Kimyasal gebelik sonrası gebe kalamama

buse34ca

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
143
34
18
24
Kızlar merhaba 1 yıldır evliyim evlendigimizden beri çocuk düşünüyoruz hemen olmayacağını bildiğimiz için hayırlısı dedik 7. Ayimda bir kimyasal gebelik yaşadım sonrasında denemelere devam ettik ve sonuç alamadık eşimin sperm testi çok iyi çıktı bende kadın doğuma gözüktüm ondan öncesinde de gitmiştim ama devlete devlet bişey yok diyip gönderiyordu özele gittiğimde rahim ağzı yarası çıktı ve alındı sonrasında çatlatma yapilicakti ben istemedim çünkü hormon testleri falan bize çok pahalıya geldi bütün işlemlerle beraebr zaten 25 bin TL vermiştik rahim ağzı yarasida alındı kendimiz deneyelim dedik şimdi ovulasyon testi yapıyorum sizce yumurtalama olmuş mu

Eklentiler

• IMG_20231002_130625.webp
    22 KB · Görüntüleme: 246
Bu testlerden ben bisi anlamiyorum laboquick en iyisi onu tavsiye ederim. T cizgisinin c cizgisinden koyu olmasi gerekir bu testten t mi c mi ya da koyuluklari net degil. Bak catlama boyle oluyor atiyorum resim

Eklentiler

• Screenshot_20230531_122427_Gallery.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 262
Nasıl vereceğim endokrinoloji ye randevu almam.gerek diye biliyorum ona da alamiyorum
Hayir canim olur mu oyle sey devlettw dahiliye gidiceksin bak su testleri yaptirmak istiyorum diceksin ben oyle yaptim

Eklentiler

• 16962521401298845107977808842637.webp
    37 KB · Görüntüleme: 227
Özele muayene olup kan testlerini devlette kadın doğumda ya da sağlık ocağında verebilirsiniz. Hangi testleri istediğini not olarak Dr dan isteyin dışarıda yaptıracağım deyin. Tsh ve insülin direnci d vit gibi kan testlerini ihmal etmeyin. Evet bunları endokrin e vermeniz gerek. Ben genelde dışarıda ücretsiz veriyorum özelde başa çıkılmaz tabi tahlilleri tavsiye ederim. Bu arada kimyasaldan sonra gebe kalma ihtimali yüksek diyorlar İlk ayda kalan çok ama Bende kimyasaldan sonra 4. Aya gireceğim bekliyorum. Nasip

Siz nasıl verdiniz testlerinizi bilgilendirir misiniz hangi bölüme gitmem gerekli

Siz nasıl verdiniz testlerinizi bilgilendirir misiniz hangi bölüme gitmem gerekli
Yumurta takibi yaptıracaksanız özele gidip yaptırabilirsiniz kan tahlili vs isterse devlette kafındoğumda o tahlilleri verirsiniz. Ya da bazılarını sağlık ocağında da isteyebşliyorlar bunu Dr bilir sorarsınız. Ben amh değerini bile devlette kadın doğumdan istettim. Bazı Dr lar muayene etmeden bu kanlar neden diyebilir o zaman rica edersiniz özelde maddi gücüm yetmedi bu kanları istediler verebilir miyim diye? Tsh ve insülin direnci gebe kalmada çok önemli bunun içinde endokronolojiye gidip kan tahlili vermelisiniz. Gerekirse ilaç kullanırsınız.

Yani takip muayene özelde olur İyi bir Dr seçersiniz ilgisi alakası rahat edersiniz. Kan tahlililleri bu şekilde devlette yaptırabilirsiniz. Ama tabi bazı değerler için adetin 2. Günü 3. Günü hemen kan vermek gerekiyor o zaman randevu bulabilir misiniz bilemem şuan randevular sıkıntı. O zamanda sağlık ocağına sorun en son ben ora yaptırdım tsh bile baktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…