- 10 Ağustos 2015
- 367
- 154
- 103
- 39
İnşallah canım :)Benim kimyasalda da ayni belirtiler olmustu 2 ay hicbir belirti olmadi sonrasinda duzenli adet oldum simdi gene belirti olunca acaba mi demistim aslinda sureklide dusunmiyorum 4 aylik evliyim calisiyorum hatta kimyasal dan once doktora gitmistim herhangi bir sorunum var mi kontrol amacli doktor gayet sagliklisin demisti ins en kisa zamaanda bi bebegim olur
Şuan 3. Kimyasal gebeligimi yaşıyorum canım malesef, parça düşmedi hicbirinde. Hatta bazı insanlarda ağrı oluyormuş, çok şükür ağrı da oldu sayılmaz bende.Üstüne gördüm evet ama sonra kimyasal döndü yükselen değerim birden düşmeye başladı ve yine bir kanamayla gitti hcg yarıya düşünce tekrar dr gitmedim zaten adet kanaması başlamıştı benim sorum parça falan düşüyor mu kimyasal da ? Bende normal adet şeklinde oldu 1 inde dr gitcem 2 hafta oldu düşük yapalı rutin bi kontrol amaćlı gidicem
Üstüne gördüm evet ama sonra kimyasal döndü yükselen değerim birden düşmeye başladı ve yine bir kanamayla gitti hcg yarıya düşünce tekrar dr gitmedim zaten adet kanaması başlamıştı benim sorum parça falan düşüyor mu kimyasal da ? Bende normal adet şeklinde oldu 1 inde dr gitcem 2 hafta oldu düşük yapalı rutin bi kontrol amaćlı gidicem
Evet tam 15 gün kanama oldu
Öyle tabi bu ay yeniden deniyoruz hem kıZım da 1 yaş oldu uykusu yemeği düzene oturdu :)Sagliksizmis demekki cnm hayirlisi boyle imis
Ben önce üstüne gördüm 1 hafta adet oldum sonra 3-4 gün kahve rengi akıntı oldu bebek düşerken yeniden kanama başladı 1 hafta da o sürdü tekrar baktırmadım gebelik testi aldım kanamam bitince yaptım negatifti sıfırlandı demek hcg dedim gitmedim draMerhaba benimde yükselen hcgb bir sonraki testte yarı yarıya düştü kese görünmedi ve Dr progesterani kes dedi dün bu saatlerde kanama başladı biraz ağrım oldu ama korktuğum gibi olmadı.
Kanama ne kadar sürdü ve ne zaman adet gördünüz birde değer düştü mı diye baktirdiniz mı kanda Dr bana perşembe veya cuma test yaptır dedi
olmazsa bende bir test alayım bakalım hala çizgi görecekmiyim inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder sana bana ve isteyen tüm arkadaşlara canımBen önce üstüne gördüm 1 hafta adet oldum sonra 3-4 gün kahve rengi akıntı oldu bebek düşerken yeniden kanama başladı 1 hafta da o sürdü tekrar baktırmadım gebelik testi aldım kanamam bitince yaptım negatifti sıfırlandı demek hcg dedim gitmedim dra
Amiiin inşallah :)olmazsa bende bir test alayım bakalım hala çizgi görecekmiyim inşallah tekrardan sağlıklı bir gebelik nasip eder sana bana ve isteyen tüm arkadaşlara canım
TEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGU ÇIKTI ARKADAŞIM SANIRIM DEĞERİM SIFIRLANDIAmiiin inşallah :)
Aynen öyle bende öyle yaptım gitmedim dr a bi dahaki ay da adet oldum zatenTEST ALDIM YAPTIM TEK ÇİZGU ÇIKTI ARKADAŞIM SANIRIM DEĞERİM SIFIRLANDI
canım yaa çok sevindim benim değer sıfırlanmamış arkadaşımya tekrar yükselmeye başladı dr sağlıklı değil dedi.Rabbim hepinize nasip etsin tekrar hamileyim :)
Kimyasal 1 ay ara ve yine kimyasal dr gidicem artık neden sürekli kimyasal oluyor acaba diyecanım yaa çok sevindim benim değer sıfırlanmamış arkadaşımya tekrar yükselmeye başladı dr sağlıklı değil dedi.
tekrar kan verdim bu seferde değer düşmemiş ve değer yükselmiş ise dr kürtaj yapacakmış.
senin ne zaman arası geçti yeniden gebelik ile o üzücü olay arasında
rabbim sağlıklı bir gebelik sonucunda evladını kucağında göstersin
dualarını bekliyorum canım sende benim dualarımda olacaksın
Kimyasal 1 ay ara ve yine kimyasal dr gidicem artık neden sürekli kimyasal oluyor acaba diye
Valla ben hiç bişey anlamadım adetten önce çift ćizgi gördüm adet olmadan sabah bi daha yaptım negatifti akşam adet oldum adetken karnım falan ağrır bu sefer kasıklarım belim ağrıdı ishal olurum her adette düşük yaptığımda bile öyle oldu bu sefer olmadım göğüslerim adet olacakmış gibi hala şiş bende bişey anlamadım akşam eşim gelirken test alacak ya yine üstüne gördüm yada tuhaf bi adet gördümBu dami kimyasal oldu yoksa ay ins degildir.
Valla ben hiç bişey anlamadım adetten önce çift ćizgi gördüm adet olmadan sabah bi daha yaptım negatifti akşam adet oldum adetken karnım falan ağrır bu sefer kasıklarım belim ağrıdı ishal olurum her adette düşük yaptığımda bile öyle oldu bu sefer olmadım göğüslerim adet olacakmış gibi hala şiş bende bişey anlamadım akşam eşim gelirken test alacak ya yine üstüne gördüm yada tuhaf bi adet gördüm
Canım test yaptinmi ne durumdasınKimyasal 1 ay ara ve yine kimyasal dr gidicem artık neden sürekli kimyasal oluyor acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?