- 1 Nisan 2015
- 101
- 102
- 18
- 37
- Konu Sahibi elmalxix turta
Geçen ay kimyasal geçirmiştim.bu ay yine hamileyim şükürler olsun.ama henüz sağlıklı mı değil mi belli değil. Sadece test pozitif. Perşembe belli olacak inşallah herşey yolundadır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cqnm malsf ben adet oldumAy canım inşallah hamileyizdir. Rabbim kimseye aratmasın bize de inşallah. . Bi gelişme olursa yaz yine bende yazarım.
İnşallah sende bu ay kalırsın canım üzme kendini.allah çok büyük. Ben de şimdi kan verdim bakalım iki katına çıkacak mı¿ çok stresliyim.Cqnm malsf ben adet oldumsenn test poztfmis hayrlsyla insllah guzel bir hamilelik gecirirsin..
Canım hayırlı olsun inşaallah katlanmıştır sonuç bende bu ay kimyasal geçirdimİnşallah sende bu ay kalırsın canım üzme kendini.allah çok büyük. Ben de şimdi kan verdim bakalım iki katına çıkacak mı¿ çok stresliyim.
Sonucun çıktı mı canım? Ben de senle benzer durumdayım merak ettim umarım yükselmiştir..İnşallah sende bu ay kalırsın canım üzme kendini.allah çok büyük. Ben de şimdi kan verdim bakalım iki katına çıkacak mı¿ çok stresliyim.
Benim de adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu ama okuduğuma göre kahverengiden ziyade kırmızı lekeler daha tehlikeliymiş.. 4-5 gün önce öğrendim idrar restiyle gebeliğimi şu an sadece 1 gün geçti doktora gitmedim kese falan Görünmez diye ama göğüs ağrım falan geçti o yüzden korkuyorum çok stresli ya insan sevinemiyor bileEvet arkadaşlar değerim iki katına çıktı.ama bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora tekrar gittim.muayene de keseyi de gördük. Düşük tehtidi var iğne başladık hemen. Keseyi gördüğüme sevinemedim bile. Yatıp dinlenmem lazım. İnşallah düşmez(
Canım benim üzme kendini bebeğinde uzulur keseyi gordun değerin katlandıya ona şükret üstüne goruyoda olabilirsin üzme canınıEvet arkadaşlar değerim iki katına çıktı.ama bugün kahverengi akıntı şikayetiyle doktora tekrar gittim.muayene de keseyi de gördük. Düşük tehtidi var iğne başladık hemen. Keseyi gördüğüme sevinemedim bile. Yatıp dinlenmem lazım. İnşallah düşmez(
Bazı insanlar için çok kolay bazıları içinse çok zor anne olmak.gecen ay kimyasal gebelik diye çok üzüldüm şimdi ise kesesini gördük ve lekelenmem var. Düşecek mi yoksa sağlıklı bi hamilelik geçirip kavuşacak mıyım bebeğime bilmiyorum. Allah yardım etsin herkese.bize de nasip etsin kucağımıza almayı.Benim de adet günümden 2 gün önce kahverengi lekelenmem oldu ama okuduğuma göre kahverengiden ziyade kırmızı lekeler daha tehlikeliymiş.. 4-5 gün önce öğrendim idrar restiyle gebeliğimi şu an sadece 1 gün geçti doktora gitmedim kese falan Görünmez diye ama göğüs ağrım falan geçti o yüzden korkuyorum çok stresli ya insan sevinemiyor bile![]()
Bazı insanlar için çok kolay bazıları içinse çok zor anne olmak.gecen ay kimyasal gebelik diye çok üzüldüm şimdi ise kesesini gördük ve lekelenmem var. Düşecek mi yoksa sağlıklı bi hamilelik geçirip kavuşacak mıyım bebeğime bilmiyorum. Allah yardım etsin herkese.bize de nasip etsin kucağımıza almayı.
İnşallah bakal bol bol dinleniyorum.hala devam ediyo çok açık kahve rengi akıntı. İğnelere devam.haftaya cuma da kontrolüm var.kismetten ötesi yok.allah inşallah isteyen herkese nasip eder.sende ara verme kimyasal gebelik sonrası hamile kalmak daha kolaymış.[/QUOTE canım bişey sorcam kahve akıntıdan başka adet ağrısı gibi ağrıları karın gurultusu mide bulantısı baş dönmesi gibi şeyler var mı sende
Merak ediyorum ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği bu ayda ümitliyim kimyasaldan sonra daha kolay oluyomuş çünkü senide görünce ümitlendim haliyle ☺Çok nadir hafif bi kasık ağrısı oluyo kısa süreli. Onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür canım neden sordun.
Herkesde farklı olurmuş canım.ama benim de gurultu gibi şeyler oldu adet günüme yakın.Bel ağrısı oldu.adetim sökülecek gibi ağrım oldu.simdi geçti ama.kasik batması var şimdi bide.insallah sende hamilesindir.Merak ediyorum ben de geçen ay yaşadım kimyasal gebeliği bu ayda ümitliyim kimyasaldan sonra daha kolay oluyomuş çünkü senide görünce ümitlendim haliyle ☺
Sağol canım benim iyi dileklerin için inşlh sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.Herkesde farklı olurmuş canım.ama benim de gurultu gibi şeyler oldu adet günüme yakın.Bel ağrısı oldu.adetim sökülecek gibi ağrım oldu.simdi geçti ama.kasik batması var şimdi bide.insallah sende hamilesindir.
Çok geçmiş olsun.kist için tedavi vermedi mi doktor. Önce onun çaresine bakman daha iyi olabilir. Aklına da kötü bir şey getirme. Allah büyük. Ol der olur.. hepimiz aynı durumdayız allah yardımcımız olsun.Gecen ay ben de kimyasal gecirdim.fakat benimhala kanama devam.sadece arada birkac gun kahverengi yogun akinti geldi.sonra tekrar kanama. Bir aydir hic temizlenmedim acikcasi. Dun dra gittim sag yumurta guzel.ama sol yumurta da 4cm lik kist olusmus. Kanama da buyuzdendir dedi. Cok onemsemedi ama ben yine hamile kalinca yine dusecek diye korkuyorum.