Normal canım benim 7 günde bitti sonrasından ki ay günümde hastalandım ama oda kist oluştuğu için az az geldi 10 gün sürdü doktor ilaç verdi düzene girdim. Kendine dikkat et kafana da takma geçerBu ay kimyasal gebelik geçirdim nisan 2 de koyu kahve lekeler geldi 3 ünde kan gelmeye başladı adet dönemi gibi ilk üç gün sancım oldu neyse ayın 9 unda kan bitti fakat hala çamur gibi koyu kahve şekilde akıntı gibi gelmeye devam ediyor. Böyle olması normal mi ??
Allah razı olsun canım benim allahım kolay ve sağlıklı bir doğum yaşatsın bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah canımmmFolidace gülüm birde Rabbim nasip ettiğinde Progestan yada Proluton depot iste Dr. undan. Keseyi görmeden vermiyorlar ben 40 tane Proluton depot iğne oldum 30 hafta içinde. 17.haftamıza kadar düştü düşecek dediler yavrumu sahiplenemedim bile. Dr lar çok zalim bazı konularda öyle vurdumduymaz konuşuyorlar ki sen Annesin o evladın demiyorlar. Kimyasal gebeliği de gebelikten saymıyorlar onun için çok araştırdım nedir ne yapmam lazım diye biz duamızı edelim taktir Rabbim 'in. Eşime de doğum sancım tuttuğunda bana hatırlat Rabbim olmayanlara da nasip etsin diye dua edeceğim dedim unutmayız inşallah dualarım sizinle.
İnşallah canımda inşallah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alabileceğim bir hamilelelik olur inşallahNormal canim aynisi bendede oldu 7 gün sürdü bu bitti temizlendim hic ara vermedik 4 hafta sonr a hamile kaldim. Simdi hamileyim cok sükür rabbim bu sefer kucagima verir insallah sende korkma kimyasaldan sonra daha cabuk hamile kaliniyomus derler
Sağol canımmmNormal canım benim 7 günde bitti sonrasından ki ay günümde hastalandım ama oda kist oluştuğu için az az geldi 10 gün sürdü doktor ilaç verdi düzene girdim. Kendine dikkat et kafana da takma geçer
Aminn canımmmmmm inşallahCanım öncelikle geçmiş olsun bende şubat 15 de öğrendim 19 da kanama başladı dr kimyasal dedi 28 ine kadar sürdü sonra hiç adet olamadım taa ki geçen cumartesiye kadar 50 günü geçti nerdeyse şuan adetliyim sıkıntılı bi süreç yani inşallah bu ay yüzümüz güler
İnşallah sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin canımCanim bende subatta kimyasal gebelik oldu dr korunmaya gerek yok dedi ve martta tekrar hamile kaldim ama ben kanama biter bitmez gittim hayit suyu aldim ictim her sabah ac karnina ve civan percemli cayi ictim gunde 2 defa sekersiz ve faydasi olduguna inaniyorum kimyasal kalitesiz yumurtalardan oluyor bu yaptiklarimda yumurta kalitesini yukseltiyor denemekte fayda var diye dusunuyorum
Canim beni doktorum cagirmisti betaya bakmak icin. Zaten kanama baslayinca o da sifirlanirmis yavas yavas. Bence sor doktoruna aklin kalmasin. En fazla bir kan testi daha yaprBu çamur gibi akıntı bitince tekrar beta ya baktırayım mı doktor birşey demedi çünkü
Birkez gittim o doktora pek güven vermedi açıkcası ama başka bir doktora gidebilirimCanim beni doktorum cagirmisti betaya bakmak icin. Zaten kanama baslayinca o da sifirlanirmis yavas yavas. Bence sor doktoruna aklin kalmasin. En fazla bir kan testi daha yapr
Benim ilk kahverengi çamur gibi gelmişti sonra siyaha döndü en son kırmızıya.10 gün sürmüştü kanama.Bu ay kimyasal gebelik geçirdim nisan 2 de koyu kahve lekeler geldi 3 ünde kan gelmeye başladı adet dönemi gibi ilk üç gün sancım oldu neyse ayın 9 unda kan bitti fakat hala çamur gibi koyu kahve şekilde akıntı gibi gelmeye devam ediyor. Böyle olması normal mi ??
Şimdi var mı gebelikBenim ilk kahverengi çamur gibi gelmişti sonra siyaha döndü en son kırmızıya.10 gün sürmüştü kanama.
Evet çok şükür kimyasalın peşinden sürpriz gibi oldu. 38 haftadayım. Çok doktora gittim ben de hormonal sorunlardan. Çok şükür Allahım nasip etti.Şimdi var mı gebelik
Ayyy maşallah kucağına almaya az kalmış allahım hayırlı güzel sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canımEvet çok şükür kimyasalın peşinden sürpriz gibi oldu. 38 haftadayım. Çok doktora gittim ben de hormonal sorunlardan. Çok şükür Allahım nasip etti.
Amin inşallah darısı başınızaAyyy maşallah kucağına almaya az kalmış allahım hayırlı güzel sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah canım
Amin canım duanda bizede yer ver :)Amin inşallah darısı başınıza
İnşallah canım5 gün önce kıvamlı bir akıntı olunca yumurtlama zamanım diye düşündüm değerlendirdik o günü ve ondan 2 gün öncesini.. İkinci birlikteklikten sonraki gün sağ kasığımda gün boyu süren bir ağrı oluştu hayırlısı bakalım inşallah bu sefer olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?