Kimseye yanıt yazmamış canım aynı durumun yaşıyorum inşallah ikimiz de hamile kalırız dualarım seninleArkadaşlar merhaba. Ben 11 Ekim'de kimyasal gebelik geçirdim. Kanama 5 gün sürdü ve 10 Ekim'de betahcg 695ti. Kanama olduğu gün hastaneye gittiğimizde direkt 0a düşmüştü. Benim sorum şu aslinda, kimyasal gebelik geçirdikten sonra tekrar hamile kalmak sanırım daha kolay oluyormuş. Tekrar hamile kalan annişlerimizde acaba belirtiler nasıldı? Değişmiş miydi? Yani mesela kimyasal gebeliği yaşamadan önce tum belirtileri yaşayıp, sonrasında tekrar hamile kalınca belirtilerinizde bir şeyler değişmiş miydi?
Oncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsiniz. Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay deniyo ama bunun bi netligi yok. Suan 3.gebeligim ve saglikli tek gebeligimi yasiyorum. İlk olarak kimyasal gebelik gecirdim hic korunmadim 1 sene sonra hamile kalabildim oda dis gebelik oldu. Yani kismet demekten baska bisey yok. Belirti konusuna gelirsekte 3 gebeliktede farkli belirtiler yasadim.Arkadaşlar merhaba. Ben 11 Ekim'de kimyasal gebelik geçirdim. Kanama 5 gün sürdü ve 10 Ekim'de betahcg 695ti. Kanama olduğu gün hastaneye gittiğimizde direkt 0a düşmüştü. Benim sorum şu aslinda, kimyasal gebelik geçirdikten sonra tekrar hamile kalmak sanırım daha kolay oluyormuş. Tekrar hamile kalan annişlerimizde acaba belirtiler nasıldı? Değişmiş miydi? Yani mesela kimyasal gebeliği yaşamadan önce tum belirtileri yaşayıp, sonrasında tekrar hamile kalınca belirtilerinizde bir şeyler değişmiş miydi?
İnşallah kuşum yaKimseye yanıt yazmamış canım aynı durumun yaşıyorum inşallah ikimiz de hamile kalırız dualarım seninle
Anladım bitanem çok çok geçmiş olsun. Cidden cok zor ya isteyip de beklemek. Allah hicbirimizin kucağını boş birakmasin inşallahOncelikle gecmis olsun insallah en kisa zamanda saglikli bi gebelik yasarsiniz. Kimyasaldan sonra gebe kalmak kolay deniyo ama bunun bi netligi yok. Suan 3.gebeligim ve saglikli tek gebeligimi yasiyorum. İlk olarak kimyasal gebelik gecirdim hic korunmadim 1 sene sonra hamile kalabildim oda dis gebelik oldu. Yani kismet demekten baska bisey yok. Belirti konusuna gelirsekte 3 gebeliktede farkli belirtiler yasadim.
Merhaba ben geçen ay kimyasal yaşadım dün tekrar gebe olduğumu öğrendim bende belirtiler aynı bi değişiklik yokArkadaşlar merhaba. Ben 11 Ekim'de kimyasal gebelik geçirdim. Kanama 5 gün sürdü ve 10 Ekim'de betahcg 695ti. Kanama olduğu gün hastaneye gittiğimizde direkt 0a düşmüştü. Benim sorum şu aslinda, kimyasal gebelik geçirdikten sonra tekrar hamile kalmak sanırım daha kolay oluyormuş. Tekrar hamile kalan annişlerimizde acaba belirtiler nasıldı? Değişmiş miydi? Yani mesela kimyasal gebeliği yaşamadan önce tum belirtileri yaşayıp, sonrasında tekrar hamile kalınca belirtilerinizde bir şeyler değişmiş miydi?
Peki bu ay gebe olduğunuzu öğrenmeden önce çamur gibi bi lekelenme falan yaşadıniz mı benim şuan çok garip şeyler oluyor vücudumda ne ama oluyor bilmiyorumMerhaba ben geçen ay kimyasal yaşadım dün tekrar gebe olduğumu öğrendim bende belirtiler aynı bi değişiklik yok
Ay çok süper bu arada çok sevindim sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın inşallahMerhaba ben geçen ay kimyasal yaşadım dün tekrar gebe olduğumu öğrendim bende belirtiler aynı bi değişiklik yok
Hayır yaşamadım sadece öğrenmeden iki üç gün önce falan nokta şeklinde pembe leke gördüm bi daha gelmedi. Her an regl olmuşum gibi ıslak hissediyordum akıntıdan dolayıPeki bu ay gebe olduğunuzu öğrenmeden önce çamur gibi bi lekelenme falan yaşadıniz mı benim şuan çok garip şeyler oluyor vücudumda ne ama oluyor bilmiyorum
Çok teşekkür ederim canım inşallah. değerim düşük çıktığı için yine kimyasal olacak diye korkuyorum ben deAy çok süper bu arada çok sevindim sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Kötüsünü düşünme ki iyi olsun. Bir daha yaşanmaz umarım ve sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişiniHayır yaşamadım sadece öğrenmeden iki üç gün önce falan nokta şeklinde pembe leke gördüm bi daha gelmedi. Her an regl olmuşum gibi ıslak hissediyordum akıntıdan dolayı
Çok teşekkür ederim canım inşallah. değerim düşük çıktığı için yine kimyasal olacak diye korkuyorum ben de
Değerin kaç cnmHayır yaşamadım sadece öğrenmeden iki üç gün önce falan nokta şeklinde pembe leke gördüm bi daha gelmedi. Her an regl olmuşum gibi ıslak hissediyordum akıntıdan dolayı
Çok teşekkür ederim canım inşallah. değerim düşük çıktığı için yine kimyasal olacak diye korkuyorum ben de
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde bebisini kucağına alırsın inşallahBen Eylül'de düşük yaptım boş gebelikten şimdi 5+3 günlük hamileyim bende farklı olarak kasığımda kramp çok oldu
Ben 2 yıl önce boş gebelik yaşadım bir daha olmadıBen Eylül'de düşük yaptım boş gebelikten şimdi 5+3 günlük hamileyim bende farklı olarak kasığımda kramp çok oldu
23.09 ile çarşamba günü öğrendimDeğerin kaç cnm
Reglin kaç gün geçince öğrendin kuşum bir de23.09 ile çarşamba günü öğrendim
Takvime göre 6 gün gecikti ancak 1 hafta geç yumurtladım yani yumurtlamaya göre 1 gün kala öğrendimReglin kaç gün geçince öğrendin kuşum bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?