kimyasal gebelik sonrası kanama

kanamalrın normal dir herhalde. o kadar iğne ilaç. birde rahimle oynanıyor. yumurta toplama işlemide kolay bişey değil. kimbilir ne kadar zarar görüyor rahim. 1 kaç ay yoğun geçirebilirsin adet dönemini. tatillerde ufak bir hormon hapı kullanıyoruzda allak bullak oluyor sonra bikaç ay.

haklısın canım....
zaten çok yoğun değil....
yani şakır şakır bir kanama değil....
günde 1 ped....
bilemedin 2.....
sanırım bu ay böyleyiz.....
ama kanama olunca daha rahatladım....çünkü çok gergindim...göğüslerim patlayacak gibiydiiii:delphin:

benim iştahım açılmıştı sadece onun sebebide kullanılan hormon iğneleriymiş onun dışında bişey olmadı ama benim kimyasal gebelikti değer bi düştü bi çıktı en son değer 5 in altına düşene kadar betahcg yaptırmıştık sonrada düştü zaten

ben düştü mü diye test yapmadım en son 22 idi...hoca 1 hafta içinde kanarsın dedi...ben eve gelince regl oldum....daha da test yaptırmadım...çünkü artık kan vermekten bıktım...bi de kendimde ağrı felan olmadı bulantı ya da baş dönmesi....

hayatım bizde sperm yok kiiiiibenneyaptımki
korunmama gerek yok.....:umursamaz:
doktor da öle bişi demediiii :1no2:
bildiği için....CADIARZU

anladım canım..biz de de çok yok aslında ama :) ne biliyim hazır hormon almışken belki bi kaç ay daha yüksek şans elde ederdik :) hayırlısı

anladım canım..biz de de çok yok aslında ama :) ne biliyim hazır hormon almışken belki bi kaç ay daha yüksek şans elde ederdik :) hayırlısı

nerdeeeekaydirigubbakcemile3
keşke olsa da walla doktor yapma dese de her akşam kocişimi rahat koymazdım....:kedi:
anam milletin ne kadar değerli olduğunu unuttuğu bebişler için bak biz ne aranıyoooozz
:1shok:

nerdeeeekaydirigubbakcemile3
keşke olsa da walla doktor yapma dese de her akşam kocişimi rahat koymazdım....:kedi:
anam milletin ne kadar değerli olduğunu unuttuğu bebişler için bak biz ne aranıyoooozz
:1shok:

evet kesinlikle öyle.. dktora gittiğimde mutlaka ısrarla bebeğini aldırmaya gelmiş tipler oluyo.. deli oluyorum.. sanki bebek kendiliğinden geliyo giriyo onların içine.. töbeee..

walla onlara bi çakasım geliyo ki sormaaaaaaaaaaa:mymeka:
madem yapacan tedbirini al :oklava:

di mi bi gün dalıcam ben zaten birine.. işte rabbim herkesi bi şekilde sınıyor.. önemli olan bu sınamadan alnımızın akı ile geçmek.. çok şükür diyorum yine.. insanlar 7-8 aylık kaybedebiliyo bebeklerini... ben buna dayanamazsam onlar ne yapsın.. allah hepimize sabır ve sonunda da bebiş versiiin

canım bunada şükür olupta sonra kalp atışını felan duymasan bu sefer seni daha çok üzer, o kadar kendini inandırıyorsun sonra hayal kırıklığı :( allahtan hep dileğim başından sonuna kadar sağlıklı gelişip büyüyecek bir evlat istiyorum

ya wallahi bunun sonucu korkusu hiç bitmiyo....
ben eskiden hiç bunları bilmezdim....
insanlar hemen hamile kalır hemen doğurur kucağına alır zannederdim....
anam hamile kalmak için onca tedavi...pozitif haberini almak ondan daha zor....haberi al bu sefer devam edecek mi etmeyecek mi ...
kese nası kalp atışı var mı yok mu.....
sonra testler ikilisi üçlüsü dörtlüsü........
wallaha ömrün 10 yılı gider bu korkularla....

canım öncelikle geçmiş olsun... bende ilk aşılamamda 14. gün beta hcg değerim 30 du ama felaket ağrım vardı akşama doğru kanamam arttıı ,, bayğ bayağ düşük yaptım parça parça kanamam olmuştu hatta parçalar düştükten sonra rahatlamıştım ..

