Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba tüp bebek yaptığım zaman kimyasal oldu. İlk kan testim 12.gunde 13 ,14.gunde 25 çıktı doktorum dört gün sonra kan ver dedi 18. Günde 14e düştü bu şekilde olmuştu benim
Geçen yıl geçirdim adetim 3 gün geciktiğinde 30 çıkmıştı pcosum bi yanım geç döllenme dedi bi yanım kimyasal 2 gün sonra testi yenilediğimde 16ya düşmüştü böylelikle iki üç gün içerisinde regl olmuştum.
Geçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştü
Geçen ay geçirdim 7.69 ile öğrendim 2 gün sonra tekrar verdim 20 küsürlere cıkmıstı 2 gün sonra tekrar verdim 55 cıktı 2 gün sonra lekelendim beta 69 cıktı yaklasık 3 gün sonra da kanamam basladı en son 10 lara düştü
Lekelenmeden bi kac gün sonra kanama baslıyor sancısı cok fena 3 saat acilde sancı cektim kürtaja alınacaktım rahim cok kalın oldugu için bu seferde cok incelir diye almadılar sağlam ağrısı var yani