Başka bi üyeye sormustum ama olsun:) inşAllah bi dahakine normal olurr. Düşükle kimyasalın arasında kac ay var?1 düşük + 1 kimyasal 3.de inşallah normal olur :)
Fark etmedim canım :) 8 ay varBaşka bi üyeye sormustum ama olsun:) inşAllah bi dahakine normal olurr. Düşükle kimyasalın arasında kac ay var?
Olsun olur boyle seylerFark etmedim canım :) 8 ay var
Ayyy maşallah yaaa darısı benim gibi isteyenlere olsun inşallahhhhBen arka arkaya iki kimyasal gebelik yaşadım arkadaşlar o acıyı çok iyi biliyorum ikinci kimyasal gebelikten 10 gün sonra hamile kaldım şimdi 35.haftamdayım kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalabilirsiniz korunmayın Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Stress işte :) 5 haftalıkken düştü canımOlsun olur boyle seylerBaya varmış aslında. Düşüğün kaç haftalıkken sonlandı
İnşAllah gönlünce olur herşey. Hamile kalırsın saglıcaklada dogurursun yavrunu. Düşükler insanı cok yıpratıyor. ALLAH kımseye yasatmasınnnStress işte :) 5 haftalıkken düştü canım
Vallahi gülüm bol bol dua ettim hiçbişey yapmadım sadece af buyur ilişki sonrası bir süre yattım kalkmadım öyle demişlerdi bana ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama Rabbim isteyince oluyor bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy maşallah yaaa darısı benim gibi isteyenlere olsun inşallahhhh
Özellikle dikkat ettiğin mi birşeye canım vitamin yiyecek gibi ..
Amin canımmmmm aminnnnnnİnşAllah gönlünce olur herşey. Hamile kalırsın saglıcaklada dogurursun yavrunu. Düşükler insanı cok yıpratıyor. ALLAH kımseye yasatmasınnn
Amin canım inşallah banada dua et olur mu?? Bende öyle yaptım sonrasında kalkmıyorum belimin altına yastık koyuyorum :)Vallahi gülüm bol bol dua ettim hiçbişey yapmadım sadece af buyur ilişki sonrası bir süre yattım kalkmadım öyle demişlerdi bana ne kadar işe yaradı bilmiyorum ama Rabbim isteyince oluyor bol bol dua edelim Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Değerin kaçtı canımBende kimyasal düşük yaşadım değerim bir anda düştü dün akıntım başladı ama öyle çamur falan gibi birşey gelmedi kızlar normal adet gibi attiyorum şuan 3 güne giriyorum normal adetim gibi sürecek galiba 6 gün galiba
Allah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum dedim ya ben onun acısını çok iyi biliyorum Rabbim tekrarlatmasın inşallah unuttum bak folik asite başlayın hemen başlamadıysanız ben ikinci kimyasal sonrası hemen başladım zaten gebelik planlandığından 3 ay önce başlamak lazımmışAmin canım inşallah banada dua et olur mu?? Bende öyle yaptım sonrasında kalkmıyorum belimin altına yastık koyuyorum :)
33.53 adetten 2 gün önce adet günü 43.53 ve dün yaptım ve adetim başladı 5. Bilmem kaçtıDeğerin kaçtı canım
Kullandığın folik asitin adı ne canım? Benim kullandığım bitmek üzere çok düzenli kullanamadım unuttuğum günler oldu bebek olmuyor zaten diyerek aklıma gelmedi bazen ama hatırladıkça içtim yinedeAllah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum dedim ya ben onun acısını çok iyi biliyorum Rabbim tekrarlatmasın inşallah unuttum bak folik asite başlayın hemen başlamadıysanız ben ikinci kimyasal sonrası hemen başladım zaten gebelik planlandığından 3 ay önce başlamak lazımmış
Benimde 48.5 sonra 15 e düştü canım koyu sarı leke ile başladı sonra çamır gibi oldu sonra adet başladı baya sürdü kan olarak bitti ama çamur gibi devAm ediyor33.53 adetten 2 gün önce adet günü 43.53 ve dün yaptım ve adetim başladı 5. Bilmem kaçtı
Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah :)Allah şahidim her gece başımı yastığa koyduğumda bütün isteyen kardeşlerime dua ediyorum dedim ya ben onun acısını çok iyi biliyorum Rabbim tekrarlatmasın inşallah unuttum bak folik asite başlayın hemen başlamadıysanız ben ikinci kimyasal sonrası hemen başladım zaten gebelik planlandığından 3 ay önce başlamak lazımmış
Anladım canım benim normal rengi hayırlısı olsun hakkımız da insan sevinmesiyle üzülmesi bir oluyor aralikdada düşük yapmıştım şimdide kimyasal yaşadım hayırlısı ne diyelimBenimde 48.5 sonra 15 e düştü canım koyu sarı leke ile başladı sonra çamır gibi oldu sonra adet başladı baya sürdü kan olarak bitti ama çamur gibi devAm ediyor
Öyle tabi ama üzülme sakın allaha şükür en azından hamile kalabiliyoruz burada çok okudum düşük yapıp hamile olanlar kimyasal geçirip hamile olanalar inşallah bizdede sağlıklı bir gebelik olur allaha şükür şevkim kırılmadı olacak inşallah inanıyorum moralini yüksek tut bebeğimiz geleceği zamanı bekliyorr umutsuzluğa kapılma sakınAnladım canım benim normal rengi hayırlısı olsun hakkımız da insan sevinmesiyle üzülmesi bir oluyor aralikdada düşük yapmıştım şimdide kimyasal yaşadım hayırlısı ne diyelim
Folidace gülüm birde Rabbim nasip ettiğinde Progestan yada Proluton depot iste Dr. undan. Keseyi görmeden vermiyorlar ben 40 tane Proluton depot iğne oldum 30 hafta içinde. 17.haftamıza kadar düştü düşecek dediler yavrumu sahiplenemedim bile. Dr lar çok zalim bazı konularda öyle vurdumduymaz konuşuyorlar ki sen Annesin o evladın demiyorlar. Kimyasal gebeliği de gebelikten saymıyorlar onun için çok araştırdım nedir ne yapmam lazım diye biz duamızı edelim taktir Rabbim 'in. Eşime de doğum sancım tuttuğunda bana hatırlat Rabbim olmayanlara da nasip etsin diye dua edeceğim dedim unutmayız inşallah dualarım sizinle.Kullandığın folik asitin adı ne canım? Benim kullandığım bitmek üzere çok düzenli kullanamadım unuttuğum günler oldu bebek olmuyor zaten diyerek aklıma gelmedi bazen ama hatırladıkça içtim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?