Kimyasal gebelik sonrası gebe kalamıyorum 😔😔

Bebik olsun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
419
562
23
26
Kızlar 9 aydır 2 inci bebeği istiyoruz , düzenli bi ilişkimizde var yumurtlama dönemlerini değerlendiriyoruz 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dahada olmadı neden olmuyo anlayamıyorummm 😏😏 lütfen yardımcı olun. Bu durumu yaşayanlar varmı

Kızlar 9 aydır 2 inci bebeği istiyoruz , düzenli bi ilişkimizde var yumurtlama dönemlerini değerlendiriyoruz 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim dahada olmadı neden olmuyo anlayamıyorummm 😏😏 lütfen yardımcı olun. Bu durumu yaşayanlar varmı
Benimde ilk gebeliğim kimyasaldı canım. Şuan 2. Gebeliğim ve çok şükür sağlıklı ilerliyor🙏🏾 bizim de kimyasaldan 3 ay sonra oldu. Kafaya inanılmaz takıyordum eşimi de kendimi de strese sokuyordum. Deyim yerindeyse çocuk yapmak için uğraşıyorduk sadece. Bu stresi az da olsa bırakınca beklemediğim ve düşünmediğim bi ay da oldu☺️ eşinin de seninde herhangi bir sorununuz yoksa tedavi gerektiren zamana ve Allah’a bırak🌸 en hayırlı zaman da gelecektir🙏🏾

Benim de Bat 5 Eylül. Herhangi bir belirtin var mı
Belirtim göğüs uçlarıma dokunduğumda bi sızı var , biraz gaz var , bide normalde olmaz uykum geliyo durruk yere 😀 yada hepsi bi yanılmacada olabilir kendimde belirti arayışına girmiş olabilirim . Insallah vardır 🥰😘 ikimizde bat tarihinde olmayız birbirimize hamilelik haberini veririz 🙏🏻🤲🏻

Back
X