Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Selam arkadslar...gecen ay kimyasal gebelik gecirdim...bu ay hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum uc kez kan tahlili yaptirdim sonuc negatif...goguslerim inanilmaz derecede sis ve agriyor sizdede oldumu...

Arkadaslar bende cuma gunu hamile oldugumu ogrendim kanda degerim 16cikti c.tesi asiri bel ve kasik agrisiyla uyandm kan pihtisi cok geldi sanrm kimyasal gebelkti bugun tekrar tahlil yaptrcam ama gitti sanrm bebgm 3yillik evliyz ve unucorn uterus hastasym cok zor gebe kaliyorum tup bebk yaptrmistik oda tutmamisti.cok uzuluyorum kimyasal gebelik neden oluyoki bilen varmi aceba?

Arkadaslar bende cuma gunu hamile oldugumu ogrendim kanda degerim 16cikti c.tesi asiri bel ve kasik agrisiyla uyandm kan pihtisi cok geldi sanrm kimyasal gebelkti bugun tekrar tahlil yaptrcam ama gitti sanrm bebgm 3yillik evliyz ve unucorn uterus hastasym cok zor gebe kaliyorum tup bebk yaptrmistik oda tutmamisti.cok uzuluyorum kimyasal gebelik neden oluyoki bilen varmi aceba?
Büyük bir çoğunlukla kromozom bozukluğundan canım İnşallah sana tutunur Sonucun ne oldu peki

Selam arkadslar...gecen ay kimyasal gebelik gecirdim...bu ay hamilelik belirtilerinin hepsini yasiyorum uc kez kan tahlili yaptirdim sonuc negatif...goguslerim inanilmaz derecede sis ve agriyor sizdede oldumu...
Bende 1 ay çok agrimisti adet olunca tahlil yaptırdım meğerse prolaktin yüksekmiş ondan olabilir

Kızlar Merhaba benin beta hcg yükseldi gene ultrasonda görünen bir şey yok ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim cuma akşamdan beri iki gündür tekrar düşmeye başladı en son 458 doktorum uterus kalınlığı yetersiz olduğu için dış gebelik uyumlu diyor tekrar beta hcg bakılacak birazdan ve yarın kesin karar verilecek dua edin lütfen

Kızlar Merhaba benin beta hcg yükseldi gene ultrasonda görünen bir şey yok ve dış gebelik şüphesiyle hastanedeyim cuma akşamdan beri iki gündür tekrar düşmeye başladı en son 458 doktorum uterus kalınlığı yetersiz olduğu için dış gebelik uyumlu diyor tekrar beta hcg bakılacak birazdan ve yarın kesin karar verilecek dua edin lütfen
Rabbim Kolaylıklar versin..hersey gönlünce olsun..

Bu ay bende kimyasal gebelik yaşadım. Bütün hayallerim sevinçlerim kursağımda kaldı. İlk hamileliğimdi.ve çok istiyoduk. Şuan düşük yapıyorum ve ruh halim inanılmaz bozuk.belli etmesemde sanki bir daha asla çocuğum olmayacak gibi geliyo.hamile olduğumu bilmeden allaha isyan ettim.hamileyken bile sigara içen bebeği olduktan sonra da bırakmayan bi tanıdığım var.cok sağlıklı rahat bi hamilelik geçirdi ve bu bebeğe kazayla hamile kaldı korunurken.kendi kendime dedim allahım hiç haketmeyenlere veriyorsun. Hep iyi insanlar üzülüyor bu dünyada dedim.istemiyorum çocuk fln dedim.olmazsa olmasın :KK43: ama meğer hamileymişim ve bebeğim düştü. Çok pişmanım.allahın işine karisilmaz ama ben haddimi çok aştım başkasına kızıp. Umarım bu ay tekrar kalırım. Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın.. çok pişman ve Üzgünüm.

Rabbim Kolaylıklar versin..hersey gönlünce olsun..
Bu ay bende kimyasal gebelik yaşadım. Bütün hayallerim sevinçlerim kursağımda kaldı. İlk hamileliğimdi.ve çok istiyoduk. Şuan düşük yapıyorum ve ruh halim inanılmaz bozuk.belli etmesemde sanki bir daha asla çocuğum olmayacak gibi geliyo.hamile olduğumu bilmeden allaha isyan ettim.hamileyken bile sigara içen bebeği olduktan sonra da bırakmayan bi tanıdığım var.cok sağlıklı rahat bi hamilelik geçirdi ve bu bebeğe kazayla hamile kaldı korunurken.kendi kendime dedim allahım hiç haketmeyenlere veriyorsun. Hep iyi insanlar üzülüyor bu dünyada dedim.istemiyorum çocuk fln dedim.olmazsa olmasın :KK43: ama meğer hamileymişim ve bebeğim düştü. Çok pişmanım.allahın işine karisilmaz ama ben haddimi çok aştım başkasına kızıp. Umarım bu ay tekrar kalırım. Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseye aratmasın.. çok pişman ve Üzgünüm.
Tövbe et.. Rabbim en iyisini bilir bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz.. Ben de 1 hafta önce geçirdim kanaman bitti 2-3 gün önce bugün Dr a gittim kontrole.. Çok soru sordum galiba doktor da bana unut gitsin bunu dedi normal bişey çok sık görülür.. 12. Haftaya kadar düşüklere çok sık rastlanır sebebi bilinmez Loto gibi dedi tutarsa tutar tutana kadar devam ara verme dedi.. Ultrasonda da baktı hersey normale dönmüş yumurtalıklar Çalışmaya Başlamış iki yumurtan büyümüş bile dedi rahatladım biraz olumlu düşün sen de

