- 18 Nisan 2024
- 189
- 45
- 18
- Konu Sahibi merveeeslm
Merhaba. Ben 2.5 senedir evliyim pcos hastasiyim ilacsiz adet olamiyorum evlendigim aydan beri. Rahim filmj smear sperm tesfi hersey normal pcos haric hicbir sorunum yok 3 klomen klimenle 1 asılama 2 femera femeraylada 2 asılama toplam 3 asılama oldum. 3. Asılamamda asılamanın 20. Günü idrarda pozitif kanda 105 le pozitif sonuc aldik 1 hafta sürdü sevincimiz malesef düşükle sonuçlandı. Düsük diyorum cünkü geve bölümü 6 haftalık düsük dedi bebegin sagligi yerinde degilmiź dedi. Infertilite bölümü kimyasal gelik dedi cünkü ben ilk ögrendigimde 4. Hafta yeni bitti 5 e girmissin kese gorunmez dedi muayeme olmamistim 1 hafta sonra gel dediler gidecegim gunun sabahi saat 5 te kanamam basladi 9 da randevum vardı kanama cok olunca muayene olmadım kan degerime bakip düsük yapmissin dediler 2 gun sonra kürtaja gerek varmi diue gittigimde infertilite kimyasal dedi keseyi goremedik dedi. Amh degerim 4.024 fsh degerim 5.9 LH degerim 3.520 genelde bu degerleri paylasiyolar burada degerlerim bu doktorlar kan degerlerin pcosu gostermiyor kilon yok tüylenme yok pcosun tek belirtiso evlendikten sonra adet duzensizligi ve ultrasyonda gorunmesi yumurtaliklarim canlı dediler. Ama ben 2.5 senedir ugrasiyorum kimyasaldan sonra daha kolay diyorlar bilmiyorum ama. Ayni sorunu yasayan hamile kalan oldumu ne kullandiniz ne önerirsiniz