Kimyasal gebelik mi

ceren1881

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
56
8
286
35
Adana
Mrb arkadaşlar Pzt adet günü beta hcg 40. 32 çıktı çrş 40.39 bugünde 42..kimyasal gebelik mi sizce kadın doğuma gidemedim daha... Dış gebelikten korkuyorm

Mrb arkadaşlar Pzt adet günü beta hcg 40. 32 çıktı çrş 40.39 bugünde 42..kimyasal gebelik mi sizce kadın doğuma gidemedim daha... Dış gebelikten korkuyorm
Daha belli olmaz ama dış gebelik te olabilit kimyasal olması için değerinin düşmesi lazim

Bemın bı hafta senın gıbı oldu artışı azdı boş gebelık dedı ama 10 günde bellı edıyor kendini

Doktora pzt gidecem sış gençlik olupta tüp felan zarar görürüm o korkuttu beni bu süreçte biley olmaz değil mi
Allah korusun inşallah dış gebelik değildir canm. Ama bunu şuan kimse bilemez bikac gün takip et değer artışını. Umarım sağlıklı ilerler.

Boş gebelikte nasıl oluyor kimyasal ve dıştan daha az tehlikeli mi.. Boş gebelikte kürtaj oluyor mu... 1 kürtajım var çünkü tekrar kürtaj olmak istemiyrm
Sitres sana zarar verir. Sakin ol ve hamile kalabildiğin için şükret. :) bu dünyanın en güzel duygusu. Eğer hamileliklerin birkaç sefer bu şekilde oldugsa eşinle bi kromozom testi yaptır. Sen hamile kalabiliyorsun ama sürekliliği olmuyor gibi de olabilir. Ama şimdiki değerin yüksek mesela . Bi bakmışssın ıkı katı artmış. İnşlh öyle olur. Boş gebelik gebelik bile sayılmıyor ben 3 kere oldum ve vicut 15 güne kadar atıyor. Kürtaj vs olmaz dokotr ilaç bile vermez. Ama sitres yapma yeterki.

Sitres sana zarar verir. Sakin ol ve hamile kalabildiğin için şükret. :) bu dünyanın en güzel duygusu. Eğer hamileliklerin birkaç sefer bu şekilde oldugsa eşinle bi kromozom testi yaptır. Sen hamile kalabiliyorsun ama sürekliliği olmuyor gibi de olabilir. Ama şimdiki değerin yüksek mesela . Bi bakmışssın ıkı katı artmış. İnşlh öyle olur. Boş gebelik gebelik bile sayılmıyor ben 3 kere oldum ve vicut 15 güne kadar atıyor. Kürtaj vs olmaz dokotr ilaç bile vermez. Ama sitres yapma yeterki.
Çok tşk ederim.. Bugün kanamam açık pembe başladı aynen sakin olmak en iyisi insan bilmeyince panik yapıyor.. Aslında 5 yaşında kızım var aralıkta 9 haftalık gebeydm kalbi durdu kürtaj sonrası şimdide böle bişey olunca ikinci çocuğum hiç olmıcak gibi paniğe kapıldım

Allah korusun inşallah dış gebelik değildir canm. Ama bunu şuan kimse bilemez bikac gün takip et değer artışını. Umarım sağlıklı ilerler.
Sizinki okudum kadar sıfırlanmış... Geçmiş olsun sizede.. Deneyiminz banada ilham oldu... Benimde şimdi pembe lekenme olduinşallah düşüşe geçer...önce hcg yüksek DİE mutlu oldum şimdide İnan düşmesine sevinir oldum

Sizinki okudum kadar sıfırlanmış... Geçmiş olsun sizede.. Deneyiminz banada ilham oldu... Benimde şimdi pembe lekenme olduinşallah düşüşe geçer...önce hcg yüksek DİE mutlu oldum şimdide İnan düşmesine sevinir oldum
Gerçekten öyle oluyo o kadar iyi anliyorm ki seni.. sıkıntılı süreçler ama umarım dış gebelik olmaz. Kimyasal olduktan sonra da üzülme bence sonradan iyiki kimyasal olmuş bile diyosun.

Back
X