Kimyasal düşükten sonra ilk regl ve gebelik

selam arkadaslar bugun dr gıttım rahım temız cıktı cok sukur. bıze kanama bıttıkten sonra ılıskı olur dedı zaten cok kucuktu galıba bu yuzden bıde bızde zaten sorun oldugu ıcın korunmaya gerek yok dedı

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bi daha yaşatmasın böylesini.. Duyduğum kadarıyla rahim filminden sonra sağlıklı gebe kalma şansı artıyormuş.. Allah gönlüne göre versin inşallah..

Senin adına çok sevindim:) genelde kimyasal düşüklerde korunma vermiyorlarmış doktorlar.. ben sormadım doktora. Hayırlısı olsun inşallah

Ben 17 ekimde kimyasal düşük yaptım sanırım kan grubum a - olduğu için Anti d iğnesi yapıldı kanamam varken 6 kasımda adet gördüm Ne zaman hamile kalabilirim bir bilginiz var mı

canım kimyasal duşuk ne demek anlamadım
Benim reglime 2 gün kala 25.18 di reglim 3 gün gecikti kahverengi kanama 1 saat sonra kırmızıya döndü çok tedirgin oldum doktora gittim tekrar beta hcg yapıldı 13.99 a düştü kanamam arttı. Doktor kimyasal düşük dedi ertesi gün n oldu şırıl şırıl kanamam var. Doktor değer çok düşük bunu düşük yapıyorsun olarak bile kabul edemeyiz dedi ilaç bile vermeyeceğim siz korunmadan denemeye devam edin dedi. İlk kanamam olduğunda çok ağladım üzüldüm ama kısmet... Yaşayam herkese Allah sabır versin
Demekki kimse kimyasal düşük yaşamamış...

Benim beta 49.5 5 gün sonra baktırdım yani bugün 42 çıktı dün hafif kanamam başlamıştı lekelenme tarzında doktor kimyasal gebelik dedi antibiyotik verdi şimdi değerimin düşmesini istiyorum kürtaj yada farklı bir tedavi olmamak için ilk gebeliğimde düşükle sonlandı buda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…