Kimyasal gebelik geçirenler yardımcı olur musunuz??

Normal canim aynisi bendede oldu 7 gün sürdü bu bitti temizlendim hic ara vermedik 4 hafta sonr a hamile kaldim. Simdi hamileyim cok sükür rabbim bu sefer kucagima verir insallah sende korkma kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyomus derler

Normal canım benim 7 günde bitti sonrasından ki ay günümde hastalandım ama oda kist oluştuğu için az az geldi 10 gün sürdü doktor ilaç verdi düzene girdim. Kendine dikkat et kafana da takma geçer

Canım öncelikle geçmiş olsun bende şubat 15 de öğrendim 19 da kanama başladı dr kimyasal dedi 28 ine kadar sürdü sonra hiç adet olamadım taa ki geçen cumartesiye kadar 50 günü geçti nerdeyse şuan adetliyim sıkıntılı bi süreç yani inşallah bu ay yüzümüz güler

Canim bende subatta kimyasal gebelik oldu dr korunmaya gerek yok dedi ve martta tekrar hamile kaldim ama ben kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim ictim her sabah ac karnina ve civan percemli cayi ictim gunde 2 defa sekersiz ve faydasi olduguna inaniyorum kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu yaptiklarimda yumurta kalitesini yukseltiyor denemekte fayda var diye dusunuyorum

Allah razı olsun canım benim allahım kolay ve sağlıklı bir doğum yaşatsın bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah canımmm

İnşallah canımda inşallah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alabileceğim bir hamilelelik olur inşallah

Aminn canımmmmmm inşallah

İnşallah sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin canım

Bu çamur gibi akıntı bitince tekrar beta ya baktırayım mı doktor birşey demedi çünkü
Canim beni doktorum cagirmisti betaya bakmak icin. Zaten kanama baslayinca o da sifirlanirmis yavas yavas. Bence sor doktoruna aklin kalmasin. En fazla bir kan testi daha yapr

Canim beni doktorum cagirmisti betaya bakmak icin. Zaten kanama baslayinca o da sifirlanirmis yavas yavas. Bence sor doktoruna aklin kalmasin. En fazla bir kan testi daha yapr
Birkez gittim o doktora pek güven vermedi açıkcası ama başka bir doktora gidebilirim

Benim ilk kahverengi çamur gibi gelmişti sonra siyaha döndü en son kırmızıya.10 gün sürmüştü kanama.

5 gün önce kıvamlı bir akıntı olunca yumurtlama zamanım diye düşündüm değerlendirdik o günü ve ondan 2 gün öncesini.. İkinci birlikteklikten sonraki gün sağ kasığımda gün boyu süren bir ağrı oluştu hayırlısı bakalım inşallah bu sefer olur :)

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…