Kimyasal Gebelik sonrası kanamam başlamıyor:S

Canım üzülme inşallah bunu atlatıp sağlıkla bebeklerimize kavuşacağız
Benim kanamam bitince genel bi tahlil vereceğim kan, tiroid, hatta rahimde falan mantar ya da başka enfeksiyon var mı diye kontrol ettireceğim.Bunlarda düşüğe sebep olabiliyormuş
Ben bebekten önce gitmiştim doktora bütün tahlillerin iyiydi cnm senin kanaman değer düşmesinden kaç gün sonra oldu bnm hafif lekelenmeler var ne zaman tamamen olurum regl acaba keşke hmn olsam

Ben bebekten önce gitmiştim doktora bütün tahlillerin iyiydi cnm senin kanaman değer düşmesinden kaç gün sonra oldu bnm hafif lekelenmeler var ne zaman tamamen olurum regl acaba keşke hmn olsam

Canım benim en son salı 79 du doktor bi kaç güne başlar dedi. Salıdan cumaya lekelenmeler vardı Cuma akşamı başladı tam olarak.

Slm kızlar bende 2014 Mayıs ayında kimyasal gebelikle tanıştım ve o zaman değerim 124 idi iki günde bir neredeyse tahlil yaptırip baktiriyordum, Dalgalanmalar oluyordu değerde yaklaşık 1.5 ay sürdü beta hcg sifirlandiginda lekelenmeniz bitecek bir kaç güne kadar da regli oluyorsun. Dışarıdan herhangi bir müdahaleye gerek yok kendiliğinden sonlaniyor bana iğne yapalım diyen doktor oldu, kese falan olmadığı halde kürtaj yapalım diyen oldu bunları yaptırmaya gerek yok sadece biraz sabır o kadar geçecek bu günler. Şuan 9 haftalik hamileyim ☺hemen düşünmedik bebek zaten ve iki ay korunmanizi öneriyor doktorlar sonrasında allahın izniyle yine hamile kalabilirsiniz korkmayın...

Hanımlar geçen pazar kanamam başladı azdı ama dr gittik kan verdim vs kimayasal gebelik dedi
Birkaç güne kanaman olucak normal regl gibi belki daha yoğun olur dedi
Salı günü konuştuk yine birkaç güne başlar dedi ama hala başlamadı
Hep lekelenme tarzı gidiyor, Çarşamba biraz arttı ama dün bugün hiçbir şey yok
Korkuyorum da böyle olunca zararı olmasın bana
Başına böyle bir şey gelen var mı? kanaması geç olan:KK43:

Beta hcg değerlerimde
İlk Cuma günü ölçtürdüm 274
Pazar günü kanamam olduğunda 170
Salı günü 70 di
Merhabalar pazartesi değerim 6 ya dustu ama hala leke bile yok. Beynim zonkluyor beklediyorlar sadece.uykum geliyor zehirledi belkide beni.siin ondan sonra gebeliginiz ne zaman oldu.

Merhabalar pazartesi değerim 6 ya dustu ama hala leke bile yok. Beynim zonkluyor beklediyorlar sadece.uykum geliyor zehirledi belkide beni.siin ondan sonra gebeliginiz ne zaman oldu.

Tam hatırlamıyorum ama sonrasında kanamam başladı biraz yoğun ve ağrılıydı bitince diğer ay hamile kaldım.
Hatta ikinci bebek için çalışma yaparken Ocak 2019 da tekrar kimyasal yaşadım.

Tam hatırlamıyorum ama sonrasında kanamam başladı biraz yoğun ve ağrılıydı bitince diğer ay hamile kaldım.
Hatta ikinci bebek için çalışma yaparken Ocak 2019 da tekrar kimyasal yaşadım.
Bizim tek farkımız benim ki tüp bebek ile oluşmuştu. Allah'tan ümit kesilmez. Bugün kandil belki kalbimi görür ve bana da evlat nasip eder kolaylıkla.

Bizim tek farkımız benim ki tüp bebek ile oluşmuştu. Allah'tan ümit kesilmez. Bugün kandil belki kalbimi görür ve bana da evlat nasip eder kolaylıkla.
Aynı durumdayız tüp bebekle değerim 37ydi 7 ye düştü hala kanama başlamadı. Sizin başladı mı acaba

Aynı durumdayız tüp bebekle değerim 37ydi 7 ye düştü hala kanama başlamadı. Sizin başladı mı acaba
merhabalar,biraz geç gördüm ama 6 gün sonra 1,5 gün kanama oldum. Sonra ara ara lekelerin oldu. 20. Günde pembe kan geldi şimdi yine geçti. Sen nasıl oldun

merhabalar,biraz geç gördüm ama 6 gün sonra 1,5 gün kanama oldum. Sonra ara ara lekelerin oldu. 20. Günde pembe kan geldi şimdi yine geçti. Sen nasıl oldun
3 gün oldu kanama geleli canım baya bi adet görüyorum.

Back
X