Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Kizlar mrb bende ilk tup bebek denememde kmyasak gebelik yasadm ayin 16snda adet oldm muthis bi bel agrisiyla kivramdm durdum normal adetmden braz farkliydi doktor bunu sylemisti ve doktorum bzden genetik test istedi henuz yaptrmadk ama umarim bsi cikma 2dondurulms embriyms var onn icinde kg verip 2. Denemeyi yapmayi dusunuyrz burda okudugm kdryla kmyasaldan sonra hamile kalan ck varmis. Ins herkes muradina erer

Arkadaşlar merhaba..geçen ay kimyasal gebelik yaşadım..dr.um bu ay yumurta takibi yaptı adet günüm gelmeden beta hcg.ye baktı.. yine hamile gibi görünüyo değer 27 çıktı..böyle değeri düşük çıkıp yükselen var mı acaba..yine kimyasal olucak diye çok korkuyorum..

pazartesi 285 çıkmıştı canm.şimdi dayanamadm bi daha baktrdım 1038 çıktı çok şükr inşallah kesede görünr bi sonrakinde.kimyasaldan sonra 3.ayda hamile kalmiş oldm hiç birinz umudunuzu kaybetmeyin arkadaşlr hayrlı zamn gelince olacaktır mutlaka

Merhaba,kimyasal gebelikten sonra korunmus muydunuz?Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin..

Merhaba,kimyasal gebelikten sonra korunmus muydunuz?Allah bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin..
Canım bu korunma meselesi değere göre değişiyo..mesela benim değerim geçen ay 19 çıkmıştı..adetten bir kaç gün önce öğrenmştim...adet günümde normal adet görmeye başladılm ve o gün değerim 2ye düşmüştü..dr.bana korunmanıza gerek yok zaten değerin düşmüş dedi ve bu ay çok şükür yine hamile kaldım...ama bazı kişilerde değer 300lere çıkıyo adet gecikmesi oluyo ve değer birden düşmüyo 150 50 10 falan olarak düşüyo sonra adet göryosun o zaman dr.korunun diyo..değere göre yani.. :)

Canım bu korunma meselesi değere göre değişiyo..mesela benim değerim geçen ay 19 çıkmıştı..adetten bir kaç gün önce öğrenmştim...adet günümde normal adet görmeye başladılm ve o gün değerim 2ye düşmüştü..dr.bana korunmanıza gerek yok zaten değerin düşmüş dedi ve bu ay çok şükür yine hamile kaldım...ama bazı kişilerde değer 300lere çıkıyo adet gecikmesi oluyo ve değer birden düşmüyo 150 50 10 falan olarak düşüyo sonra adet göryosun o zaman dr.korunun diyo..değere göre yani.. :)
Hmmm. Bir kimyasal gebelik yaşadınız sonrasında hemen hamile kaldınız çok güzel :) biz korunduk 2 ay oldu inş. Bir sorun yaşamadan benimde olur

Merhabalar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet tarihimden iki gün sonra yaptırdığım testte 12.9 çıktı değer çok düşük olduğu için anlamıştim zaten genede çok kötü bi duygu 5 gün sonra regl oldum.Doktor a gitmedim. Bu ay adet tarihim 3 gün geçti ve sabah test yaptım bu kez direk iki kırmızı çizgiyi gördüm sizce beklemeli miyim hamile miyim yoksa gene mi kimyasal gebelik bu

Merhabalar bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adet tarihimden iki gün sonra yaptırdığım testte 12.9 çıktı değer çok düşük olduğu için anlamıştim zaten genede çok kötü bi duygu 5 gün sonra regl oldum.Doktor a gitmedim. Bu ay adet tarihim 3 gün geçti ve sabah test yaptım bu kez direk iki kırmızı çizgiyi gördüm sizce beklemeli miyim hamile miyim yoksa gene mi kimyasal gebelik bu
Kimyasal gebelik olduğunu ya kendi kendine kanama başlarsa ogrenirsin yada kan testiyle başka yolu yok. Net iki cizgi olduğunda hamileleik daha kesin diye biliyorum benim ki silik çizgiydi.

