Kimyasal gebelik sonrası

Armagang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2021
375
222
33
Merhabalar geçtiğimiz Aralık ayında kimyasal gebeliği öğrendim bu ay yumurtlama günlerimi tekrar değerlendirdik adetime 9 gün var belirtilerim şöyle
-kasıkta batma özellikle sol tarafta oluyor hamile kaldığım ayda öyleydi
-dün akşam inanılmaz bir şekilde uyku bastırdı sabah 8 gibi uyandım tekrar uyudum
-arada üşüme geliyor
-Göğüslerde pek belirti yok geçen gün iğne batar gibi oldu bir daha olmadı
-sırt ağrım var oda arada oluyor
Geçen ay kimyasal geçirdim şu an korkuyorum test yapmaya tekrar üzülmek istemiyorum
Adeti beklicem
Kimyasal dan sonra gebe kalan var mı aranızda ?
Psikolojik olarak düşünüp kendimde belirti aramak istemiyorum
Yukarıda saydığım belirtileri yaşayan oldu mu

Canım ben de 2 ay once kimyasal gebelik oldu. Yani şöyle testler kan testi vs pozitif. Sonra 9 kasımda kanama başladı 7 gün sürdü. Dr 30 gün sonra adet olursun dedi ama olmadim çünkü hamile kalmışım. Suan 8 haftayı geciyo. Hersey gayet iyi. Ben direkt hemen hamile kalmam ya zordur vs diye düşünüp çok rahat takılıyorum bence titreşim olmadığı için hamile kaldim. Ve çokta şaşırmıştım. Ama hiç Bi belirti yoktu. Nor.al adet olucam gibiydi. Şimdide diyorum ya bebek 2 buçuk ayliga doğru gidiyo hala Bi belirti yok ne kusma ne bulantı. Benimle alakalı gibide olabilir kendin için ne istiyorsan inşallah o olur. Kafana takma hiç biseyi sen iyi ol iyi iyi bebisler olsun

Titreşim olmadığı için derken o kısmı anlamadım

Merhaba bende 1 Kasımda kimyasal gebelik yaşadım ilk kanama başladı sonra şiddetli ağrı oldu vs. 7 gün sürdü kanamam ve 16-17-18.gunleri değerlendirdik 29 Kasım'da gebelik testim pozitif çıktı düşükten sonra hiç adet olmadım yani,kan testi yaptırdım 99 çıktı öncekini 33 le öğrenmiştim en fazla 46 ya çıktı sonra 10 a düşmüştü,bunu 99 la öğrendim 5 gün sonra 1100 çıktı sonra 5 bin derken şuan 10.haftamdayim.Belirti olarak akıntı vardi göğüslerde ağrı vardı sadece kimyasalda kasık ağrım çok oluyordu bunda o kadar olmadı bide sivilce felan çıkmıştı bulantı yaşamadım hiç hamile değil gibiydim...

Merhaba
İnşallah bende hamileyimdir
Allah bebeğinizi kucağınıza da almayı nasip etsin

Merhaba bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta kanamam oldu bitti tekrar değerlendirdik yumurtlama günlerini sonra üstüne hiç adet görmedim henüz 5 gün gecikti adetim ama test yaptım dün negatif çıktı kimyasal gebelik geçirdiğim için bi gecikme mi bu yoksa hamile olabilir miyim acaba merak ediyorum

Kimyasal gebelik çok adet düzensizliği yapmaz diyolar ama bilemiyorum. Adet gecikmiste olabilir geç döllenme de olabilir. Benimde adet 2 gün gecikince falan pozitif cikmisti. Ama adetten 1 gün önce falan negatif cikmisti bekleyin sonra tekrar test yapın sabah ilk idrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…