- 3 Temmuz 2008
- 1.557
- 2.848
- 333
- Konu Sahibi elmalxix turta
Ben de geçirdim kimyasal 2 hafta önce kanama bitince gittim bu Pazartesi doktor istiyormuydun dedi evet dedim ben sormadan hiç ara verme devam et dedi önemsenecek bişey değil dedi ya tekrar olursa dedim olabilir herzaman olabilir dedi olmayadabilir tutana kadar devam dedi ve 2 tane yumurta 10m olmuş dedi günde 1,5 m den 18 de çatlar hesapla dedi yani kanamayı regl sayarsam 14. güne denk geliyor ki ben 21. Günümde yumurtlamam olurdu normalde demek ki daha erken senin de erken olması çok normal çünkü kanama günü regl Başlangıcı sayılmaz dedi Dr mantıklı görünüyor.. Olursa da kafana takma ben çok makale okudum yabancı makaleler de bir ay önceki düşüğün diğerine neden olacağına ilişkin hiçbir bulgu yokmuş aksine yapılan araştırmalarda düşükten sonra yani ilk 6 ay içinde gebe kalanların daha sağlıklı gebelikler yaşadığı tespit edilmiş..hele ki kimyasal zaten kese bile oluşmuyor sorun olmaz umarım ..
Kızlar bir şey söyleyeceğim size inanamıyorum ya biz pazar çalışmıştık oylesine korunmamistik ama dün yumurtaliklarim ağrıdı ovulasyon testi yapayım dedim ne de olsa elimde bir sürü var ve test pozitif hem de 10.gun normalde ben 18-22. Günler arasında pozitif görüyordum Hemen doktora gittim yumurta göremedi muhtemelen catlamistir dedi Gebelik ihtimali oluştu dedi
7-9 Mart gibi Kimyasal geçirdim 4 nisanda yeniden adet oldum
beta yeni sifirlandigi için (daha doğrusu adetin 3. Günü hala 4.69 du ama su ana kadar sifirlandiğini tahmin ediyorum) bir ay daha bekle demiştiniz dedim sıkıntı olmayacağını belirtti ama kafamda deli sorular var Dün de değerlendirdik ama aklıma takılan bazı şeyler var
ben bu ay yapmayız diye dişimi yaptiriyordum daha isim bitmedi devam edersem sıkıntı yaratır mi
bir de bu ay da beklemedigimiz için tekrar gebelik oluşursa sağlıksız olabilir mi