Canim cok gecmis olsun...sakin sitem etme Allah in gucune gider hayirlisi diyip bekliyeceksin ve dua edeceksin..sagliksiz bebek duser demekki sagliksizmis ya hasta olsaydi yada engelli sakin. Sitem etme hayirlisi de ....ayrica dusukten sonra 60 gun dolmadan hamile kalinir diyo eskiler Allah tan umit kesilmez sabirli ol....Rabbim o mucizeyi bizede. VErck ins

canım Allah yardımcın olsun

Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz pazar çalışmıştık oylesine korunmamistik ama dün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve test pozitif hem de 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum Hemen doktora gittim yumurta göremedi muhtemelen catlamistir dedi Gebelik ihtimali oluştu dedi

7-9 Mart gibi Kimyasal geçirdim 4 nisanda yeniden adet oldum
beta yeni sifirlandigi için (daha doğrusu adetin 3. Günü hala 4.69 du ama su ana kadar sifirlandiğini tahmin ediyorum) bir ay daha bekle demiştiniz dedim sıkıntı olmayacağını belirtti ama kafamda deli sorular var Dün de değerlendirdik ama aklıma takılan bazı şeyler var

ben bu ay yapmayız diye dişimi yaptiriyordum daha isim bitmedi devam edersem sıkıntı yaratır mi
bir de bu ay da beklemedigimiz için tekrar gebelik oluşursa sağlıksız olabilir mi

Slm kızlar,
Bende durumumu konuşabilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Eşim pek açık değil bu konularda.
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 25martta adet olmam gerekirken olmadım 27sinde iğne olacaktım ama bebek istiyoruz çalışıyoruz diye varmı yokmu kontrol edelim adetim 2 gün geçti dedim dr.'a oda test yaptı hamile çıktım. 14 tü bta hcg değeri. Ama daha çok yeni 4-5 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende sağlık ocağına 5 gün sonraya randevu aldım. 4.gün adet oldum. 5gün hamileydim sonra değil. Psikolojisi çok zor. 1 nisanda adet oldum 6 gün sürdü. Çok sancılıydı. Ama geçti 7.gün ne agrım kaldı ne kanamam. Herşey normale döndü. Sonra biz denemelere devam ettik. Pazartesi günü baya sancım oldu. Ve ozamandan beride ara ara sancım oluyor. Göğüslerim özellikle felaket acıyor. Normalde adet döneminde bile ağrımazdı ama neolduysa geçmiyor. Ümitlenmek istemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Eşime dedim psikolojiktr diyor bıktım senin kendini dinleyip durmandan diyor.. Kafam çok karışık..dengem bozuldu resmen. Kimyasal gebelikten sonraki ilk ay hamile kalan çok oluyormuş. İnş.bende hamileyimdir. :
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin : Amin..

kızlar merhaba yardımcı olur musunuz
benim yumurtam pazartesi çatladı bugün perşembe ve bende kırmızı kan geldi peçeteye silince acaba yerleşme kanaması bu kadar erken olur mu ya da kahverengimsi veya pembemsi olması gerekmiyor mu benimki kırmızı
geçen ay kimyasal geçirdim bir kere adet gördüm sonra 10.gün pozitifti değerlendirdik Aslında ovulasyon biraz erken oldu benim normalde 18.-21. günler arası olurdu Şimdi bu yaşadığım kanamanın yerleşme kanaması olması ihtimali var mı yoksa benim yaşadığım bir sorun mu
bilgisi olan var mı?

Slm kızlar,
Bende durumumu konuşabilecek birine ihtiyaç duyuyorum. Eşim pek açık değil bu konularda.
Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. 25martta adet olmam gerekirken olmadım 27sinde iğne olacaktım ama bebek istiyoruz çalışıyoruz diye varmı yokmu kontrol edelim adetim 2 gün geçti dedim dr.'a oda test yaptı hamile çıktım. 14 tü bta hcg değeri. Ama daha çok yeni 4-5 gün sonra tekrarlayalım dedi. Bende sağlık ocağına 5 gün sonraya randevu aldım. 4.gün adet oldum. 5gün hamileydim sonra değil. Psikolojisi çok zor. 1 nisanda adet oldum 6 gün sürdü. Çok sancılıydı. Ama geçti 7.gün ne agrım kaldı ne kanamam. Herşey normale döndü. Sonra biz denemelere devam ettik. Pazartesi günü baya sancım oldu. Ve ozamandan beride ara ara sancım oluyor. Göğüslerim özellikle felaket acıyor. Normalde adet döneminde bile ağrımazdı ama neolduysa geçmiyor. Ümitlenmek istemiyorum ama kendimi hamile gibi hissediyorum. Eşime dedim psikolojiktr diyor bıktım senin kendini dinleyip durmandan diyor.. Kafam çok karışık..dengem bozuldu resmen. Kimyasal gebelikten sonraki ilk ay hamile kalan çok oluyormuş. İnş.bende hamileyimdir. :
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin : Amin..
bende gecen ay kimyasal gebelik gecirdim...bu ay benimde gogusler fena sismisti bacagim cekiliyodu yani hamilelik belirtisi ne varsa yasadim bu dayanarak bu ay uc kez kan tahlili yaptirdim sonuc hep negatif... normal adet tarihime gore 4 gun once adet oldum...ve gecen aydan daha yogun oldu hayirlisi ins hamilesindir ama umutlanm yinede sonra pskolojisi kotu oluyo :-(

Back
X