KİMYASAL GEBELİK GEÇİREN ARKADAŞLAR BİR BAKIN!!!

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Çok yoğun kanama ve yumurtalıklarda sancı var normal mi adet sancısı gibi deil sadece yumurtalıklarda ???

Çok yoğun kanama ve yumurtalıklarda sancı var normal mi adet sancısı gibi deil sadece yumurtalıklarda ???

Kanama varmi yogun kanama demissin kimyasaldir ozaman sen hamileydin cnm dimi dogru hatirliyorum

Demekki saglikli diilmis cnm uzulme rabbim tekrar verir saglikla insallah bende cok yasadim kimyasal oluyor yani
Şuanda gebelik testim daha koyu üstüne mi gördüm acaba yada dış gebelik mi bilmiyorum eşimi aradım dr gidicez

Şuanda gebelik testim daha koyu üstüne mi gördüm acaba yada dış gebelik mi bilmiyorum eşimi aradım dr gidicez

Allah allah gidip baktirman gerekiyor haber et bizede olurmu merak ettim

Baktırdım 3 gün önce 18 bu gün 170 yani üstüne görmüşüm galiba :))

Cok mu yogundu cnm neler yasadigini yaz da arkadaslara destek olalim ustune gorme nasil oluyormus diye ogrenmis olurlar hem.
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim

Cok mu yogundu cnm neler yasadigini yaz da arkadaslara destek olalim ustune gorme nasil oluyormus diye ogrenmis olurlar hem.
Hayirli olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Saol canım bildiğin adet kanaması kan tahlili yaptırmasam adet oldum derdim sadece ben 4 gün çok 3 gün az olur biterim bu 2 gün çok 2 gündür bitecek kadar azaldı

Saol canım bildiğin adet kanaması kan tahlili yaptırmasam adet oldum derdim sadece ben 4 gün çok 3 gün az olur biterim bu 2 gün çok 2 gündür bitecek kadar azaldı

Anladim canim baya baya ustune gormussun demekki :)

Her ihtimale karsi 2 gun sonra kan testini yenileyin.. duzenli artis oluyor mu mutlaka kontrol edin

Bu gün tekrar kan istedi dr yarında bakacak ona göre bir şey diyecek dün 7 de 170 ti bu gün 2 de 233 olmuş yarında yüksek ćıkarsa keseyi beklicez .

Bende geçen ay kimyasal geçirdim aynı üstüne görme yaşamıştım.bu ayda şüpheliyim regl gördüm ama ilk gün leke şeklinde üç gün normalden biraz az son gün bişey gelmedi.test yaptım bişey yoktu.ertesi gün baktım ikinci çizgi silik.Bende acaba yine mi üstüne gördüm diye düşündüm inşallah benimde senin gibidir yazını okuyunca daha çok umutlandim :)

Mrb kizlar bende yeni geldim araniza ben kasimda kimyasal gebelik yasadim. Aralikta tam gununde 4 gun adet oldum normalde 6 gun olurdum.simdi adetime 5 gun kaldi bas agrilarim basladi midem hafiften bulaniyor kasiklarimda agri var kimyasal gebelik zamanida hamileligimi ogrenmeden boyle belirtiler yasamistim adetime 7 gun kala. Biraz uzun oldu ama hamile olabilir miyim tekrar arada akintimda geliyor idrar testini ne zaman yapayim

Canım yaptın mı test?

Kızlar doktorlar şuan bana kimyasal gebelik geçiriyorsun diyorlar, hcg artışları düşük seyrettiginden ve kanamam devam ettiğinden, pazar günü hcg testim 17 çıkmıştı, dün de sabah kanamam başladı oglen hcg yaptırdım 50 çıktı, akşam başka hastanede tekrar yaptırdım 53 çıktı, bugün hâlâ kanama devam ediyor. Sizce hiç umut yok mudur?

Yok canim tam gununde adet oldum acaba psikoloj miydi anlamadim ama o kadar gercekti ki
İnsan kendini dinleye dinleye psikolojik belirtiler buluyor canım, ben yıllardır aynı şeyleri yaşiyorum. Enteresan olan kimyasal da olsa gebelik yaşadığımda belirti falan olmuyo nedense

Benim kimyasalda da ayni belirtiler olmustu 2 ay hicbir belirti olmadi sonrasinda duzenli adet oldum simdi gene belirti olunca acaba mi demistim aslinda sureklide dusunmiyorum 4 aylik evliyim calisiyorum hatta kimyasal dan once doktora gitmistim herhangi bir sorunum var mi kontrol amacli doktor gayet sagliklisin demisti ins en kisa zamaanda bi bebegim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…