Kimyasal gebelik hakkında

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Merak ettigim bi konu var bazi dr hastalarina korunmayin hemen hamile kalabilirsiniz demis kimisi korunmalarini tavsiye etmis bi kac forumda farkli farkli seylrr yaziyor.. kimyasal gebelikten ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldınız ??? Kurtaj olmadan 1 hafta kanamayla atlattim ben sukur..

Folic asit başla korunma bence
Bebek senin vücudndan henüz bişey alamadıgı için kornmana gerek yok. Ilerlemiş olsaydı korukup vücudunun ve rahminin kendini toplamasi icin korunman gerekirdi.

Oncelikle geçmiş olsun canim ayni durumu ben de yaşadım geçen ay. Dr bana da korunmana gerek yok cunku gercek anlamda bi gebelik olmadi demişti. Beklemelerdeyim bu ay ne olcak bakalim.

3 temmuz da adet oldum 29 temmuz hamile olduğumu öğrendim 2 ağustos dusurdum 27 ağustos tekrar hamile olduğumu öğrendim dusurdum bir daha adet gormedim çok şükür

3 temmuz da adet oldum 29 temmuz hamile olduğumu öğrendim 2 ağustos dusurdum 27 ağustos tekrar hamile olduğumu öğrendim dusurdum bir daha adet gormedim çok şükür

Bende bundan korkuyorum iste kimisi korunmama gerek yok sonraki ay kalabilirsin diyo boyle seyler okuyuncada korku basiyo ya yine ayni olurs diye

bende 2 kere kımyasal gebelik yasadım en son 1 sene once bu aylarda oldu dun test yaptım pozıtıf ama kımyasal gebelıktede pozıtıf cıkıyo oda vr bugun 3 te kan testı sonucumu alıcam ınşallah bebek vardır. banda korunmanıza gerek yok dedı folıc asıt vrdı esımede bıtkısel bı hapverdı ama pek kullanmadık esımdede sper hareketsızlıgı faln varmıs asılama olmadan olması mumkun degıl dedıler ama bakalım nolcak

Oncelikle geçmiş olsun canim ayni durumu ben de yaşadım geçen ay. Dr bana da korunmana gerek yok cunku gercek anlamda bi gebelik olmadi demişti. Beklemelerdeyim bu ay ne olcak bakalim.

Rabbim hayirli saglikli gebelikler nasip etsin oncelikle. Umarim ayni seyleri bidaha yasamayiz canim

Korkulacak bir sey yok canı veren Allah sen sadece ona dua et hayırlısı ile bebisin gelir inşallah)
Iki kere mi dusuk yaptin anlayamadim canim yoksa ilk dusuk oldu sonra ay tekrar hamile mi kaldin suan hamilemisin

sagol canım aynn kımyasalda kese faln bırsey olusmuyo ya korunmaya faln gerek kalmıyo kadınların bence bellı bır dogurganlık donemı var ben evlandıgımdan berı hep ekım kasımda hamıle kldım buda 3. bakalım sonuc ne olucak pek umit etmıyorum ama hayırlısı

Kesinlikle korunma . folik asit kullan ve Rabbime bırak gerisini . ben geçtiğimiz ocakta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım . allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Kesinlikle korunma . folik asit kullan ve Rabbime bırak gerisini . ben geçtiğimiz ocakta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım . allah isteyen herkese nasip etsin insallah
allah hayırlısıyla ve saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bndede vrdır ya

Bende kese olusmustu ama kese gelismemisti bide icinde bebek fln yoktu

Bende kese olusmustu ama kese gelismemisti bide icinde bebek fln yoktu
o zaman bişey diyemem canım aynı degıldı bnm senınkı gıbı 3 senede 2 kere dusuk yaptım ama kese faln yoktu 3 hafta ıcınde dustustu 2sıde bakalım bu sefer hayırlsı rabbım gonlune gore versın canım

Sonucları aldım 637 cıktı amaba dusuk mu sonucu ya kafam cok karıstı gene kımyasal gebelık olabılır mı kı

Bende bundan korkuyorum iste kimisi korunmama gerek yok sonraki ay kalabilirsin diyo boyle seyler okuyuncada korku basiyo ya yine ayni olurs diye
Aslinda kimyasal gebelik sagliksiz embriyo ile alakali. yani dollenirken problem olduysa rahmin cok saglikli da olsa o embriyo buyumeyecektir. ben de cok korkuyorum canim ama dis ya da mol gebelik de olmasin da kurtaj daha zor diye okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…