Kimyasal gebelik le düşük yaptım çok üzgünüm

Bebilay2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2022
40
16
3
32
Merhaba kızlar adetim 1 gun gectigınde beta 31 Di. 4gün 11 e, ertesi gun 9 a düştü ve 6.gün adet oldum, hiç böyle bişey beklemiyordum ilk defa basıma geldi, adetim devm ediyor, bidaha ne zaman hamile kalırım yine başıma gelir mi diye cok endişeliyim bu durumu yasayan arkasından hemen hamile kalan var mı sizlere ihtiyacım var

Sen farketmissin ama çoğumuz farketmeden kimyasal gebelik yaşıyoruz, bsessiz düşük deniyor. Kalirsin inşallah panik yapma, şükür ki sorun varsa en başında yola çıkmadan ne olacaksa olmuş. Gebeliğin ilerleyen aylarında sorun yasamak daha kötü. Icin rahatlasin istiyorsan doktor kontrolüne gidersin bir, sonra doktor yonlendirir zaten yine denersiniz insallah. Kimyasal düşük korkutucu bir durum değil, dış gebelik gibi sorunlar yasamamissin çok sukur

Evet canım benim de tesellim o, başında sorunsuz sonlandı,
Ama o sevincimiz kursağımızda kaldı, hayallerimiz yıkıldı, bidaha hamile kaldığımda sevinç yerine endişeyle geçicek, acabalarla geçicek, en sevinçli geçmesi gereken ilk haftalar korkuyla gecicek 6 gun de olsa hamilelik bir bağ kuruyor insan ve bir anda yıkılıyosun, inşallah toparlıycam...

kalp atışı duysaydiniz ileri ki haftalarda olsaydı....

Böylesi en güzeli olmuş ben tüp bebek tedavisindeyim ilk tedavim negatif sonuçlandı doktorumu ben teselli ettim diyebilirim hiç üzülmedim dedim ileriki haftalarda olsa daha çok üzülürdüm dedim
Ya operasyonluk durum olsaydı

Rahim bir sonra ki adete kadar topluyor kendini strese mahal yok geçti gitti

Pozitif düşünerek devam

Ne tatlı dilli yazmışsınız, cevrenizdekiler çok sanslı sizi tanıdıkları için, elbette ben de basında oldugu için en az hasarla atlattığıma şükrediyorum, en önemlisi bu sanırım pozitif olmak, stres yapmamak ama bu konuda sabırsız davranıyorum ahh bikenara atabilsem bu konuyu, Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar versin

düşük yapmış olmuyorsunuz. kimyasal gebelikle düşük diye bir şey yok . sağlıksız gebelik daha oluşmamış.

üzülmeyin, sevinin demek hamile kalabiliyorsunuz. o sağlıklı olan elbet gelecek diyin.

Var tabiki burada da bir sürü arkadaşımız var 3 düşükten sonra sağlıklı gebeliği olan var mesela.
Hiç öyle düşünmeyin diğerleri endişeli geçecek diye. Ben ilk kez hamile kaldığım halde gayet endişeli bir süreçti. Kanamalarım flaan oldu.
Yani diyeceğim o ki, annelik öyle baslıyormus işte. Her haftada baska bir seyin endişesi oluyor. O yüzden çok normal aslında endişeli olmak :) gerçekten ilerleyen haftalar da olsa ve müdahele gerekse o daha zor.
Sağlıkla sıhhatle yeninden hamile kalırsınız umarım.

Sen farketmissin ama çoğumuz farketmeden kimyasal gebelik yaşıyoruz, bsessiz düşük deniyor. Kalirsin inşallah panik yapma, şükür ki sorun varsa en başında yola çıkmadan ne olacaksa olmuş. Gebeliğin ilerleyen aylarında sorun yasamak daha kötü. Icin rahatlasin istiyorsan doktor kontrolüne gidersin bir, sonra doktor yonlendirir zaten yine denersiniz insallah. Kimyasal düşük korkutucu bir durum değil, dış gebelik gobi Canim yasin da genç, icini ferah tut. Bir şey olmuyorsa daha hayırlısı olacağı icindir. Su an ki yikilman emin ol ki ileride kalbinin atmamasi veya dusuk gibi eylemlerden daha az acitacak, evet yine de acitacak. Çünkü Babalar gibi değiliz hamile olduğumuzu ogrendiigmiz anda annelik hissi doguyor içimizde, farkliyiz ve daha çok sahiplenip daha çok uzuluyoruz. Şimdi geleceğe bakma zamanı, sağlıklı bir gebelik için hayaller kurmak lazım:)

Haklısın canım, tatlı sözlerin için çok teşekkür ediyorum, burası bana her aman iyi geliyor, kadınların dayanışması, birbirini anlaması aynı duygularla birbirlerini motive etmesi çok güzel iyi ki varsınız eksik olmayın

Aynı durumu yaşamıştım 3 ay sonra hamile kal o arada folikasit kullan üzülme birçok kişi bunu yaşıyor benım doktorun tavsiyelerını yazdım sana

Aynı durumu yaşamıştım 3 ay sonra hamile kal o arada folikasit kullan üzülme birçok kişi bunu yaşıyor benım doktorun tavsiyelerını yazdım sana
Şimdi acaba düşük yaptığım bu adet yine adetin ilk günü mü sayılıyor bu ay yumurtlama olmaz mı acaba

kızlar bende kımyasal yasıyorum sanırım ılk defa yasıyorum catlatma ıgnesi ile denedık bu ay tuttu dedık ama 4 kez kan verdim 2 katı arttı hep sonra cumartesı test verdım 90 düştü benım sormak ıstedığım ben ne zaman regliş olacağım. Bu değer 2 kat cıktı 2 kat mı dşecek

Bu hamilelik konusunda sabırlı olmak gerekiyo hemen adet geciktiği gibi hevesleniyoruz aslında beklemek lazım kimyasal gebelikten 1 ay sonra hemen hamile kaldım ben zaten kimyasal gebelik bi sıkıntı yaratmıyomuş kadınların çoğu geçirip farketmezmiş bile bu konularda çok kafaya takmak çok düşünmek iyi değil

Öncelikle geçmiş olsun benim adet gecikmesinden bir hafta sonra katlanmadan giderek düşmüştü ve regl olmuştum ( değerim 170 di )

Öncelikle geçmiş olsun benim adet gecikmesinden bir hafta sonra katlanmadan giderek düşmüştü ve regl olmuştum ( değerim 170 di )
benımde regli gecıkmesinin 11. günü en son değerim 82 di tam sıfırlanınca mı regli olacağım peki

Ben sıfırlanmadan regl oldum sonradan sıfırlandı
benımde kanamam başladı cok hafif sildiğimde geliyor yarın dr gıdıcez hormon tahlilleri için cunku benım 1,5 yıl öncede bır dıs gebeliğim var nedenı ne bunların arastırılsın ıstıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…