- 26 Ekim 2015
- 134
- 28
- 18
- 35
- Konu Sahibi elmalxix turta
-
- #1.321
Canım sen gebeligini nasıl öğrendin kimyasaldan sonra hemen hamile kaldığına göre adet tarihinin geçmesini mi bekledin kan tahliline ne zaman gittinRabbim isteyen herkese versin insallah. Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirip haziran ayında hemen hamile kaldım. Çok şükür şu an 22. Haftadayim. Bunu yaşayanlara umut olsun brnim durumum
Ben Düşükten dolayı adetim geç gelir o ay diye umutlanmamistim hiç. Bi de hem bayram Hem kardeşimin düğünü vardı hiç dikkat etmedim kendime hep kosturmaca. Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra suphelenip evde test yaptım 2 . Çizgi hemen çıktı. Bi ay önce kimyasal oldu diye eşim hemen sevinmeyelim bekleyelim bıraz dedi 1 hafta sonra doktora gidip keseyi ve kalbi gördük. Yani hiç betahcg baktirmadim benCanım sen gebeligini nasıl öğrendin kimyasaldan sonra hemen hamile kaldığına göre adet tarihinin geçmesini mi bekledin kan tahliline ne zaman gittin
Bende aynı senin gibi bu ay geç gelir diye hiç beklemiyordum ama adet tarihimden üç gün sonra test yaptım ve hemen 2.çizgiyi gördüm dün. Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz aslında eşimde aynen geçen ayki gibi olmasın diye Rabbim bilir diyor dünden beri hastaneye de gidemedim henüz kan testi için umarım sonuçta seninki gibi olurda sağlıklı bi hamilelik olur bu kezBen Düşükten dolayı adetim geç gelir o ay diye umutlanmamistim hiç. Bi de hem bayram Hem kardeşimin düğünü vardı hiç dikkat etmedim kendime hep kosturmaca. Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra suphelenip evde test yaptım 2 . Çizgi hemen çıktı. Bi ay önce kimyasal oldu diye eşim hemen sevinmeyelim bekleyelim bıraz dedi 1 hafta sonra doktora gidip keseyi ve kalbi gördük. Yani hiç betahcg baktirmadim ben
Çok sevindim insallah sıkıntısız bi gebelik olur ve sağlıkla Kucağımıza alabiliriz bebislerimiziBende aynı senin gibi bu ay geç gelir diye hiç beklemiyordum ama adet tarihimden üç gün sonra test yaptım ve hemen 2.çizgiyi gördüm dün. Seninle aynı şeyleri yaşıyoruz aslında eşimde aynen geçen ayki gibi olmasın diye Rabbim bilir diyor dünden beri hastaneye de gidemedim henüz kan testi için umarım sonuçta seninki gibi olurda sağlıklı bi hamilelik olur bu kez
Canım adet gecikmesi kaç gün oldu..benim adet 3gün gecikince 220 çıkmıştı değerimkimse aktif değil mi yaa niye cevap veren yok
Adet gecikmem 4 gündü testi yaptırdığım da bu değer çok mu düşük acaba bide doktorum rahim kalınlığında az dedi çok korkuyorumCanım adet gecikmesi kaç gün oldu..benim adet 3gün gecikince 220 çıkmıştı değerim
Doktor kesin net birşey soyledimiHiç bir kanamam agrım yok buna rağmen düşeceğini düşünmek çok zormuş gerçekten
Hayır doktor net bişey söylemedi zaten o çok beni arada bıraktı malesef ama okuduklarım ve mantıkla düşünecek olursak düşen değer bir daha yukselmezmis. Zaten sağlıklı bi gebelik olsa değer yarıya düşmezdi dimiDoktor kesin net birşey soyledimi
Evet öyle malesef ki. Değerin çok düşük. Benim ilk değerim 100 çıkmıştı. Doktor kanamayla 3 güne düşer gider demistiHayır doktor net bişey söylemedi zaten o çok beni arada bıraktı malesef ama okuduklarım ve mantıkla düşünecek olursak düşen değer bir daha yukselmezmis. Zaten sağlıklı bi gebelik olsa değer yarıya düşmezdi dimi
Önceki kimyasalınızda adetimiz kaç gün sürmüştüBen Düşükten dolayı adetim geç gelir o ay diye umutlanmamistim hiç. Bi de hem bayram Hem kardeşimin düğünü vardı hiç dikkat etmedim kendime hep kosturmaca. Adet olmam gereken tarihten 5 gün sonra suphelenip evde test yaptım 2 . Çizgi hemen çıktı. Bi ay önce kimyasal oldu diye eşim hemen sevinmeyelim bekleyelim bıraz dedi 1 hafta sonra doktora gidip keseyi ve kalbi gördük. Yani hiç betahcg baktirmadim ben
Nolur biri bana akıl versin geçen ayki gibi iki üç günlükte olsa heveslenmek istemiyorum ama o çift çizgiyi gördüm ya hamile olmadığımı da düşünemiyorum kaç gün beklemeliyim birde değerim kaç çıkarsa kesin hamileyim demektir bilen var mı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?