- 2 Aralık 2014
- 598
- 288
- 83
- 40
- Konu Sahibi elmalxix turta
İnşallah canım allah razı olsunHadi bakalim hayirlisi 1 ay sonra guzel haberler aliriz insallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım allah razı olsunHadi bakalim hayirlisi 1 ay sonra guzel haberler aliriz insallah![]()
Canım ben normalde 28gunde bir olurum. Gecen ay kimyasal yasadim bu ay duzenim sasti 33. gunumdeyim hala regl olmadim. Ovulasyon testi al istersen canimHanımlar ben bugun kaybettim bebegmi kimyasal sonucu Yani bugün adet oldum.şimdi benim adet duzenime ne olacak eski düzen mi yoksa değişecek mi süresi falan? Tekrar gebe kalmak istiyorum ama yumurtlama günümü nasıl bulacağım bilemiyorum yardimci olur musunuz? ?![]()
Geçen ay kimyasal gecirdigimde doktorum bak ne guzel ilacsiz dogal yoldan hamile kalabildigini ogrendik diye bana umut vermisti..Belki sorum komik gelecek ama lütfen artık bunalmama bağlayın.Eylülde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da hala hamile kalamadım.Kimyasal gebelik yaşayan birisi hamile kalabiliyor mu demektir? Ne olur dalga geçmeyin.sormamın temel sebebi doktor yumurtalıkların zayıf 6 ay içinde gebe kalamazsan tüp bebek deneyebiliriz demişti de. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Canım bende eylülde kimyasal gebelik geçirdim doktorum bana 1ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi ama gebelik hala olmadı geçen ay kontrole gittim tüm herşey normal dedi bu ay bakicaz artık allahim kısmet etmiştir inşallahBelki sorum komik gelecek ama lütfen artık bunalmama bağlayın.Eylülde kimyasal gebelik yaşadım sonrasında da hala hamile kalamadım.Kimyasal gebelik yaşayan birisi hamile kalabiliyor mu demektir? Ne olur dalga geçmeyin.sormamın temel sebebi doktor yumurtalıkların zayıf 6 ay içinde gebe kalamazsan tüp bebek deneyebiliriz demişti de. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Geçmiş olsun canım bende eylülde kimyasal gebelik geçirdim doktorum bana 1ay normal adet gör sonra korunmayi birak dedi adetimde sirayla 28 29 24 günde oldu yani çok bi oynama olmadı sen yumurtlama takibi değilde iki günde ilişkiye gir zaten normalide o diyorlar ancak o şekilde yakalarsin 1 gün önce 1 gün sonra illaki olurHanımlar ben bugun kaybettim bebegmi kimyasal sonucu Yani bugün adet oldum.şimdi benim adet duzenime ne olacak eski düzen mi yoksa değişecek mi süresi falan? Tekrar gebe kalmak istiyorum ama yumurtlama günümü nasıl bulacağım bilemiyorum yardimci olur musunuz? ?![]()
cnm kaç kez geçirdin kimyasal gebelik?kızlar kimyasal gebelik neden tekrarlar
malesef 2 kezcnm kaç kez geçirdin kimyasal gebelik?
Bana doktorum sunu soylemisti aslinda bir cok kadin farkinda olmadan kimyasal gebelik yasar ancak bunu adet kanamasi zanneder ve farketmez.malesef 2 kez
canım destegin için çok teşekkür ederim rahim filmi çekildim çok şükür tüplerde sorun yok ama 2 dir tekrarlaması hep tekrarlıycak mı endişesi doğuruyor. çok çook zor bir pisikolojiBana doktorum sunu soylemisti aslinda bir cok kadin farkinda olmadan kimyasal gebelik yasar ancak bunu adet kanamasi zanneder ve farketmez.
bizlerin bunu farketmemizin nedeni dayanamayip erken test yaptirmamiz. Bu yuzden zatrn adet gecikmesinden bir kac gun sonra idrar testi yapin diyorlar. Ben doktoruma neden sormustum bunun nedeni yok dogri sperm ve yumurta birlesmiyor biri yada her ikisinin sagliksiz olmasi durumunda da kimyasal gebelik olusur demisti. Hamile kalabildiginin gostergesidir kimyasal gebelik tuplerinin acik oldugunu gosterir canim
Herseyde vardir bir hayir rabbim dogru zamani bekliyordur belki decanım destegin için çok teşekkür ederim rahim filmi çekildim çok şükür tüplerde sorun yok ama 2 dir tekrarlaması hep tekrarlıycak mı endişesi doğuruyor. çok çook zor bir pisikoloji
merhaba kimyasal gebelik degildir dusuncesindeyim. ovulasyon nedeni ile zaten hamile kalabilecegin gunler belli onun dollenmesi rahme dusmesi vs zaman alan seyler kimyasal gebelik olsa daha gec olurdu bence. Daha once hic doktora gittin mi bence doktora gorunmende fayda var.arkadaşlar benim adetten 2 hafta sonra kanamam oldu ben anlamadm ne olduğunu ama sanırım kimyasal gebelik geçirdim hala az az devam devam ediyo...kan testi yaptırsam mı acaba böyle bi durum yaşayan oldu mu aranızda
Test yapmis miydin bu donemdeAdetimden 8gun sonra kanamam oldu anlamiyorum neden oluyo ya
gitmedim canım kanama kesilince ama aralıkta kürtaj olmuştum belki onunla ilgilidir çünkü senin dediğin gibi adetten hemen sonra gebelik olmaz sanırımmerhaba kimyasal gebelik degildir dusuncesindeyim. ovulasyon nedeni ile zaten hamile kalabilecegin gunler belli onun dollenmesi rahme dusmesi vs zaman alan seyler kimyasal gebelik olsa daha gec olurdu bence. Daha once hic doktora gittin mi bence doktora gorunmende fayda var.