Kimyasal gebelik sonrası

Çok geçmiş olsun. Bugün randevum War gidicem bakalım doktora ne olduğunu ozamn anliyacagim şuanda kafam karıştı hamilemiyim dgilmiyim bilmiyorum araştırdım kaybolan ikiz sendromu diye birşey warmis. Çoğul gebelikte birini kaybedip değeri tutunabiliyormus acaba öyle bir durummu yaşadığım bnmde bilmiyorum geçen hafta baya kanamam olunca beta değeride düşük cikinca doktor kimyasal demişti ama şimdi artincada hamilsin 4 haftalık dedi bklim hayırlısı bugün belli olacak inadllh ne olduğu .

çok teşekkür ederim.benim de 5 gün kanamam oldu adet gibi ama aynı zamanda beta yukarı çıkıyordu doktor bile şaşırmıştı.benim farklı olarak adet olmuyorum diye doktora gittim,kan testi verdim negatifti.bunun üzerine doktorum adet söktürücü vermişti.hapı kullanmaya başladığım gün hamile kalmışım ama büyük ihtimalle haptan dolayı düşük yaptım maalesef.progesteron değerim düşük çıkınca doktorum sağlıklı değil demişti.umarım bebeğiniz sizinledir

Herkes için nasıl hayirliysa öle olsun insallhh. Nasip

Testleri sürekli aynı hastanede vermeniz gerekiyor kesin bir sonuç almak için. Kimyasal gebelikte beta belli bir değere yükseldikten sonra düşmeye başlar ve tekrar yükselmez. Eğer yükseliyorsa dış gebelikmiş. En yakın zamanda doktora gidip muayene olun bence. Sizi korkutmak istemem ama ben de şu an betamı takip ediyorum

Dış gbelik şüphesiyle hastaneye yatırdılar. Dünden beri takip ediyorlar ameliyat dediler gece ama değerlerim düşmeye başladığı ve ağrım azaldığı için ameliyata almadılar. Kürtaj gbi rahim içi temizlendi şuanda agriz az kanamam geçti hala hastanede ytiyorum. Sabah tekrar kan degerlerime bkilacak değer düşmeye dewam ederse taburcu olacağım düşmez artarsa ameliyat diyorlar ama bn ameliyattan çok korkuyorum. Başına gelen yazsın lütfen .bı bebeğim olsun istiyorum ama bu olay bnide esimide çok korkuttu birdaha cesaret edebilir miyim bilmiyorum açıkçası.

Çok geçmiş olsun inşallah değeriniz artmaz ve düşmeye devam eder. Benim de değerim son baktığımda azaldı doktor 2 günde 1 takip etmeye gerek yok artık dedi haftaya bakalım betana. Şu an regl gibi kanamam da oldu zaten. Bir sonraki gebelikte aynı durumu yaşamaktan ben de çok korkuyorum inşallah aynı şeyleri yaşamayız bir daha sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

İnsallh Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim betahcg kanama uzun sürdü bitti hala düşmedi. Çok yavaş düşüyor 2 birim. Yumurtlama haftasına girdim ama Dr korunmamız gerektiğini sıfırlanmadan riskli durumlar olacağını söyledi. Malesef ayları sayıyorduk böyle de bir ay geçti. Nasip kısmet..

Merhaba siz hamile kaldınızmı yeniden acaba benimde 1-1 bucuk ayda sıfırlandı cok uzun sürdüğü için korkuyorum bi hayli

Merhaba siz hamile kaldınızmı yeniden acaba benimde 1-1 bucuk ayda sıfırlandı cok uzun sürdüğü için korkuyorum bi hayli
Evet ben buraya yazdığımda hamileydim 1 adet dönemi sonra tekrar gebe kaldım şuan 14 haftalık hamileyim çok şükür. Eğer sıfırlandıysa bir sorun yoktur benim de 1 aya yakın sıfırlanmıştı

Evet ben buraya yazdığımda hamileydim 1 adet dönemi sonra tekrar gebe kaldım şuan 14 haftalık hamileyim çok şükür. Eğer sıfırlandıysa bir sorun yoktur benim de 1 aya yakın sıfırlanmıştı
Peki adet tarihiniz gebe kalmadan önceki tarihiniz mi haşa yoksa değişti mi

Bu kişiden kişiye değişir canım benim bebeğim küçüktü kanamam normal adet süresince oldu yoğun olmadı
Benimde 5 haftalıktı daha cok yeniydi beta 643le öğrendim 2 gün sonra 1033 cıkınca doktor sağlıksız dedi ondan 2 gün sonra kanama oldum zaten ama adet tarihimi cok merak ediyorum bak şöyle anlatayım 18 nisan ilk düşük kanamam başladı 11 gün sürdü 29 nisanda bitti 8 mayısta tekrar kanama oldum 6 gün sürdü 13 mayısta oda bitti bu arada beta değerim hala sıfırlanmamıştı 3 haziranda bu ay tekrar kanama oldum 4 gün sürdü ve 7 haziranda bitti bu süreçte beta takibi yaptım hep yavaş azalmıştı 7 haziranda tamamen sıfırlandı. 4-5 gündür kasıklarım ağrıyor sancı vurup geçiyor sırtımda ağrıyor akıntımda cok var yumurtlama desem hesapladığımda yumurtlama günümde geçti.sebebini bilmiyorum kafayı yiycem

Bence bir doktora görünün hem kafanız rahatlar hemde sebebini öğrenirsiniz. Benim kanama 7 gün normal regl gibiydi. Sadece ilk gece pıhtılı kanamam oldu. Sonraki ay aynı düzenimde 28.gün regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…