Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

bilmiyorum ki kuzum tekrar gidip baktırmadım.Çok sancılı bir süreçti zaten benim için.Çok erken öğrendim gebe olduğumu, istediğimiz gibi artmadığından hcg defalarca 2 günde bir kan verdim. düşmeye başladıktan sonra da adet oldum zaten. Tekrar gitmeye gücüm yok:KK43:
anlıyorm canm ya çok zordu bnm içinde.kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmiodum şok oldm resmen öğrenince.2 günde çok alışmıştım kaybednce yıkıldm.ama öğrendmki stres ve üzüntü tekrar hamile kalmaya engel bu yüzden geride bıraktm yaşadklarımı.sende üzme kendini yalnz değlsin birçok bayan yaşıyo malesf bu durumu. hcg sıfırlanması gerekio canm her ihtimale karşı içerde parça kalmadığı kesinleşmesi için.bide doktora kontrole gitmelisin yumurtalıklarına ve rahmine bakıo bi sorun varmı yokmu diye

anlıyorm canm ya çok zordu bnm içinde.kimyasal gebeliğin ne olduğunu bilmiodum şok oldm resmen öğrenince.2 günde çok alışmıştım kaybednce yıkıldm.ama öğrendmki stres ve üzüntü tekrar hamile kalmaya engel bu yüzden geride bıraktm yaşadklarımı.sende üzme kendini yalnz değlsin birçok bayan yaşıyo malesf bu durumu. hcg sıfırlanması gerekio canm her ihtimale karşı içerde parça kalmadığı kesinleşmesi için.bide doktora kontrole gitmelisin yumurtalıklarına ve rahmine bakıo bi sorun varmı yokmu diye
sana da çok geçmiş olsun cnm.
Benim çekmediğim kalmadı zaten:) 3 kez kist ameliytı oldum. Sağ yumurtalığım yok. Allah bir evlat kısmet etti şükür ona can sağlığı versin de bir tane daha istiyoruz bakalım. 10 aydır deniyorduk ohh demiştim sonunda, o da kimyasal çıktı... O da neyse dediğin gibi ben de ilk kez duyuyorum:) bunu da yaşayacağımız varmış, allah beterinden saklasın...

sana da çok geçmiş olsun cnm.
Benim çekmediğim kalmadı zaten:) 3 kez kist ameliytı oldum. Sağ yumurtalığım yok. Allah bir evlat kısmet etti şükür ona can sağlığı versin de bir tane daha istiyoruz bakalım. 10 aydır deniyorduk ohh demiştim sonunda, o da kimyasal çıktı... O da neyse dediğin gibi ben de ilk kez duyuyorum:) bunu da yaşayacağımız varmış, allah beterinden saklasın...
iyi canm ne güzel bir evladın varmş Allah bağışlasın. bir sonraki 2-3 ay bebiş olması daha kolay oluyormş inşallah bizede nasip olr sağlıklı bi bebiş.doktora git ama canm mutlaka

Evet canim agrili geciyor.ben bugune ksdar hic boyle sanciyi adetimde yasamadim bide cok geliyor adetin.endise etme git baktirda icinde bisey kalmasin mutlska kontrole git yani

bilmiyorum ki kuzum tekrar gidip baktırmadım.Çok sancılı bir süreçti zaten benim için.Çok erken öğrendim gebe olduğumu, istediğimiz gibi artmadığından hcg defalarca 2 günde bir kan verdim. düşmeye başladıktan sonra da adet oldum zaten. Tekrar gitmeye gücüm yok:KK43:
Ayni şeyleri yaşıyoruz cem benimde beta düştü adet oldum

Daha mı uzun sürdü peki kanaman? Bir de bittikten sonra gittin değil mi doktora?
Yok canim 5 gun surdu sonra aniden bitti.ama dolu dolu geldi o 5 gun.dr bittikten bir 15 gun sonra gittim.hic bir sorun yok yumurta tembelligin var dedi.zaten kimyasal gebeligi gebelikten saymiyoruz.kimyasal istedigimiz saglikli gebelik degil dedi.oyuzden endise etme canim

Kızlar doktordan geliyoum degerim1100 olmus cok kucuk keseyi gorduk. Haftaya çağırdı yine. Insallah bi sikinti olmaz sag salim kucagima alirim. Darisi isteyen herkese inşallah. Sakin umudunuzu kaybetmeyin gecen ay kimyasal diye cok uzulmstum. Com şükür Allah a. Insallah kalp atislarini da duyarim. Allah isteyen herkese nasip etsin

Kucana alırsın tez vakit hahah ayne kadar heyecanlandıysam yazıyı ters yazmışım beni anlamışsındır umarım:KK70:

Ayyy gercekten cok sevindim ya.allahim darisi bana olur insallah.ne cok hamile haberi aliyorum.yakinimsaki herkes hamile..allahim sagsalim kucagina almak nasip etsin

Sen ne yaptin cnm adet oldn mu onceki mesajlari cok okuyamdim
Cannim yok bugun 48 gun oldu adet gormeyeli doktor glifor verdi iciyorum iliskiyede korunmadan giriyorum.suana kadar bir belirti yok adet belirtisi ama hamilelik belirtiside yok okadar cok dua ediyorum ki olsun diye.bekliyorum gec dollenir falan diye.allahtan hayirlisi.sen naptin bu arada?

Back
X