- 25 Mayıs 2024
- 1.087
- 891
- 43
Ayy inşallah çok teşekkür ederim bende acaba çok umutlanmasam mi diyodum korkuyorum ister istemez o kadar yaklasmistim diyorum her seferinde aklıma geliyor yarım kalışım. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum hatta üç aydır asitli içecek bile içmiyorum inşallah burda yeniden mutluluğumu sizlerle paylasabilirim
Amin inşallahİnşallah bekleyen herkese nasip olsun güzel haberler vermek
yok yok endişe etme allahın izniyle bişey olmazCOk haklısın inşallah benimde çok sürmeden gelir bebeğim Allah büyükbenim ilk gün çok yoğundu kanamam ağrımda çok siddetliydi Dolorex içtim ona rağmen sadece ağrım hafiflemisti şuan 3.gundeyim hala kanamam var bilmiyorum kaç gün sürecek normalde reglimin yarın bitmesi gerek inşallah bir sorun yaşamam
Merhaba doktora gittiniz mi? Ben de geçen hafta kimyasal gebeliğimi öğrendim dün doktora gittiğimde genetik test yaptırmamızı ve test sonucu çıkana kadar korunmamızı önerdiHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Merhaba Randevu almıştım daha gitmedim ayın 8'inde gidicem inşallah.. bana da gel mutlaka demişti muayene edicektir diye düşünüyorum.. sizi muayene etti mi? Korunmayı genelde öneriyolar ama burda çoğunda korunmadan hamile kalanları duydum o yüzden bana korun desede pek korunmam diye düşünüyorum.. zaten 3'ten fazla kimyasal için skıntı görüyorlar diye biliyorumMerhaba doktora gittiniz mi? Ben de geçen hafta kimyasal gebeliğimi öğrendim dün doktora gittiğimde genetik test yaptırmamızı ve test sonucu çıkana kadar korunmamızı önerdi
Evet alttan muayeneyle rahmime baktı iyi durumda olduğunu söyledi ama Kasım ayında kürtaj olmuştum o sebeple de söylemiş olabilir diye düşündüm, rahim dinlensin ve genetik test sonucuna göre ilerleriz dedi hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba Randevu almıştım daha gitmedim ayın 8'inde gidicem inşallah.. bana da gel mutlaka demişti muayene edicektir diye düşünüyorum.. sizi muayene etti mi? Korunmayı genelde öneriyolar ama burda çoğunda korunmadan hamile kalanları duydum o yüzden bana korun desede pek korunmam diye düşünüyorum.. zaten 3'ten fazla kimyasal için skıntı görüyorlar diye biliyorum
Hii ondan demiş olabilir geçmiş olsun kürtaj ne için olmustunuz? Bide kaç aydır deniyorsunuzEvet alttan muayeneyle rahmime baktı iyi durumda olduğunu söyledi ama Kasım ayında kürtaj olmuştum o sebeple de söylemiş olabilir diye düşündüm, rahim dinlensin ve genetik test sonucuna göre ilerleriz dedi hakkımızda hayırlısı olsun
Teşekkür ediyorum kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 8 haftayı geçmişti biraz. Kürtajdan sonra ilk reglimi yaklaşık iki ay sonra Ocak ayında gördüm, o zamanlarda korunmamız önerilmişti. Şubatta korunmadık gebelik olmadı bu ay kimyasal gebelik oldu.Hii ondan demiş olabilir geçmiş olsun kürtaj ne için olmustunuz? Bide kaç aydır deniyorsunuz
Hayırlısı olsun inşallah kimyasal her kadının yaşadığı bişey o yüzden kafaya takmamak gerekiyormuş tabi yine de test vermek daha doğru bişey varsa erkenden tedbir almak iyidir.. bakalım bana ne diyecek doktorTeşekkür ediyorum kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum 8 haftayı geçmişti biraz. Kürtajdan sonra ilk reglimi yaklaşık iki ay sonra Ocak ayında gördüm, o zamanlarda korunmamız önerilmişti. Şubatta korunmadık gebelik olmadı bu ay kimyasal gebelik oldu.
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bir sonraki ay hamile kalmıştım 2 buçuk aylıkken düşük yaptım üstüne 3 ay geçti yine kimyasal geçirdim bakalım. Kişiden kişiye değişiyor açıkçası kalabilirsin de hamile kimyasal gebelik ya da düşük sonraki hamileliğini etkilemiyor çünküHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Ben diğer ayı hamile kaldım inşallah sizinde hemen tutarHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan oluru
Bende şuan kimyasal geçiriyorum geçen senede aynısı olmuştu bir sene sonra gebe kaldım yine kimyasal olduHemen sonraki ay gebe kalanlar olmuş.. umutlanmalimiyim yoksa istisnai bir durum mu? 10 aydır bebek istiyoruz ilk kez yaşadım kimyasal gebelik.Hatta çok sancılı şekilde regl oldum... inşallah diğer aya hemen gebe kalanlardan olurum
Geçmiş olsun zor süreçler rabbim hayırlısını versinBen 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim bir sonraki ay hamile kalmıştım 2 buçuk aylıkken düşük yaptım üstüne 3 ay geçti yine kimyasal geçirdim bakalım. Kişiden kişiye değişiyor açıkçası kalabilirsin de hamile kimyasal gebelik ya da düşük sonraki hamileliğini etkilemiyor çünkü
Ayy maşallahBen diğer ayı hamile kaldım inşallah sizinde hemen tutar
Geçmiş olsun çok zor bir durum ben çok etkilendim sizin ikinciymis daha kötü olmussunuzdur sabır edin rabbim verir elbetBende şuan kimyasal geçiriyorum geçen senede aynısı olmuştu bir sene sonra gebe kaldım yine kimyasal oldu
Ben ilk kimyasal gebelikte doktor çok gzuel bir sey demekki hamile kalabiliyor mussun tüpler açık ve gebelik engel olan bişey yok . Sizin ki de o şekilde inşallah kısa süre sonra hayırlı haberi alırsınızAyy maşallahinşallah tutar benimde bir yandan umutluyum bir yandan tereddüt ediyorum olmazsa diye ama nasip ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?