Nolur biri bana akıl versin geçen ayki gibi iki üç günlükte olsa heveslenmek istemiyorum ama o çift çizgiyi gördüm ya hamile olmadığımı da düşünemiyorum kaç gün beklemeliyim birde değerim kaç çıkarsa kesin hamileyim demektir bilen var mı

Nolur biri bana akıl versin geçen ayki gibi iki üç günlükte olsa heveslenmek istemiyorum ama o çift çizgiyi gördüm ya hamile olmadığımı da düşünemiyorum kaç gün beklemeliyim birde değerim kaç çıkarsa kesin hamileyim demektir bilen var mı
Bence beklemeyin iki günde bir kan tahlili yaptırın..bende adetten bir gün önce yaptırdım 27 çıktı..dört gün geçti yani bugün 220çıktı..bence değeriniz yüksek olabilir..beklemeyin derim..hayırlısı ne ise o olsun..

Başlarda değerinin 1000lerde olması gerekiyor ve bu her 2 günde bir 2 ye katlamis gerekiyor. Kan testiyle öğrenebilirsin anca. Ve değer düşük olsa bile 2 ye katlamis gerekiyor. Katlamazsa düşük oluyor

Ben kimyasaldan sonra 4 aydır beklemedeyim daha hamilelik oluşmadı bende. Doktor bana da beklemene gerek yok demişti. Hemen diğer ayda gebe kalabilirsiniz demişti ama yok hala gelen giden bekleyelim bakalım 18 aydır bekliyorum malesef :işsiz:

Cevap icin tesekkurler canim.ben daha once de kimyasal gebelik gecirdim ve sonraki ay dis gebelik yasadim.Bu ay benimde ilk degerim 22 idi.1hafta sonra sifirlandi.Cok korkuyorum kimyasaldan sonra yine dis gebelik olacak diye.Hersey allahtan
...Degeri cok dusup olup saglikli gebelik geciren de var.Allah isteyen herkese versin insallah..

Hmmm. Bir kimyasal gebelik yaşadınız sonrasında hemen hamile kaldınız çok güzel :) biz korunduk 2 ay oldu inş. Bir sorun yaşamadan benimde olur
İnşallah canım..ben bide yumurta takibi yaptırmıştım ve dr.um yumurta çatladıktan iki gün sonra progestan hap içmeye başla dedi..bebek varsa tutunsun diye...çok şükür bi sıkıntım olmadı...Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Çok heyecanlı bekleyiş. İnşallah tekrar aynı sorunları , mutsuzlukları yaşamayız. Sonucu burada da paylaşırsan sevinirim. Merak ettim :)
Evet Canım çok heyecanlı ve zor bi bekleyiş. Umarım bu kez bi problem çıkmaz.Rabbim isteyen herkese versin.Sonucu da paylaşırım inş ama su an çok umitlenmemekten yanayım becerebilirsem kimyasal dan sonra duş gebelik olanda varmış. Rabbim bize yardım etsin

Cevap icin tesekkurler canim.ben daha once de kimyasal gebelik gecirdim ve sonraki ay dis gebelik yasadim.Bu ay benimde ilk degerim 22 idi.1hafta sonra sifirlandi.Cok korkuyorum kimyasaldan sonra yine dis gebelik olacak diye.Hersey allahtan
...Degeri cok dusup olup saglikli gebelik geciren de var.Allah isteyen herkese versin insallah..
Rabbim isteyen herkese versin insallah. Ben mayis ayinda kimyasal gebelik gecirip haziran ayında hemen hamile kaldım. Çok şükür şu an 22. Haftadayim. Bunu yaşayanlara umut olsun brnim durumum

Bence beklemeyin iki günde bir kan tahlili yaptırın..bende adetten bir gün önce yaptırdım 27 çıktı..dört gün geçti yani bugün 220çıktı..bence değeriniz yüksek olabilir..beklemeyin derim..hayırlısı ne ise o olsun..
Ayy canım inan içim içimi yiyor şu an bide grip oldum hap ilaç bişey içemiyorum ya bebek varsa diye sanırım sabredemeyecegim bende inş güzel sonuçlar alırız hepimiz

Back
X