Kimyasal gebelik sonrası gebelik belirtileri

Nur4802

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
4
0
16
25
Merhaba arkadaşlar ben 18 temmuzda evlendim 12 agustosta kanda 18.20 ile 6 gunluk hamile olduğumu öğrendim 16 ağustosta tekrar çağırdı ve betam sıfırlanmisti 24 ünde kanama gördüm 29 unda bitti son 10 gündür sağ kasığımda ağrı var kramp ve sızlama şeklinde şuan şehir dışında misafirlikteyim doktora gitme imkanım yok burda sizce neden olabilir ve 1 haftalık gebelik sonlanması sonrası kimyasal gebelikten sonra ne zaman adet oldunuz

Iki kere kimyasal geçirmiş birisi olarak cevap veriyorum ikisinden sonra hic birsekilde adet duzenim bozulmadi sadece belki 1 2 gun aksamıştır gecmis olsun bu arada

Ben hala olmadım sağ kasığımda ve rahim bölümünde batmalar var ama korkuyorum gitmeye

kimyasaldan sonra normalde 33-34 günde bir olan reglim daha erken oldu 30. gün regl olmuştum. herhangi ekstra bir belirti göstermedi. kimyasaldan sonra gebe kalsaydım da şimdikinden çok farklı bir belirti olacağını düşünmüyorum.

Canım benim 29unda bitti ilk 4 gün değerlendirip şehir dışına çıktım ve 10 günüm dolduktan sonra göğüslerimde tomurcuklar çıktı ve kasığımda ağrı kramplarim var bugün 40 gün hala olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…