Folic asit başla korunma benceMerak ettigim bi konu var bazi dr hastalarina korunmayin hemen hamile kalabilirsiniz demis kimisi korunmalarini tavsiye etmis bi kac forumda farkli farkli seylrr yaziyor.. kimyasal gebelikten ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldınız ??? Kurtaj olmadan 1 hafta kanamayla atlattim ben sukur..
Oncelikle geçmiş olsun canim ayni durumu ben de yaşadım geçen ay. Dr bana da korunmana gerek yok cunku gercek anlamda bi gebelik olmadi demişti. Beklemelerdeyim bu ay ne olcak bakalim.Merak ettigim bi konu var bazi dr hastalarina korunmayin hemen hamile kalabilirsiniz demis kimisi korunmalarini tavsiye etmis bi kac forumda farkli farkli seylrr yaziyor.. kimyasal gebelikten ne kadar sure sonra tekrar hamile kaldınız ??? Kurtaj olmadan 1 hafta kanamayla atlattim ben sukur..
Adet dongunde sapma olmus muydu?Ben kimyasaldan sonra ki ay hemen hamile kaldim darısı başına inşallah)
Folic asit başla korunma bence
Bebek senin vücudndan henüz bişey alamadıgı için kornmana gerek yok. Ilerlemiş olsaydı korukup vücudunun ve rahminin kendini toplamasi icin korunman gerekirdi.[/QUOTE
1 ay olcak kullanıyorum folic asit. Dusukten sonra 1 hafta kanamam oldu zaten. korunuyorum suan rahim kendini toplasin falan dediler korkudan bidaha olur diye korunuyorum
3 temmuz da adet oldum 29 temmuz hamile olduğumu öğrendim 2 ağustos dusurdum 27 ağustos tekrar hamile olduğumu öğrendim dusurdum bir daha adet gormedim çok şükür
Oncelikle geçmiş olsun canim ayni durumu ben de yaşadım geçen ay. Dr bana da korunmana gerek yok cunku gercek anlamda bi gebelik olmadi demişti. Beklemelerdeyim bu ay ne olcak bakalim.
Korkulacak bir sey yok canı veren Allah sen sadece ona dua et hayırlısı ile bebisin gelir inşallahBende bundan korkuyorum iste kimisi korunmama gerek yok sonraki ay kalabilirsin diyo boyle seyler okuyuncada korku basiyo ya yine ayni olurs diye
Iki kere mi dusuk yaptin anlayamadim canim yoksa ilk dusuk oldu sonra ay tekrar hamile mi kaldin suan hamilemisinKorkulacak bir sey yok canı veren Allah sen sadece ona dua et hayırlısı ile bebisin gelir inşallah)
allah hayırlısıyla ve saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bndede vrdır yaKesinlikle korunma . folik asit kullan ve Rabbime bırak gerisini . ben geçtiğimiz ocakta kimyasal gebelik yaşadım haziranda hamile kaldım . allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Bende kese olusmustu ama kese gelismemisti bide icinde bebek fln yoktusagol canım aynn kımyasalda kese faln bırsey olusmuyo ya korunmaya faln gerek kalmıyo kadınların bence bellı bır dogurganlık donemı var ben evlandıgımdan berı hep ekım kasımda hamıle kldım buda 3. bakalım sonuc ne olucak pek umit etmıyorum ama hayırlısı
o zaman bişey diyemem canım aynı degıldı bnm senınkı gıbı 3 senede 2 kere dusuk yaptım ama kese faln yoktu 3 hafta ıcınde dustustu 2sıde bakalım bu sefer hayırlsı rabbım gonlune gore versın canımBende kese olusmustu ama kese gelismemisti bide icinde bebek fln yoktu
Bir kere dusuk yaptım ertesi ay hamile kaldim tekrar su an hamileyim canımIki kere mi dusuk yaptin anlayamadim canim yoksa ilk dusuk oldu sonra ay tekrar hamile mi kaldin suan hamilemisin
Aslinda kimyasal gebelik sagliksiz embriyo ile alakali. yani dollenirken problem olduysa rahmin cok saglikli da olsa o embriyo buyumeyecektir. ben de cok korkuyorum canim ama dis ya da mol gebelik de olmasin da kurtaj daha zor diye okuyorum.Bende bundan korkuyorum iste kimisi korunmama gerek yok sonraki ay kalabilirsin diyo boyle seyler okuyuncada korku basiyo ya yine ayni olurs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?