kimyasal gebelik sonrası kanama

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
47
Bursa
arkadaşlar beni bilen bilir sonucum 46 idi
sonra regl oldum az ve 3 gün sürdü bitiminden 8 gün sonra tekrar oldum
şuan kanamam var....aşırı değil ama regl gibi bugün üçüncü gün...yani 10 gün sonra gene regl olmuş oldum...
çok halsizim ve başım dönüyo yyatmak istiyorum...
benim gibi olan var mı?
dr ile konuştum uzun sürerse ara dedi?bunu da anlamadım regl gibi olursa tamam ama uzun sürerse ara dedi ya da farklılaşırsakafamçokkarıştı

canım benim de tam tersi.neredeyse 1 hafta olacak lekelenmelerim olmaya başlayalı.bir türlü doğru dürüst kanayamıyorum.lekelenme bitmedi de.bitse kontrole gideceğim.ben de meraktayım...

anladım canım geçmiş olsun....
bence yakında başlar kanamaya...panik yapmamaya çalış....

hayatım senin değer yüksek sanırım hemen olmazsın....
düşünce olursun sanırım......
benim 22 oldu o gün kanamam başladı....

peki ağrın sancın varmıydı öncesinde;? bi de parça olarak mı düşüyo yoksa adet gibi mi?

biraz ağrı vardı ama aman aman bir ağrı değildi
ilk gün ağrıdı sonra ağrımadı 3 gün sürdü ama normal adetimden daha azdı...
parça olarak hiç düşmedi...normal kandı....ama bittikten 10 gün sonra gene kanama oldu bu sefer en az öbürü kadar gene kan geliyor....bakalım bu ne kadar sürecek...gene parça yok.....

ben kimyasal gebelik sonucunda 2 ay aynı durumu yaşadım.adet oluyor 3-4 gün sürüyor bitiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor tam adet kanaması gibi değil ama oda 3-4 gün sürüyordu. dr sordum olabilir uygulanan tedavi sonrasında olabiliyor böyle şeyler dedi önemli olan yoğun olupta uzun sürerse sorun olabilir demişti

ben kimyasal gebelik sonucunda 2 ay aynı durumu yaşadım.adet oluyor 3-4 gün sürüyor bitiyor 1 hafta sonra tekrar başlıyor tam adet kanaması gibi değil ama oda 3-4 gün sürüyordu. dr sordum olabilir uygulanan tedavi sonrasında olabiliyor böyle şeyler dedi önemli olan yoğun olupta uzun sürerse sorun olabilir demişti

peki hayatım sen de ne gibi durumlar oldu....ben çok halsizim hemen yoruluyorum...canım tatlı istiyo....tansiyonum düşük...bazen başım dönüyo....
doktor hemen psikolojik diyo herzamanki gibi:dilcikar:

beninde aynen böyle olmuştu.daha sonra bhcg yükselmişti.bence sen en kısa zamanda kanda gebelik baktır.benim 12. gün değerim 7 idi,adet oldum sonra bittikten 2gün sonra tekrar oldum.değerim 43 olmuştu.ama 2 gün sonra katlamadığı için olmadı yani

kanamalrın normal dir herhalde. o kadar iğne ilaç. birde rahimle oynanıyor. yumurta toplama işlemide kolay bişey değil. kimbilir ne kadar zarar görüyor rahim. 1 kaç ay yoğun geçirebilirsin adet dönemini. tatillerde ufak bir hormon hapı kullanıyoruzda allak bullak oluyor sonra bikaç ay.

peki hayatım sen de ne gibi durumlar oldu....ben çok halsizim hemen yoruluyorum...canım tatlı istiyo....tansiyonum düşük...bazen başım dönüyo....
doktor hemen psikolojik diyo herzamanki gibi:dilcikar:

benim iştahım açılmıştı sadece onun sebebide kullanılan hormon iğneleriymiş onun dışında bişey olmadı ama benim kimyasal gebelikti değer bi düştü bi çıktı en son değer 5 in altına düşene kadar betahcg yaptırmıştık sonrada düştü zaten

Back
X