- 12 Haziran 2015
- 87
- 38
- 8
- Konu Sahibi elmalxix turta
Çok fazla bilgi var. O yüzden soruyorum. Çakşır suyu, keçi boynuzu pekmezi, babaya da folik asit gibi. Soğan kürünü ben de gelecek ay uygulamayı düşünüyorum, şu an kürtaj yüzünden hamile kalmamam gereken dönemdeyim çünkü. Ne dersin bu konularda?Gebelik o kadar karmaşık bir süreç ki tıp da çoğu konuda yetersiz bence..kimyasal gebeliklerde sağlıklı değilmiştir diyolar geçiyorlar anca 4-5 kere tekrar edecek de iyce inceleyecekler.. Ama şöyle ki kimyasal gebelik yaşayan herkes sonunda bebeğine kavuşuyor çünkü kimyasal gebelik sonrası en azından gebe kalınabilindiği ispatlanmış olunuyor.. Doktorumun bir sözü olmuştu gebelik piyango gibidir tutar ya da tutmaz tutana kadar devam diye :)) ben hala soru sormaya devam edince tamam bunu unut gitsin dedi yani olumsuz düşünme her gebelik bireyseldir aynısı tekrarlanacak diye birşey yok nitekim benim 5 yaşında bir kızım var hiçbir sıkıntım olmadı son ana kadar çalıştım bir de evime uzak bir yerdi okulum aklımın ucundan geçmedi hiç bir olumsuzluk be birşey de olmadı.. Sonra kimyasal işte sonra tekrar gebelik mantık aranmıyor yani.. Ben sadece enfeksiyon falan varsa gider diye Soğan kürüne başladım kimyasaldan sonra 3-5 gün anca yapabildim iğrençti tadı sonra yumurtlama günüme dikkat ettim.. Başka da birşey yapmadım. Sen istersen yapılmadıysa bir de tahlil yaptır hormon tsh ve fsh falan bakıyorlar ya.. Sonra Çalışmalara devam :))