kimyasal gebelik nedir ya bana ne olur biri anlatsin

QUEEN24

iyi ki doğurmuşum seni
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2010
290
53
38
Iyi geceler arkadaslar ya benim kafam karisti simdi bu kimyasal gebelik nedir anlatin nolur ben adetim bigl gu gecince evde test yaptim pozitif cikti sonra ertesi gun kan testim 640 cikti cuma gunu kan testim 2357 cikti keseyi gordum iki hafta sonra kalp atisini duymak icin geri gel dedi doktrm gebelik testi bukdr erken ciknca dusuk riski mi var yada kimyasal gebelik ihtimali???isallh uynk birileri vardir aranizda ben yoksa bu gece nasil uyurm bilmiyorum

Son düzenleme:

Gunaydinnnn.sizde kimyasal gebelik gorunmuyorki.kimyasal gebelikte deger cok dusuktur vede iki katina cikmaz.sizin masallah gayet guzel artmis.ben gectigimiz aralik ayinda yasadim kimyasal gebelik degerim 45 cikmisti sonrada 68 yukselmiyordu yani ve degerim hizlica dusup kanamam olmustu.sizde oyle bisey yok masallah icinizi ferah tutun.kimyasal gebelikte kese var ama bebek yok.saglikli olmadigi icinde vucut atiyor.bebeginiz hayirli olsun insallah.sagsalim kucaginizda gorun...

isallah rabbim herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…