- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 27
Sonucun ne çıktı canımHiç korkma c kollu cihaz olsun yeter çok az bi acı hissettim oda varla yok arası
Doktoruma göstereceğim bilmiyorum ki doktorumdan haber bekliyorumSonucun ne çıktı canım
Bana çekr cekmez çeken doktor tıkanıklık filan yok tüplerin açık demiştiDoktoruma göstereceğim bilmiyorum ki doktorumdan haber bekliyorum
Tüplerin açık dedi kuzum banada sadece sonuçta birşey yazıyo süt hormonu ile ilgili anlamadım onu göstereceğimBana çekr cekmez çeken doktor tıkanıklık filan yok tüplerin açık demişti
İyi çok şükür canım gözün aydınTüplerin açık dedi kuzum banada sadece sonuçta birşey yazıyo süt hormonu ile ilgili anlamadım onu göstereceğim
Sol tüpümde biraz genişleme varmış bu engel değil eğer tıkanıklık olsaydı ameliyat yapmak zorunda kalırdım ama öyle bir durum yok dedi şükürİyi çok şükür canım gözün aydın
Gerçekten mi ? Geçmiş olsun cnm sevindin sıkıntı olmamasına umarım tüplerinde açıktır rahminde de sıkıntı yoktur herşey yolundadırHiç korkma c kollu cihaz olsun yeter çok az bi acı hissettim oda varla yok arası
Evet güzel çıktı sadece sol tüpümde genişleme var dediler oda sorun değil tüpler açık olduğu için hiç korkma çok rahattıGerçekten mi ? Geçmiş olsun cnm sevindin sıkıntı olmamasına umarım tüplerinde açıktır rahminde de sıkıntı yoktur herşey yolundadır
Çok şükür canımSol tüpümde biraz genişleme varmış bu engel değil eğer tıkanıklık olsaydı ameliyat yapmak zorunda kalırdım ama öyle bir durum yok dedi şükür
Canım dün kan verdim değerim 103 çıktı progesteron 8.1 biraz düşük dedi iğne yaptı doktorEvet güzel çıktı sadece sol tüpümde genişleme var dediler oda sorun değil tüpler açık olduğu için hiç korkma çok rahattı
Ay kurban olurum hadi inşallah inşallahCanım dün kan verdim değerim 103 çıktı progesteron 8.1 biraz düşük dedi iğne yaptı doktor
Ay kurban olurum hadi inşallah inşallahiğne filan olmamıştın dımı bu ay kendinden oldu
Haber vermeyi sakın unutmaYok canım ilaç vs içmedim ignede vurulmadi.Cok teşekkür ederim canım beniminşallah değerlerim güzel artar sağlıklı gebelik geçiririm.Tekrardan 23 n de gel dedi doktor
Tabiki canımHaber vermeyi sakın unutma
Çok şükür sıkıntı yokmuş cnm umarım tez vakitte gebe de kalırsın. Bende en kısa vakitte çektirmeyi düşünüyorumEvet güzel çıktı sadece sol tüpümde genişleme var dediler oda sorun değil tüpler açık olduğu için hiç korkma çok rahattı
İnşallah canım Bencede çektir gayet kolayÇok şükür sıkıntı yokmuş cnm umarım tez vakitte gebe de kalırsın. Bende en kısa vakitte çektirmeyi düşünüyorum
Sağlık ocagiyla iletişime gir canım benim de geçen ay devlet hastanesinde aynı şey başıma geldiKızlar başınıza geldimi bilmiyorum ama normalde aynı gün verdiğim tahlil ve beta sonucmu e nabıza eksizsiz giren aile doktorum bugün sade ce idrar tam kan girmiş betamı girmemiş sizce neden olabilir silik testle öğrendim ama beta girmemiş doktor şaşırdım
Yarın giderim bugun kapalı zaten yarın anca giderimSağlık ocagiyla iletişime gir canım benim de geçen ay devlet hastanesinde aynı şey başıma geldi
Canım naptın ?Sağlık ocagiyla iletişime gir canım benim de geçen ay devlet hastanesinde aynı şey başıma geldi