- 24 Aralık 2024
- 1.747
- 776
- 38
- Konu Sahibi kirazbahcesi97
-
Diğer testi yapmadan önce su içmiş miydin canım merak ettimAz önce evdeki diğer testi de yaptım. Soldaki ilk idrar ile yaptığım sağdakini az önce yaptımEki Görüntüle 3598621
Gece konuşmuştuk merak edip girip bakayım dedim hayırlı olsun inşallahAz önce evdeki diğer testi de yaptım. Soldaki ilk idrar ile yaptığım sağdakini az önce yaptımEki Görüntüle 3598621
Çay içtimDiğer testi yapmadan önce su içmiş miydin canım merak ettim
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahGece konuşmuştuk merak edip girip bakayım dedim hayırlı olsun inşallah
Hayır benimkide hemen çıkmıştı hatta hiç beklemedim saniyeler içinde çıkmıştı bende sandım yanlış sonuç veriyo ama öyle olmadıBu test innovita yanılma payı var mıdır. Hemen çıktı ama ikinci çizgi
Sağlık ocağına kan verdim pazartesi çıkarmış sonuç ama eşim beklemiyor özele gidicez kan vercem birazdanHayır benimkide hemen çıkmıştı hatta hiç beklemedim saniyeler içinde çıkmıştı bende sandım yanlış sonuç veriyo ama öyle olmadı
Beta 162 çıktıGece konuşmuştuk merak edip girip bakayım dedim hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun canım yerleşme kanaması yaşamışsın ve gayet regl gününe denk gelebilir. Kimyasalı da hiç düşünme önce beta sıfırlanıp sonra kanama gelecek diye bir şey yok herkeste aynı olmaz kiminde kanama başlar hcg yavaş yavaş düşer ve sıfırlanır. Senin değerin gayet güzel 2 gün sonra da aynı yerde kan verip artışa bak aklına olumsuz şeyleri getirmeBeta 162 çıktı
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin içinHayırlı olsun canım yerleşme kanaması yaşamışsın ve gayet regl gününe denk gelebilir. Kimyasalı da hiç düşünme önce beta sıfırlanıp sonra kanama gelecek diye bir şey yok herkeste aynı olmaz kiminde kanama başlar hcg yavaş yavaş düşer ve sıfırlanır. Senin değerin gayet güzel 2 gün sonra da aynı yerde kan verip artışa bak aklına olumsuz şeyleri getirme
Hayırlı olsun canım çok sevindimBeta 162 çıktı
Canım bugün 515 çıktı tahminen ne zaman kese görünür senceHayırlı olsun canım çok sevindim
En son regl olduğun tarihi söyle hesaplıyayım reglin 10 15 gün geçince gözüküyo bi uygulama var onu indir hamilelik+ bu şekilde yazıyo hafta hafta gösteriyo beş haftalık olunca gidersin hastaneyeCanım bugün 515 çıktı tahminen ne zaman kese görünür sence
Merhaba ben de kimyasal geçiriyorum sanırım gecikmenizin kaçıncı günü kanamanız başladı beta değeriniz kaçtan düşmeye başladı acaba benim de 1 hafta oldu daMerhaba, gebeliğin varlığını öğrenmeden kimyasal gebelik düşündüren nedir size? Bence adetiniz başlıyor. Kimyasal gebelikte az da olsa gecikme yaşanır, kanamanın tam adet gününüze denk gelmesi zor. Çünkü önce betanın sıfırlanması gerekiyor. Battan 10 gün sonra başlamıştı benim
Benim gecikmem olmadı adet günümde lekelenme yaşadım. Kimyasal değilmiş benim ilk defa öyle oldu diye şüphelendim o yüzden böyle yazmıştım senin nasıl oldu kiMerhaba ben de kimyasal geçiriyorum sanırım gecikmenizin kaçıncı günü kanamanız başladı beta değeriniz kaçtan düşmeye başladı acaba benim de 1 hafta oldu da
Benim düzensiz bi artış var ama gecikmem 6 gün olduBenim gecikmem olmadı adet günümde lekelenme yaşadım. Kimyasal değilmiş benim ilk defa öyle oldu diye şüphelendim o yüzden böyle yazmıştım senin nasıl oldu ki
Nasıl değerlerin söyler misin biBenim düzensiz bi artış var ama gecikmem 6 gün oldu
Bizde 4. Ayımız benim adetime 6 gün kaldı lekelenme geldi benimde hayatımda ilk kez oldu bende yerleşme mi acaba siye düşündüm yarın test yapcam ama pek çıkmaz gihi geliyor yarın 5 gün kalıyor çünkü pzt veya Salı kan bericemEvet benim ilk gebeliğim olacak. İnşallah sağlıkla büyür çok teşekkür ederim amin
Valla bende umutsuzdum ama çift çizgiyi görünce şok oldum elim ayağım titredi farklı bi mutluluk inşallah yaşarsınız :)Bizde 4. Ayımız benim adetime 6 gün kaldı lekelenme geldi benimde hayatımda ilk kez oldu bende yerleşme mi acaba siye düşündüm yarın test yapcam ama pek çıkmaz gihi geliyor yarın 5 gün kalıyor çünkü pzt veya Salı kan bericem
Hmm evet genelde 2 katı istiyorlar. Doktora gidiyor musunAdet günümde 38di 2 gün sonra 43 olmuş hiç artmamış gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?