Kimyasal gebelik hakkında

Sonucları aldım 637 cıktı amaba dusuk mu sonucu ya kafam cok karıstı gene kımyasal gebelık olabılır mı kı
Hayirlisi olsun :) önemli olan ilk deger degil ki iki gundeki artis canim. kac gun gecti adet in

3 veya 4 gun gctı cnm p.tesı tekrar yaptırıcam hmde o zaman kadar adet olursam faln bellı olur sgol canım inşallah vardır bebiş cok ıstıyorum ya
Bu degere gore gebelik var umarim sagkikli bi gebelik gecirirsin canim rbbim isteyen herkese versin

Bu degere gore gebelik var umarim sagkikli bi gebelik gecirirsin canim rbbim isteyen herkese versin
Dktora derkn sglık ocagındakı doktora gosterdım 10 gun gectı dedım bt gun deseydım test yapmıyolarmıs o deger gore dusuk dedı ama smdıde hafif kahve rengı leke geldı .s

Dış gebelik ve kimyasal gebeliğin farkı ilk haftalarda nasıl anlaşılıyor acaba?kimyasaldada hcg ölçümü yapılıyor mu sürekli???mesela değerleri kaç kaçtı kimyasal gebelik geçiren bir arkadaşımız cevaplarsa sevinirim

Merhaba cnm bn dun kımyasal gebelık gecırdım bununla bırlıkte 3 oldu ıdrar testınde pozıtıf cıkıyo kan testınde 4 gun gcmesıne rahmen 637beta cıktı sonucu normal dı ama gun gun guduyo degerler ve sen hıc bırsey hıssetmeden adet kanamasıylabırlıkte gebeliksonlanıyo

Mrb hanımlar ben kimyasal gebelik gecirdim 25 ekimde kanamam bitti 5 kasimda da kan testi yaptrdim 9 kusur ckti bugunde karnmda sancm vardi braz bi tekrar varmi die supelendim idrar testi silik cizgi ckti daha sifirlanmamis midir tekrardan mi hamileyim bilemedim
kanamam 21 ekim basladi ayni gun kan testi yaptrdm 8.16 ckti 26 ekim arasi oldu kanamam bitti sonra ben 31 ekimde kan testi yaptrdm kanamadan sonra 69 ckti sonra 2 kasimda 30 cikti 5 kasimda yaptrdm 9 kusur ckti simdiye sifirlanmasi gerekio bugn 2 3 tane idrar testi yaptim silik cizgi ckti hepsinde var gibi

Kimyasaldan sonra korunma veren doktor duymadım ben hiç. boş gebelik falan olmasın?

Ben kimyasaldan 1 ay sonra hamile kaldım ama 8. haftada kürtaj oldum kalp atışı durdu. Kürtajdan sonra 1 ay korundum ve tam 1 sene sonra tekrar hamile kaldım malesef o da kimyasal oldu.

Son kimyasalın üzerinden 1.5 sene geçti ama hala hamile kalamadım

Ben pek içaçıcı bir örnek olmadım sana ama

Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimiz. ...

Amin canm ins. Tekrari olmaz ben bundan once bos yasadim 3 ay gecti kurtaj sonrasi kimyasal yasadim simdi tekrar var gibi bilmiorum bekliycem bakalm garip oldum iyice artk hormonlarda sureklo degisio psiklojm bozuldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…