• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseyle konusmuyorken mevlute gitsem mi

Oglusumubekliyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
1.877
993
73
İyi geceler,
Derdim şu ki; biz esimin sulalesiyle görüşmüyoruz,ne düğünümüze davet ettik ne yanlarına gittik sonradan. Şimdi sorunlarla tamamen alakasız dayısının kızıyla görüşmeye başladık evlenmiş bana 5 dk mesafeye gelin gelmiş,evladı oldu mevlut davet ediyor, tabii ki kv dahil herkes orda olur, bir yanım gitme bulaşma diyor bir yanımda bayramda seyranda gidecek akraba olur,çocuğun yalnız büyümez diyor (baba tarafı olarak). Tabi başka zamanda giderim yanına ama bu davette cazip geliyor hani üye vardı eltisiinin ortamına girdi de hayatı kurtuldu öyle olur mu acaba?biz dugun oncesi esimin cekirdek ailesi tarafindan ciddi haksızlığa ugradik ve kimseye bunu anlatmadan sessizce uzaklastik hayatlarından, kendimiz yalnız kaldık.

Edit:gitmicem.

Son düzenleme:
Sorunun kaynağına göre değişir.
Şimdiye kadar hiç siz napıyosunuz neden görüşmüyoruz demediler mi?
Torunları falan da olmuş neticede.
Eğer basit bi mevzu ise uzatmazdım ben olsam.

Haksızlık yapan kişilerle muhattAP olmayacağız. Aslında geçenlerde kv arayınca açmasını sağlamıştim esimin yalvararak ama bayramda kardeşime kız istedik o güzel günlerimizı nasıl zehir ettikleri elaleme nasıl rezil olduğumuzu vs hatırladım daha da karışmam bende emekleri de yok hatirlari da.

Kendimden bahsedeyim.. eşimin ailesiyle bende sorunlar yaşadım.. gitmiyordum...
Eşimin ailesi bana yaklaşmaya başladılar iyi olarak.. hep iyi davrandılar.. bende geçmişin üstünü kapattım.. eski konuları hiç açmıyoruz.. bir şans verdim.. uzun zamandır da iyiler.. sorun olacak olursa zaten gitmem...
-- çocuklar anneanneye, babaanneyi, akrabaları bilmek ister..
-- gidin, ama eşinizin ailesi size yaklaşırsa yaklaşın. Konuşurlarsa konuşun.. siz adım atmayın.. karşı taraf adım atsın.. eğer iyi olursanız mesafeli olun.. biraz ağırdan alın... zaten sorun olursa gitmezsiniz, konuşmazsınız.. eşiniz arkanızdaysa tedirgin olmayın.. benim düşüncelerim..:KK25:

Ogün gitmeyin başka bı gün hediyenizi alıp gidin eşinizle akşam oturmasına ...

Ya da kimseyi umursamayin gidin Mevlüde sizin çekinecek birseyiniz yoksa niye gitmiyorsunuz ? Davet edenin evine gidiceksiniz sonuçta..

Kendimden bahsedeyim.. eşimin ailesiyle bende sorunlar yaşadım.. gitmiyordum...
Eşimin ailesi bana yaklaşmaya başladılar iyi olarak.. hep iyi davrandılar.. bende geçmişin üstünü kapattım.. eski konuları hiç açmıyoruz.. bir şans verdim.. uzun zamandır da iyiler.. sorun olacak olursa zaten gitmem...
-- çocuklar anneanneye, babaanneyi, akrabaları bilmek ister..
-- gidin, ama eşinizin ailesi size yaklaşırsa yaklaşın. Konuşurlarsa konuşun.. siz adım atmayın.. karşı taraf adım atsın.. eğer iyi olursanız mesafeli olun.. biraz ağırdan alın... zaten sorun olursa gitmezsiniz, konuşmazsınız.. eşiniz arkanızdaysa tedirgin olmayın.. benim düşüncelerim..:KK25:
Bişey yok gibi yapabilecegimi bilsem zaten gün aşırı eşimi kendileri arıyor beni de teyzesi kuzeni vs ekliyor sosyal hesaplardan. Ama özel anlarimi mafedip akraba kontejanindan hayatimizda olmalarini hazmedemiyorum.

Ogün gitmeyin başka bı gün hediyenizi alıp gidin eşinizle akşam oturmasına ...

Ya da kimseyi umursamayin gidin Mevlüde sizin çekinecek birseyiniz yoksa niye gitmiyorsunuz ? Davet edenin evine gidiceksiniz sonuçta..
Kesinlikle yok. O kuzeni dahil kimse bizden dinlemedi olayı biz tek kuruş almadan bağımizi kesip yuvamizi kurduk.

Back
X