Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Aminin canım inşaallah senin var mı bebiş
:KK43:yok malesef bir kere kurtajla sonuclandi bu ayda kimyasal bende soğankürü ne başladım bu ay inşallah faydasını gorurum. Dua edin kızlar dualarinizda KadınlarKlubündeki butun bebek isteyenlere allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyin :KK68:

:KK43:yok malesef bir kere kurtajla sonuclandi bu ayda kimyasal bende soğankürü ne başladım bu ay inşallah faydasını gorurum. Dua edin kızlar dualarinizda KadınlarKlubündeki butun bebek isteyenlere allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyin :KK68:
Bende ocakta kürtaj oldum geçen ay da kimyasal gebelik bu ay inşaallah bır sorun çıkmaz bebegımin kalp atışını duyarım ve inşşaalllhh dileyen isteyen herkese nasıp etsınnnnnn bebiş

Allah Hakkı'nda hayırlısını eylesin sonucu alırsan yaz lütfen benim için de bi umut olur. Kimyasaldan sonraki 16. Günüm yumurtam ya çatladı ya da çatlıycak 29 günde bi adet oluyorum. Belki bende hiç beklemeden gebe kalırım inş.
Bende çok korkuyorum ama bu ay hiç bi şey düşünmedin kafamı rahat tutmaya çalıştım rabbim hayırlısını versin inşaalllhh

Back
X