- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
gelin arkadaslar kimyasal gebelige bir care bulalim tedavisi olan oldumu hic ben iki aydir ust uste geciriyorum korkuyorum anne olamicam diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gecen sene bu zamanlar gecirdim ve hala kalamiyorumgelin arkadaslar kimyasal gebelige bir care bulalim tedavisi olan oldumu hic ben iki aydir ust uste geciriyorum korkuyorum anne olamicam diye
Nasıl çare bulunabilir ki. Sağlıksız bebeği vücut atıyor işte. Doğanın kanunu gibi bir şey tutunamayan yaşayamıyor. Ben de geçirdim nisan ayında zor şeyler tabiki ama yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.gelin arkadaslar kimyasal gebelige bir care bulalim tedavisi olan oldumu hic ben iki aydir ust uste geciriyorum korkuyorum anne olamicam diye
Ustunde yazar folik asitin ne icerdigi mesela benimki folik asit ve iyot iceriyorrabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim. ben folikasit kullaniyorum onda var diye dusunuyorum b12
bebegim sknti yapma sakin stres yapma bak doktor haftaya goruruz demis sen uzan o hatayi ben yaptim dusurdum iki kere surekli uzan dinlen haftaya kadar bide progestan al ic dusugu engeller