Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik sonrası gebelik testim pozitif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem gebelik hem ovulasyon ile koyulasmayi takip ediyorum, şükür ki gun gün belirginleşiyor ama insanoğlu iste korkuyorum ya
Yok yok korkma gönlünü ferah tut koyulaşma varsa bu iş tamamdır istersen bizede at testlerin resimlerini bakalım için kanaat eder belki tasdiklenince

Yok yok korkma gönlünü ferah tut koyulaşma varsa bu iş tamamdır istersen bizede at testlerin resimlerini bakalım için kanaat eder belki tasdiklenince
Kuzum kimyasalda da koyuluk deger vs iyiydi ama iste sonu kotu bitti. Beyaz olan iki gun onceki, diğeri dün ama kaset test o zaten baya silik. Bugünkünü yapmadim daha sabah ovulasyon aksam gebelik testi yapıyorum

Eklentiler

• IMG20210723130447.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG20210724183702.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 61
S Spagetti bolonez ne yaptin canim gittin mi doktora kan verdin mi merak ettim benim de seninki gibi testlerim bata 2 gunum var cok heyecanliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Kuzum evet adetim bir gun gecince gittim dün, beta 180 çıktı. Progesteron da yani tutunma 22.8 çıktı çok şükür. Perşembe tekrardan gidecegim kana. İnşallah seninde güzel haberini aliriz etiketle mutlaka beni

Mutlaka etiketliycem canim cookk sevindim ne rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay test yapmaya bile korkuyorum ama kimyasal gebelikten sonra adet görmeden hamile olan çok insan var

Bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay test yapmaya bile korkuyorum ama kimyasal gebelikten sonra adet görmeden hamile olan çok insan var
Evet kuzum, kanda netleşti ama kese kalp görene kadar ve belkide daha sonrasi icin hep bi diken ustuyum. Allah isteyen herkese sağlıkla nasil etsin inşallah

Ahh canım benim, Allah bi daha yasatmasin inşallah guzel haberlerle inşallah

Kimyasal gebelikten sonra yumurtlamanız normal adet döngünüze göre mi gerçekleşti yoksa bir gecikme yaşadınızmı? Ovülasyonu nasıl takip ettiniz
Normalde benim adet düzensizliğim var zaten, adet bitince bir hafta sonra başlarım genelde,asla erken görmedim döngüm 40 gun ve üstü. 10 haziran kimyasal kanamam başladı 11 temmuzda gordum yumurtlamayi, 25 i gibi başlamıştım yanilmiyorsam ovulasyona.

Çok şükür şuan sağlıklı giden bir gebeliğim var kesemizi gorduk kalp atışı için gün sayıyorum
Maşallah çok sevindim darısı başıma bende 1 kimyasal gebelik geçirdim ve şuan adetim 6 gün gecikti testim evde pozitif çıktı ama doktora gitmeye korkuyorum henüz bi yerleşme lekesi falan olmadı acaba yinemi kimyasal olucak diye çok korkuyorum biraz daha bekleyip öyle gidicem sizde yerleşme lekesi (kanaması)vs oldumu bide karnım aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor ara ara ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Slm canım sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip eylesin rabbim İnşallah ilk mesajında yaptığın testi gördüm adetten kaç gün önce yapmıştın bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda belirtilerim aynı geçen ayki gibi karın ağrısı bel ağrısı var

Bende öyleydim, ama tevekkül etmekten başka ne gelir ki elden. Hayir ben hic yerlesme kanamasi yasamadim, testte pozitif gordukten 10 gun sonra keseyi gördüm,isterseniz ona gore bekleyin, ama bende kan vermekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…