Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

canim benim beta hcg yukseliyor dunde 222.20 cikti yarin doktora gidecegim bakalim ne diyecek kanama var ama beta hcg dusmuyor yukseliyor anlanli da yukselmiyor zaten insallah hayirlisi olur
Dış gebelik olmasın canım ağrın var mi doktora sor sadece birine bağımlı kalma bu gibi durumlarda

Dış gebelik olmasın canım ağrın var mi doktora sor sadece birine bağımlı kalma bu gibi durumlarda
hic agrim yok canim doktorum burada gidebilecegim en iyi doktor sehir disindan bile hastalari var digerleri takildigi durumda hastalirini ona yonlendiriyor yarin bi gideyim de bakalim ne diyecek o kimyasal diyor mudahale etmek icin acele etmiyor o yuzden ama dunku sonuca bakinca da bi gun arayla iyi yukselmis dedi genede muayeneye gore konusuruz dedi bakalim hayirlisi artik

Merhaba tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama kimyasal gebelikmis değer bugün 40 düştü ilk 65 ikinci 77 üçüncü 91 bugün 40 Dr beş gün sonra test tekrarla değer sifirlanmasi lazım dedi yukselirse iyi değil dedi dış gebelik olabilir dedi inş yukselmez ilaçları biraktiktan kaç gün sonra kanama başlıyor

geçen ay kimyasal düşük yaşadım kanamam 28 inde başlamıştı bu ay 8 gün geçti test yaptırdım negatif çıktı. Benim gibi adet gecikmesi yaşayan var mı

Kızlar kimyasal gebelikten sonra ara verdiniz mi? Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı bu hafta Dr a gidecektimki tam 1 hafta sonra kanamam başladı çok üzüldüm tabi ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı şaşırdım.. Tahlil yapıldı idrarda negatif çıktı düşük yapıyorsun muhtemelen dediler kese falan da görünmedi zaten hcg 16 çıktı kanda sorun yok dediler öyle kanamam devam ediyor azaldı ama bu dediklerim 3 gün önce oldu.. Ara vermek gerekir mi sizce ?

arkadaşlar bu beta hcgnin düşmesi uzun sürüyor mu benim kanama var ama düşmek bilmiyor bu günde 477 çıktı iki gün önce 366 idi

Kızlar kimyasal gebelikten sonra ara verdiniz mi? Geçen hafta idrar testim pozitif çıktı bu hafta Dr a gidecektimki tam 1 hafta sonra kanamam başladı çok üzüldüm tabi ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler olmamıştı şaşırdım.. Tahlil yapıldı idrarda negatif çıktı düşük yapıyorsun muhtemelen dediler kese falan da görünmedi zaten hcg 16 çıktı kanda sorun yok dediler öyle kanamam devam ediyor azaldı ama bu dediklerim 3 gün önce oldu.. Ara vermek gerekir mi sizce ?
kimyasal gebelikten sonra gebelik şansı artıyormuş o yüzden korunma dedi bana doktorum belki yardımcı olur

Ben de öyle düşünüyorum sağol canım ama senin niye yükseliyor ki düşmesi gerek dış gebelik olmasın sakın dikkatli ol sen
arkadaşlar bu beta hcgnin düşmesi uzun sürüyor mu benim kanama var ama düşmek bilmiyor bu günde 477 çıktı iki gün önce 366 idi

The Woman The Woman canım bera hcg yükselişi çok yavaş olduğu için dış gebelik çok düşük bir rusk diyor üç haftadır ancak bu kadar oldu bide düşüp yükselme oldu klinik olarak kimyasal görünüyor ultrasonda da görünen bir şey yok ve bu belirsizlik artık beni deli ediyor Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah

The Woman The Woman canım bera hcg yükselişi çok yavaş olduğu için dış gebelik çok düşük bir rusk diyor üç haftadır ancak bu kadar oldu bide düşüp yükselme oldu klinik olarak kimyasal görünüyor ultrasonda da görünen bir şey yok ve bu belirsizlik artık beni deli ediyor Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah
amin canım çok zor bi durum insan diyorki yoksa bari değerim düşsün, kanaman varmıydı

