Kimyasal gebelik mi

Beta 162 çıktı
Hayırlı olsun canım yerleşme kanaması yaşamışsın ve gayet regl gününe denk gelebilir. Kimyasalı da hiç düşünme önce beta sıfırlanıp sonra kanama gelecek diye bir şey yok herkeste aynı olmaz kiminde kanama başlar hcg yavaş yavaş düşer ve sıfırlanır. Senin değerin gayet güzel 2 gün sonra da aynı yerde kan verip artışa bak aklına olumsuz şeyleri getirme

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Merhaba ben de kimyasal geçiriyorum sanırım gecikmenizin kaçıncı günü kanamanız başladı beta değeriniz kaçtan düşmeye başladı acaba benim de 1 hafta oldu da

Merhaba ben de kimyasal geçiriyorum sanırım gecikmenizin kaçıncı günü kanamanız başladı beta değeriniz kaçtan düşmeye başladı acaba benim de 1 hafta oldu da
Benim gecikmem olmadı adet günümde lekelenme yaşadım. Kimyasal değilmiş benim ilk defa öyle oldu diye şüphelendim o yüzden böyle yazmıştım senin nasıl oldu ki

Evet benim ilk gebeliğim olacak. İnşallah sağlıkla büyür çok teşekkür ederim amin
Bizde 4. Ayımız benim adetime 6 gün kaldı lekelenme geldi benimde hayatımda ilk kez oldu bende yerleşme mi acaba siye düşündüm yarın test yapcam ama pek çıkmaz gihi geliyor yarın 5 gün kalıyor çünkü pzt veya Salı kan bericem

Valla bende umutsuzdum ama çift çizgiyi görünce şok oldum elim ayağım titredi farklı bi mutluluk inşallah yaşarsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…