canım öncelikle geçmiş olsun... bende ilk aşılamamda 14. gün beta hcg değerim 30 du ama felaket ağrım vardı akşama doğru kanamam arttıı ,, bayğ bayağ düşük yaptım parça parça kanamam olmuştu hatta parçalar düştükten sonra rahatlamıştım ..

geçmiş olsun hayatım....
umarım daha sonra bebişini bulmuşsundur....ya da bulursun....a.s.

kızlar çatlıyorum sinirden mafoldumben benimde kimyasal gebeliğim olmuştu ve transferin 10.günü yani 5 haziranda kahve lekerim başladı taaa 5 temmuza kadar sürdü sadece arada bi kaçgün 2 3 damla kanamam oldu :1shok: ben daha çok şiddetli beklerken 1 er damla olmuştu ama 1 ay sürmüştü 2 günde bir duruyordu sonra yine başlıyordu neyse 5 temmuzda durdu artık bişey gelmedi aradan 16 gün geçti bidaha sancım başladı adet oluyorum dedim ama yine 1 damla tık yok senağlama çatlıyorum şiştim neden doğru dürüst olmuyor ki neden sökülmedi bi türlü doktora gitmeye fırsatım yok çalışıyorum şehire uzaktayım :1no2: adet söktürücü bir bitki filan olsa alıp kullanıcam yeter ki bitsin bu işkence mafoldumben

zelal çok haklısın ama sanırım bu dönem böyle geçecek hayatıma.s
yapacak bişi yok:sm_confused:
biraz sabır....o kadar hormon aldık sanırım bu çekilecek....:kedi:
kendini stresten uzak tutmaya çalış:olmaz:
delirmezsek iyidirlaelaelaelaelae

adamım haklısın delirmesek iyi laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 önceleri adet olmak istemezdim ama şimdi istiyorum :1shok: çok strese girdim çünkü -tatlicadiarzu-

canım benimde adetim 14 gün gecikince doktorum adet söktürücü verdi kullan olursun dedi ilk defa kullanıyorum istersen farlutal diye bir ilaç ucuzda al kullan yada doktoruna sor

hayatım haklısın da zaten yeterince ilaç aldık.....kafamçokkarıştı
bi hap daha içmek zararlı olur sonuçta onlarda hormon...
bırakalım da vücut kendi kendini tedavi etsin...zemuszemus

aynen canım bencede içme kendiliğinden olsun doğal sürecine bırak vücudu anca kendine geliyor o kadar iğne ilaç :((

kızlar benim de 2. denemeden sonra 12. gün değerim 42.. ama transferin 10. gününden den beri yani son 3gündür kanamam var.. dün gece aşırıydı.. doktor şu an gebelik var d,yor, bana progesteron iğne yaptı, ilaç verdi, ama kimyasal gebelik olma oranı yüksekmiş.. bu kimyasal gebelik nasıl birşey? biraz bilgi verirmisiniz? benimki şu an kimyasal mı acaba? ben yanlış birşey mi yaptım transferden sonra acaba, çünkü kanama başlayınca çok üzüldüm ve 2 gündür de normal günlük aktivitelere geri dönmüştüm... bakalım hayırlısı .... kimyasal gebelik olunca mı bu kadar kanama olur? bana yardım edin nolur bunu yaşayan arkadalar....

canım ben de çok bilmiyorum ama bildiğim kadarı ile bebeğin kalp atışlarını duyana kadar sağlıklı olmadığı için doğa tarafından sonlandırılan gebelik demek.. biz tüp olduğu için erken bakıveriyoruz ya çoğu kadın farkında olmadan yaşarmış kimyasal gebelik ama inşallah seninki tavan yapar canımm...

canım kimyasal gebelik sadece kanda gebeliğin anlaşıldığı canlı doğumla sonuçlanamayan(çünkü kese oluşmaz ve bebek olmaz)gebeliktir...yani gebe kalınmıştır ama ilerlememiştir...o yüzden sadece varlığı kanda anlaşıldığı için adı kimyasal gebeliktir...tabi bu aşamalı bir durumdur...sonuçta her gebelik önce kanda anlaşılıyor ama bizimki keseye kalp atışına kadar gitmiyor...iyi tarafı bence şu gebe kalabildiğimizi anlamak...ben de bazı komplikasyonlar oluştu demek ki onlar olmasaydı ben de hamile kalabilecektim...

Back
X