İnşallah tez zamanda düşer normale dönersin beklemek zor.. Dış gebelikte öyle belaki iyice büyüyene kadar farketmiyorlar.. Geçen hafta arkadaşım 3 gece üst üste acile gitti sancı ve bayılacak gibi oluyormus hcg yükseliyor ama bebek göremiyorlar artık 3. Gecede görebildiler tüpte.. Değeri kaçtı bilmiyorum yüksektir galiba.. Ben de kanamam bitince tekrar yaptırcam 16 idi benim ama olsun sıfırlanana kAdar takipte yarar var.. Geçmiş olsun tekrar canım

amin canım çok zor bi durum insan diyorki yoksa bari değerim düşsün, kanaman varmıydı
canim kanamam pazar ve pazartesi baya aktifdi iki gundur de ara ara siddetli cogu zamanda lekelenmeler var degerim duser diyordum dusmedi benim alti yumurtam vardi bend eondan supheleniyorum acaba hepsi dollendi de tek tek mi dusecek kafamda cok soru var

İnşallah tez zamanda düşer normale dönersin beklemek zor.. Dış gebelikte öyle belaki iyice büyüyene kadar farketmiyorlar.. Geçen hafta arkadaşım 3 gece üst üste acile gitti sancı ve bayılacak gibi oluyormus hcg yükseliyor ama bebek göremiyorlar artık 3. Gecede görebildiler tüpte.. Değeri kaçtı bilmiyorum yüksektir galiba.. Ben de kanamam bitince tekrar yaptırcam 16 idi benim ama olsun sıfırlanana kAdar takipte yarar var.. Geçmiş olsun tekrar canım
insallah canim saglikli sihhatliyse basim ustune Allah nasip etsin insallah

superisi_33 ne yaptın gittinmi doktora
Canım gittim kimyasal sonrası 4 nisan da adet oldum beklediğimden erken geldi adetin 3.günü hormon ve beta tahlili yaptırdım beta 4.69 du hala bir ayda hala sifirlanmamisti Doktor 1 ay daha bekle vücudun toparlansın dedi
bir tek prolaktin yüksek çıktı biraz 38 di Gebelikten dolayi herhalde benim değerler yavaş düşüyor Prolaktin de yumurtlamayi engelleyebiliyormuş Göğsünden süt geliyorsa o zaman sıkıntı olur dedi o da içimi rahatlattı ama o da düşsün istiyorum
Benim için bir ay daha beklemek çoook zor geliyor ama dediğini yapacağım tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
burada bir arkadaş var kimyasal sonrası beklemediği tekrar denedi o da kimyasal oldu Onu da görünce 1 adet daha geçsin dedim Yani yeniden çalışmalara başlamak için 2 adetin geçmesini beklemissin olacağım
Mayıs 4-5 gibi adet olursam ondan sonra ovülasyon testi yapmaya baslayacagim

Ben düşük kanamasından sonra 2 adet görüp çalışmalara başlayacağım inşallah Vücudun toparlansın dedi doktor Dinlensin dedi
bir adet gördüm yeni mayısta 2. Olacağım sonra yeniden sağlıklı olur inşallah

Canım benim 619 dan 1 ay sonra 4.69 du hala sifirlanmadi yani adet de oldum yeniden ama Doktor bir adet daha bekle dedi yeni sifirlaniyor vücudun toparlansın dedi Mayıs ayını bekliyorum ben de

Ben düşük kanamasından sonra 2 adet görüp çalışmalara başlayacağım inşallah Vücudun toparlansın dedi doktor Dinlensin dedi
bir adet gördüm yeni mayısta 2. Olacağım sonra yeniden sağlıklı olur inşallah
Bilemiyorum ben de ama benim kanama başladığında 16 idi Pazartesi başladı bugün bitti gibi biraz yoğun adet olur gibi oldum sadece.. Hayırlısı bakalım haftaya tekrar doktora gidip genel muayene olmak istiyorum ondan sonra karar veririm artık.. Hayırlısı Hakkımızda inşallah :)

Back
X