Kimyasal gebelik sonrası

nazenin15

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
131
34
13
28
Kızlar geçen ay bi kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi ise çok korkuyorum aynısı bir daha olur mu diye. Kimyasal gebelik sonrası tekrar hamile kalanlar var mı sağlıklı bir şekilde. Bir gebenin günlüğünden takviye aldım bugün geldi onları kullanıp yeniden başlayacağım. Ama süreç beni biraz korkutuyor

Ben de yaşadım ocakta kendimi çok kötü hissettim ama ara vermedim denemek istedim 1 ay olmadı umarım bu ay olur ovulasyon dönemimi takip etmeye çalışıyorum umarım Rabbim isteyen herkese verir eskisi gibi çok üzülmüyorum zamanı değilmiş demek gerekiyor bazen

Ben henüz hala çok üzülüyorum elimde değil inşallah tez vakitte bizlerde bu mutluluğu yaşarız
Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum sürekli uygulmaya bakmak bile bir üzüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız yapabiliyorsanız günaşıro ilişkiye girin illa denk gelir

Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum sürekli uygulmaya bakmak bile bir üzüyor inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırız yapabiliyorsanız günaşıro ilişkiye girin illa denk gelir
Hatta ilk 2 hafta giden çocuğuma ihanet gibi geldi yeni çocuk yapmaya çalışmak ama zamanla her acı gibi hafifliyor

Pcos hastasıyım bu benim için birşeyleri biraz daha zorlaştırıyor

Çok gecmıs olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız

Ben geçen sene bir dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı son üç aydır da kimyasal gebelik geçirdim üst üste kürler yaptım yumurtlama günümü değerlendirmiştik doktorlar hiçbir sorununuz yok denemelere devam edeceksiniz demişti bende bu ay hiç kafama takmadım hiçbir ilaç ve kür kullanmadım ve dün akşam gebeliğimi erken testle öğrendim ve adetime daha 7 gün var kan vermedim adetim gecikirse vermeyi düşünüyorum

Ben de kimyasal gebelik geçiriyorum şu an. Doktorum vücudun bunu bir hata durumu olarak algıladığını, bu hatayı düzeltmek için sonraki birkaç ayda kendini gebeliğe çok daha elverişli hale getirdiğini söyledi. Ara vermenize gerek yok, hatta şansınız daha yüksek bu birkaç ay dedi

Bende Ağustos ayında bir kimyasal gebelik geçirdim önce tüp bebek denedik yumurta çatlatma hiç işe yaramamıştı sonra doğal yolla oldu ama gitti. Benımde o konuda korkum var pcosa rağmen olur mu olmaz mı

Bende Ağustos ayında bir kimyasal gebelik geçirdim önce tüp bebek denedik yumurta çatlatma hiç işe yaramamıştı sonra doğal yolla oldu ama gitti. Benımde o konuda korkum var pcosa rağmen olur mu olmaz mı
Merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun. Bende pcos hastasıyım bi çok kere ilaç tedavisi gördüm son ilaç tedavimde hamile kaldım ama kimyasal oldu şubat ayında yaşadım bu olayı doktor vücudun sorunlu gebelikleri istemediğini ve sonlandırdığını ve aslında bunun vücudun gebe kalmayı öğrenmeye çalıştığını söyledi sonra bi arkadaşım sayesinde bi gebenin günlüğündeki takviyelere başladım 1 ay kullandıktan sonra tekrar hamile kaldım şu an 6 ay olduk elhamdülillah ama bana %100 bu takviyeler vesile oldu diyemiyorum çünkü sonradan benim bu şekilde hamile kaldığımı öğrenen bi kaç arkadaşım bu takviyelerden kullandı hala bi sonuç alamadı sanırım herkesin vesilesi farklı bir yerde çünkü bende daha önce bana önerilen takviyeleri kullandığım halde hamile kalamamıştım. Velhasıl bir kere olmuş hamile kalmışsınız bir daha olmaz diye bir şey yok bolca dua edin korkmayın yeniden olacak inşaAllah

Bu mesajımdan sonra kimyasal değil dış gebelik olduğunu öğrendim. Bende de pcos var ama hormonlarda bir sorun görünmediği için gebeliğe engel değil diyor doktorlar. Yine de bir türlü gebelik olmadı.. Sizin hormon değerleriniz nasıl? Neden tüp bebek denemiştiniz?

Çok geçmiş olsun ben hiç tüp bebek tedavisi denemedim zaten hamile kaldığımda 3 sene olmak üzereydi ve daha 1 buçuk yıldır falan deniyorduk doktorum o yüzden 2 yıla kadar ilaç tedavisini daha uygun buldu benim ultrason görüntümde pcosa dair birşey yoktu ama hormonlarımda aman aman yüksek değildi sadece biraz kilom vardı ve pcosta kilo çok büyük etken daha doğrusu kilodan ziyade beslenme biçimi ben sadece beslenmemi düzenledim 12 kilo verdim ve sonra zaten hamile kaldım. Bu konuda doktor çok önemli ben evlenmeden evvel pcos olduğumu bilmiyordum yaklaşık 1 aylık evliyken öğrendim ve ilk gittiğim doktor bana direk senin çocuğun olmaz demişti dünyam başıma yıkılmıştı ama tek bir doktorla kalmadım bi kaç doktora gittim en doğrusunu bulana kadar şimdiki doktorum dediki senin hamile olasığın tabiki var hatta ikiz üçüz gebelik şansın pcos olmayana göre daha yüksek demişti. Aynı zamanda dahiliye uzmanınada başvurmanızı tavsiye ederim çünkü pcos bi kadın hastalığı değil sanılanın aksine metabolizmal bir hastalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…