Kızlar pazar günü yoğun ve pihtili bir kanama geçirdim beta hcg iki kartı artmazsa da güzel artıyordu sonra ise 916 dan 600 e düştü tekrar 730 Lara çıktı ve dış gebelik şüphesi konuldu doktorum iğne ile tedavi olabileceğimi söyledi temizlicez dedi aklım allak bullak kendimi çok kötü hissediyorum iğneyi kullanan oldu mu acaba dış gebelik için? Yada vurulan
Kızlar pazar günü yoğun ve pihtili bir kanama geçirdim beta hcg iki kartı artmazsa da güzel artıyordu sonra ise 916 dan 600 e düştü tekrar 730 Lara çıktı ve dış gebelik şüphesi konuldu doktorum iğne ile tedavi olabileceğimi söyledi temizlicez dedi aklım allak bullak kendimi çok kötü hissediyorum iğneyi kullanan oldu mu acaba dış gebelik için? Yada vurulan
Merhaba ben 2 hafta içinde 2 foz metotreksat oldum yani bir diğer adıyla kemoterapi ignesi igne kanama şeklşnde değil karın içinde hücreyi parçalayarak eritiyo yani siz hcg değerine bakmadan düşüp düşmediğini anlamazsınız çok korkulacak bişey yok fazla yan etkisi var ignenin ama bende bir yan etki yapmadı aşırı halsizlik dışında ve ufaktan bir karın agrısı değeriniz henüz çok düşük muhtemelen çabuk düşürürsnüz fakat yünede dış gebelik olduğu tanısına güvendiğiniz bir doktordan inanın bazen kese görünebiliyomuş benim 2 binli değerlerden sonra fış gebelik tanısı koyuldu ve alttan muayenede kese sağ tüpte görünüyodu tabi ignelerin işe yaramama durumuda var ben iç kanama geçirdim üç gün öncr ameliyatla alındı profolime girip okuyabişirsiniz canınızı sıkmayon yaşayan çok kişi var biraz sancışı bir süreç uzun sürüyor ama en kötü ihtimal ameliyatla alınıyor. Çok geçmiş olsum