsun. Aslına bakarsan kayınvalidenin işine geliyordur ama sonuçta bu onun değil senin sorunun.
Yapacağın şey, eşine söyleyip kilidi değiştirtmek. Eşini ikna et, açamıyorum, kendimi hapis hissediyorum, yangın olsa ölüp gideceğim dersin. Hatta abart, çarpıntım tutuyor, panik atak oluyorum galiba de.
Kayınvaliden sürekli laf sokuyorsa sen de yeri gelince lafını söyle. Başta demişsin, işine gelince rahatsız etmek istemedim diye kaçıyormuş. Rahatsız ettiği zamanlarda bunu yüzüne vurabilirsin mesela.

Ay bu ne be... neyden korkuyor bi yere gitmenden mi yoksa eve birini almandan mı ? Hagır yani bundan öte açıklama olamaz k v ye sen çok kaçtın galiba zamanı da ki herkesi kendin gibi sanıyorsun derdim herhalde bir cinnet anında

Eski konularına baktım. Sen daha 20 yaşındaymışsın ve öğrenciymişsin. Eşin henüz evli olduğunun farkında değilmiş, tabii annesi de... Ve sen çocuk istiyormuşsun.
Şu durumda lütfen bebek fikrini rafa kaldır. Çok gençsin ve evliliğin oturmamış, hayatından memnun değilsin. Bebeğin olursa hem eğitim ve iş durumun aksar hem de çekip gidemezsin.

Arkadaşım kilidi değiştir kV hakket en bilinclimiyapiyor yoksa dediği gibi mi bilemem tabii ama benim Hürriyetim herseyim dir adamın ümüğüne başarı vallahi :sinirli:caniim sen yarın öğretmen olcaksin nasıl olcak ilke ve inlaplari saydirirken Hurriyetciligi atliycakmisin yada rol keseceksin tabii okuluna gidebilisen kapı kilitliyken...

Başlığa yanıt vereceğim
Kendimi bile aynada görmek istemiyorum
Birileriyle konuşmak şöyle dursun

Back
X