- 26 Ekim 2015
- 8.463
- 20.446
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de asla iyi niyetli düşünemiyorum bu kadın hakkındaKocaman insanın üzerine kapı kilitmek ne demek
Asla iyi niyetli düşünemem.
Deli midir nedir?![]()
Hanımefendi konu kadının ben evde olmama rağmen apartmanı kilitlemesiKilit bozuksa sende degiştir.
Anlamadim yani.
Cilingir cagir bozuk kilidi yenilesinler.
Cok zor olmasa gerek.
Kilit bozuksa sende degiştir.
Anlamadim yani.
Cilingir cagir bozuk kilidi yenilesinler.
Cok zor olmasa gerek.
Hanımefendi konu kadının ben evde olmama rağmen apartmanı kilitlemesi
Kadına ben bunca zamandır biz mutluyuz bizi rahat bırak dedim hala ayni.Kapiyi kilitleme konusunda eşim de konuştu değişen bişey yok.Sadece bu konudan bahsettim ama kadına göre ben paragöz saygısız biriyim zaten.Herseyi soyler bana sonra da ben demedim öyle bişey derO
Onu bende anladim canim.
Ama sen niye kendini bukadar aciz gösteriyorsun?
10000 kere demişsiniz kv'ye. Eger insan lafi dinlemiyorsa sizde artik faliyete gecin.
Anlasin tahta kafa sizi sindiremeyecegini...
Okulun bitmesine iki yıl var.Esimin de sorunu bu evt dese ki siz benim eşime saygı göstermiyosunuz onu uzuyosunuz benimle de konuşmayın o zaman dese düzelecek ama yok.Esimi çoğu sabah kp ise bırakır akşam da işten alır gelmiyorum etmiyorum dese bişey yokO kilitleme cümlesi bile beni boğmaya yetti su an. Sizi nasil dinlemez kv , eşiniz sert bir şekilde konuştu mu hic. Yaptigi es geçilecek kabullenilcek bir durum degil. Okulunuz ne zaman bitiyor
Aynen sürekli bize gelin der durur.Gideriz beni sürekli yok sayar İki gündür ağzımı bile acasim gelmiyor.Robot gibi temizlik yemek bulaşık uyku ders bu döngüde ilerliyorumSenin bütün yaşam enerjini çekmiş kv... silkelen bir kendine gel.. kapıyı üstüne ilk seferde kitlemesine göz yummamalıydın.. beraber oturmaktan pek farkı yok sanırım aynı apartmanda oturmanın da..
siz biryere gtmeyın dıye mı kapıyı kılıtlıyorBen de bunu güvensizlik olarak görüyorum.Dis kapıyı açık bıraksa balkon var yine giderim gidecek olsam ama işte
Aynen sürekli bize gelin der durur.Gideriz beni sürekli yok sayar İki gündür ağzımı bile acasim gelmiyor.Robot gibi temizlik yemek bulaşık uyku ders bu döngüde ilerliyorum
Hanımefendi konu kadının ben evde olmama rağmen apartmanı kilitlemesi