KIMYASAL GEBELIGI YENEN VE TEDAVI GORENLER BURDAMI

sessiz melegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
732
590
23
33
gelin arkadaslar kimyasal gebelige bir care bulalim tedavisi olan oldumu hic ben iki aydir ust uste geciriyorum korkuyorum anne olamicam diye

gelin arkadaslar kimyasal gebelige bir care bulalim tedavisi olan oldumu hic ben iki aydir ust uste geciriyorum korkuyorum anne olamicam diye
Nasıl çare bulunabilir ki. Sağlıksız bebeği vücut atıyor işte. Doğanın kanunu gibi bir şey tutunamayan yaşayamıyor. Ben de geçirdim nisan ayında zor şeyler tabiki ama yapılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.

Ustteki yoruma katiliyorum.
Sagliksiz embriyo tutunamiyor ne yazkki.
Bunu tibben bir rahatsizlik olarak bile kabul etmiyorlar.
Dogaya sarilmak bi nebze daha iyi.
Sogan ve incir kurleri, pekmezler ve keciboynuzlari vs. Bunlar kadin ve erkekte sagligi arttiriyor. Sorunlu gebeliklerin onune gecebiliyor. Size tavsiyem kürleri arastrmaniz

kızlar bu konuda bende çok sorun yaşadım son 2 yılda 4 kere kimyasal gebelik artık tüm umudumu kesmiştim benim herhalde hiç çocuğum olamayacak diye umutsuzluğa kapılmıştım. en son kimyasal gebeliği ocak 2016 da yaşadım ve sorunu araştırmaya başladık herşey normal hamile kalmakta bi sıkıntı yok ama hamilelik neden devam etmiyor cevabını arıyoruz. genel kan tahlilleri yaptırdık vitamin değerlerim çok düşük çıktı özellikle b12 sonucum hemen kan tedavisine başladık ve 2 ay içerisinde değerlerim çok yükseldi jinekoloğumda buna bağladı kan tedavisinden sonra hamileliğin devam eder demişti aynen öyle oldu çok şükür 2016 mayıs ayında yine hamile olduğumu öğrendim ve 5 hafta sonra inşallah oğlumu kucağıma alacağıma :) hamileliğim boyunca b12 vitamin tedavisini hiç bırakmadım kan ve demir ilaçları takviyesi hala devam ediyor. sorunun bu kadar basit bir çaresi olduğunu bilemezdim tabi. ne olur umutsuzluğa kapılmayın sonuçta hamile kalabiliyoruz ama bizdeki en ufak bir eksik bile kimyasal gebeliğe sebep olabiliyor...

canim ben gecen ay sovan kuru ile hamile kaldim zaten neymis belim gevsek oldugu icin surekli uzanmam gerekiyormus cocuk ondan tutunamiyormust

rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim. ben folikasit kullaniyorum onda var diye dusunuyorum b12

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var bilgisi olanv arsa ve yardımcı olursa çok sevinirimn. ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

bebegim sknti yapma sakin stres yapma bak doktor haftaya goruruz demis sen uzan o hatayi ben yaptim dusurdum iki kere surekli uzan dinlen haftaya kadar bide progestan al ic dusugu engeller

bebegim sknti yapma sakin stres yapma bak doktor haftaya goruruz demis sen uzan o hatayi ben yaptim dusurdum iki kere surekli uzan dinlen haftaya kadar bide progestan al ic dusugu engeller

cevapladığınız için teşekkürler ben daha cok dış gebelikten korkuyorum dr . 2 testten haberi yok kendim takip edeyim demiştim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…