Kimyasal gebelik sonrası

Sudesuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
137
36
48
40
Arkadaşlar kan pıhtılaşması sonucu 2 kaybım var 8
Haftalikken kalp durması sonucu kürtajım sonrasında ara verdik bekledik olmadı 7 ay sonunda geçen ay oldu oda kimyasal oldu sonra bu ay tekrar denedim ama adet oldum tam yumurtlama zamanlarına denk gelmişti aslında olmamasına çok şaşırdım yumurtlama testlerim ekte benim gibi olanlar var mi ? Çok üzgünüm lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• A63209A4-B81B-4780-AD2E-A893F69A6A0D.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 38
Başta tedavi olun bence yine olsa yine kayıp edeceksiniz .. doktor birsey önermedi mi

Başta tedavi olun bence yine olsa yine kayıp edeceksiniz .. doktor birsey önermedi mi
İyi bi dr bulamıyorum maalesef İstanbul Avrupa yakasındayım her yere gidebilirim yeter ki iyi olsun ama şansıma kime gittiysem çok ilgisizdi hamile kalınca igne başlıcaz dediler onun öncesinde bisey önermediler

İyi bi dr bulamıyorum maalesef İstanbul Avrupa yakasındayım her yere gidebilirim yeter ki iyi olsun ama şansıma kime gittiysem çok ilgisizdi hamile kalınca igne başlıcaz dediler onun öncesinde bisey önermediler
Özele gitmeye durumunuz müsaitse özel daha iyi olur suan sizin için

Bende üç kimyasal yaşadım üst üste kan pıhtılaşması çıktı ama şuan ben aspirin kullanıyorum öncesinde doktorlar böyle bi durumda ilaca başlatıyorlar diye biliyorum sonra gebelikte iğneye başlanacak bana da doktorum öyle dedi şuan ilaç kullanıyorum gebelik olunca iğne

Canım coraspirin kullanıyor hamile kalmadan önce pıhtılaşması olanlar bir doktoeuna danış istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…