kimseyle sevgili olamıyorum

staphlye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
4
0
36
İzmir
arkadaşlar 17 yaşındayım bu güne kadar sevdim sevildim ama farklı bir tabirle kimseyle çıkmadım yani sevgili olmadım yada olamadım diyeyim. birisi beni seviyor aslında bede onu seviyorum ama ilişkiden korkuyorum arkadaşlıklarım bile fazla sürmüyor benim insanlarla çok konuşmayı sevmiyorum facebookta bile 200 kişi açık olmasına rağmen kimseyle konuşmuyorum ne bileyim konuşunca boğuluyorum sanki en son yaklaşık bir buçuk sene önce birisiyle tanıştım tanışmamız anılarımız çok güzel oldu seviyormuydum bilmiyorum ama sevgili olmak istedi benimle 2-3 kere falan ama ben dalgaya vurup o an için durumu atlattım ayrıntılara fazla girmiyorum doğum günümün olduğu gün mesaj attı kırgındım o aralar tersledim o arada sevgilsinin olduğunu söyledi akşam konuştuk ve arkadaşlığımız orada son buldu geçen sene ağustos ayından beri aklımdan tek bi gün çıkmadı ama dediğim gibi ben böyle bir iki şey daha yaşadım olay bu değil bir ilişkiden korkuyorum annem zamanında boşver ilişkileri üniverstede bulursun birini evlenirsin zaten bu yaştaki ilişkilerin çoğu çocukca boşa zaman kaybı dedi babam zamanında herzaman dalındaki gül olarak kal gül koparılınca solar falan diyordu ama annemle aram herzaman iyidir anlatırım herşeyimi destek çıkar ama dediğim gibi korkuyorum korkumu atlatamıyorum

canım bu kötü bir durum değil.
sevgilim yok diye dert olur mu?:31: sevgililerin olacağına tek bir sevgilin olsun ve o da eşin olsun.:16: hayatını paylaşacağın insanla yaşa herşeyin ilkini. ilerde evlendiğinde için ferah ve huzurlu olur. emin ol daha mutlu olursun öyle.

kimseyle sevgili olamıyorum. YAŞ 17 :27:

cevap: BÜYÜYÜNCE OLURSUN YAVRUM :27:

facebookunda ki sadece online olan 200 kişiyi bile silebildiğinde, şu okulunu da hayırlısıyla, bitirebilirsen bitirdiğinde olur.. herşey olur :ssz:

O zaman ben ölmüşüm de üzerime toprak atan yok:27::27:
Ben 20 yaşındayım ve şu ana kadar hiç erkek arkadaşım olmadı:12:Zamanı gelince o gelir seni bulur canım dert etme bunu:31:
Daha yaşın da çok küçük zamanı gelince olur zaten:24::24:

17 yaşında sevgilin olmasın zaten,emin ol çok daha doğru.Öyle bir yazmışsın ki....Okulun bitsin,üniversiteye başla sonrası gelir zaten.

Back
X