Kimyasal gebelik geçirenler gelin toplanalım

4 ay önce yaşadım. Farkında değildim adetim çok uzun sürdü kanamam durmayınca doktora gittim kimyasal gebelik geçiriyosun dedi 25-30 gün sürdü kanamam sonra doğum kontrol hapı verdi onu kullanınca kesildi. Her ay deniyoruz ama maalesef henüz olmadı

Bir seneyi geçti henüz hamile olmadım üzerine bir de miyomdan ameliyat oldum ama nasip çok yaklaşmış hissediyorum topiğime

Kızlarr değerim en son 2 Mayısda 41e düşmüştü dün kan verdim 6 Mayıs da 53 olmuş. Dış gebelik mi bu ya

Kızlarr değerim en son 2 Mayısda 41e düşmüştü dün kan verdim 6 Mayıs da 53 olmuş. Dış gebelik mi bu ya
Dış gebelikte çok fazla yükseliş oluyor canım dış gebeilik değil dir degerin çok az hareketli düşer ama zaman alır sabırlı ol endişelenecek bişey yok

Dış gebelikte çok fazla yükseliş oluyor canım dış gebeilik değil dir degerin çok az hareketli düşer ama zaman alır sabırlı ol endişelenecek bişey yok
İnşallahh öyledir canım
Daha öncekiler böyle olmayınca korktum bi an

Kızlar merhaba bende sanırım kimyasal gebelik geçirdim çünkü adetim 3 gün geçince kan verdim 12 çıktı 2 gün sonrada adet oldum

Kızlar bir şey soracağım kimyasal gebelikte adet bitimi nasıl oluyor benim koyu kahve siyaha yakın akıntım oluyor normal mi ve 10.günümdeyim

Kızlar bir şey soracağım kimyasal gebelikte adet bitimi nasıl oluyor benim koyu kahve siyaha yakın akıntım oluyor normal mi ve 10.günümdeyim
Bende kimyasal geçirdiğimde hep siyah ve kahverengi kanamam olmuştu. Koyu kırmızıyı hiç görememiştim normalde öyle olurdu cünkü

Merhaba, kan sonunucun yanlış çıkma ihtimali var mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…