- Konu Sahibi Spagetti bolonez
-
Ben :) kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasında tekrar hamile kaldım 11. Haftaya giriyoruz çok şükür herşey çok güzel gidiyor10 Haziran'da kanamam başladı ve kimyasal gebelik yaşadım, benim için ilkti ve çok yıprandım. Ovulasyonla takip etmeye devam ediyordum yumurtlamanın 12. Gunu gebelik testim böyle. Ama ben kan vermeye korkuyorum.
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik geçiren anneler lütfen yazabilir mi? Sanırım biraz morale ihtiyacım var
Bendede yerleşme kanaması veya lekesi olmadı ama çok şükür güzel ilerliyoruz her gebelikte olacak diye birşey yok canım sen ver kan benim hala ara ara kasık ağrım oluyor çok normalMaşallah çok sevindim darısı başıma bende 1 kimyasal gebelik geçirdim ve şuan adetim 6 gün gecikti testim evde pozitif çıktı ama doktora gitmeye korkuyorum henüz bi yerleşme lekesi falan olmadı acaba yinemi kimyasal olucak diye çok korkuyorum biraz daha bekleyip öyle gidicem sizde yerleşme lekesi (kanaması)vs oldumu bide karnım aynı adet olacakmışım gibi ağrıyor ara ara ve çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
MaşallahBen :) kimyasal gebelik geçirdim daha sonrasında tekrar hamile kaldım 11. Haftaya giriyoruz çok şükür herşey çok güzel gidiyor
Rabbime çok şükür kesesini gördük kanda verdim 6200lerde şükür şuan iyi gidiyor önümüzdeki hafta kalp atışı için gidicem inşallah onuda sağ sağlam atlatırım bu defa 6. haftada kanama oluyormuş sanırım şimdi de onun korkusu sardı psikolojimi çok etkiliyor böyle şeyler sen kaç haftalıksın kanaman falan oldumuBendede yerleşme kanaması veya lekesi olmadı ama çok şükür güzel ilerliyoruz her gebelikte olacak diye birşey yok canım sen ver kan benim hala ara ara kasık ağrım oluyor çok normal
Gebelik testini adetten 3 gun once yapmıştım kuzum.biraz geç görmüşüm mesajini son durumun ne olduSlm canım sağlıkla ilerleyip kucağına almayı nasip eylesin rabbim İnşallah ilk mesajında yaptığın testi gördüm adetten kaç gün önce yapmıştın bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda belirtilerim aynı geçen ayki gibi karın ağrısı bel ağrısı var
Sıkıntı değil canım geçen ay adetim 3 gün sürdü bu ayda adet oldum gibi bugün ama devamı yok bi iki damla oldu sadece test negatif kanda negatif ama anlamadım niye böyle oldu sıkıntı mı var bilemedimGebelik testini adetten 3 gun once yapmıştım kuzum.biraz geç görmüşüm mesajini son durumun ne oldu
Merhaba ben adetime 4 gün varken kan testi verdim 7,04 çıktı 2 gün sonra 9,48 kimyasal gebelik mi acaba10 Haziran'da kanamam başladı ve kimyasal gebelik yaşadım, benim için ilkti ve çok yıprandım. Ovulasyonla takip etmeye devam ediyordum yumurtlamanın 12. Gunu gebelik testim böyle. Ama ben kan vermeye korkuyorum.
Kimyasal sonrası sağlıklı gebelik geçiren anneler lütfen yazabilir mi? Sanırım biraz morale ihtiyacım var
Hemen ovulasyonla takibe başla kuzum, vücudun bi bildigi vardirSıkıntı değil canım geçen ay adetim 3 gün sürdü bu ayda adet oldum gibi bugün ama devamı yok bi iki damla oldu sadece test negatif kanda negatif ama anlamadım niye böyle oldu sıkıntı mı var bilemedim
Kuzum iki gunde %60 ve iki kati artması lazim diyorlar, ikisine gore de az gözüküyor sonucun, zor ama heveslenmeden yeniden iki gun sonra ver istersen. Eğer adet olursan da hemen ovulasyonla takibe başla ki kimyasal sonrası şansımız yüksek biliyosunMerhaba ben adetime 4 gün varken kan testi verdim 7,04 çıktı 2 gün sonra 9,48 kimyasal gebelik mi acaba
Pazartesi tekrar bakıcam hayırlısı aralıkta da dış gebelik geçirdimKuzum iki gunde %60 ve iki kati artması lazim diyorlar, ikisine gore de az gözüküyor sonucun, zor ama heveslenmeden yeniden iki gun sonra ver istersen. Eğer adet olursan da hemen ovulasyonla takibe başla ki kimyasal sonrası şansımız yüksek biliyosun
Allah bi daha yasatmasin inşallah, geçmiş olsun canım benimPazartesi tekrar bakıcam hayırlısı aralıkta da dış gebelik geçirdim
İnşallahAllah bi daha yasatmasin inşallah, geçmiş olsun canım benim
S Spagetti bolonez ne yaptin canim gittin mi doktora kan verdin mi merak ettim benim de seninki gibi testlerim bata 2 gunum var cok heyecanliyim hayirli haberlerini bekliyorum
Nasıl konuşmuşuz ilk öğrendiğimizdeBende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay test yapmaya bile korkuyorum ama kimyasal gebelikten sonra adet görmeden hamile olan çok insan var
Evet 2li taramayo pazartesi yaptırdım ultrasona göre bi sıkıntı görünmedi 2 hafta sonra çağırdı doktor kontrole o gün bakacak sonuclara cinsiyeti bende çok merak ediyorumNasıl konuşmuşuz ilk öğrendiğimizdeşimdi maşallah hepimizin devam ediyor gebeliği, nasilsiniz kizlar. İkili tarama testi yaptirmis olmaniz lazim, ben cuma kontrole gidip inşallah cinsiyeti öğrencem sizde durumlar ne
İnşallah kan sonuclarinda guzel cikar kuzumEvet 2li taramayo pazartesi yaptırdım ultrasona göre bi sıkıntı görünmedi 2 hafta sonra çağırdı doktor kontrole o gün bakacak sonuclara cinsiyeti bende çok merak ediyorum
Belli oldu mu kan sonuçların senin cnmİnşallah kan sonuclarinda guzel cikar kuzum
Çok şükür bir sorun yok, benim oldu biraz vereli kuzum, 15. Haftanin icindeyim ben. Cuma kontrolum var bakalım cinsiyeti öğrenirsem diye heyecanlanıyorumBelli oldu mu kan sonuçların senin cnm
Unutmuşum cnm doğru baya oldu, cok şükür sevindim, hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin inşallahÇok şükür bir sorun yok, benim oldu biraz vereli kuzum, 15. Haftanin icindeyim ben. Cuma kontrolum var bakalım cinsiyeti öğrenirsem diye heyecanlanıyorum
Sagolasin kuzumUnutmuşum cnm doğru baya oldu, cok şükür sevindim, hadi bakalım Rabbim gönlüne göre versin inşallahne hisseidyosun peki kız mi erkek mi? Ben baştan beri erkek hissetmiştim tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?