Kimyasal gebelik sonrası gebe kalma

aylin muust

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
23
5
1
22
Selam kızlar
Ağustos ayında gebelik yaşadm ve kürtaj vs olmadan düşük gerçekleşti sağlıksız bir gebelikdi. Doktor korunmaya gerek yok dediği için korunmadık ve hamilelik belirtilerimin aynısnı yaşamaya başladm fakat bugün sabah adet olduğumu gördüm sizce üstüne görme vs olabilirmi bu durumlarda çünkü kesinlikle ilk yaşadığım belirtileri yaşıyorum ve iki kere idrar testi yaptım ikiside net ama silik gözükmekdeydi betamda düşükden sonra sıfırlanmıştı zaten . Kafam çok karıştı lütfen bilgisi olan bana umut olabilir mi

Aşkım kaç haftalık düşük yaptın
Aşkım kendin de söylüyorsun betan yeni sıfırlandı için adet olmuşsun bence grbelik testlerinin pozitif çıkması normal hala aktir kanaman varsa o yerleşme yada üstüne görme değildir çünki az gelir birdaha gelmez hakkında hayırlısı olsun eğer hala şüphelerin varsa tekrardan betana baktira bilirsin

Betam düşük yaptığım gün sıfırlanmıştı zaten bir ay oldu adet gibi kanamayla sonlanmıştı 6.haftada

Betam düşük yaptığım gün sıfırlanmıştı zaten bir ay oldu adet gibi kanamayla sonlanmıştı 6.haftada
Tekrardan kan ver canım o Zaman beta düşük yaptığın gün sıfırlanmaz 15 20 günde sıfırlanır sıfırlandı gün adet olursun beta hemen düşük yapıldığı gün düşmüyor çünki bende düşük yaptım benim tam 1 ay sonra betam sıfırlandı 1 ay sonra hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…