Kimyasal gebelik sonrası

Bende pcos hastasıyım 3.5 yıl tüp bebek yumurta catlama her türlü kürü denedım diyetler sporlar ama olmadı. Geçen ay hamile olduğumu öğrendim ama Malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı kanamam bitince kontörle gittim tüm hormonlarım iyiydi rahmimde iyiydi sadece süt hormonum biraz yüksekti onu da iki günlük bir hap ile düzene soktuk. Bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım umutlanmak ta istemiyorum bilmiyorum artık rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gönlümüze göre versin.

Bu mesajımdan sonra kimyasal değil dış gebelik olduğunu öğrendim. Bende de pcos var ama hormonlarda bir sorun görünmediği için gebeliğe engel değil diyor doktorlar. Yine de bir türlü gebelik olmadı.. Sizin hormon değerleriniz nasıl? Neden tüp bebek denemiştiniz?

Merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun. Bende pcos hastasıyım bi çok kere ilaç tedavisi gördüm son ilaç tedavimde hamile kaldım ama kimyasal oldu şubat ayında yaşadım bu olayı doktor vücudun sorunlu gebelikleri istemediğini ve sonlandırdığını ve aslında bunun vücudun gebe kalmayı öğrenmeye çalıştığını söyledi sonra bi arkadaşım sayesinde bi gebenin günlüğündeki takviyelere başladım 1 ay kullandıktan sonra tekrar hamile kaldım şu an 6 ay olduk elhamdülillah ama bana %100 bu takviyeler vesile oldu diyemiyorum çünkü sonradan benim bu şekilde hamile kaldığımı öğrenen bi kaç arkadaşım bu takviyelerden kullandı hala bi sonuç alamadı sanırım herkesin vesilesi farklı bir yerde çünkü bende daha önce bana önerilen takviyeleri kullandığım halde hamile kalamamıştım. Velhasıl bir kere olmuş hamile kalmışsınız bir daha olmaz diye bir şey yok bolca dua edin korkmayın yeniden olacak inşaAllah
Bende çok denedim olmadı eşim ve ben takviye vitaminlere başlayınca oldu kimyasal gebelik yoksa bende hiç tık yoktu

Bende pcos hastasıyım 3.5 yıl tüp bebek yumurta catlama her türlü kürü denedım diyetler sporlar ama olmadı. Geçen ay hamile olduğumu öğrendim ama Malesef kimyasal gebelikle sonuçlandı kanamam bitince kontörle gittim tüm hormonlarım iyiydi rahmimde iyiydi sadece süt hormonum biraz yüksekti onu da iki günlük bir hap ile düzene soktuk. Bugün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım umutlanmak ta istemiyorum bilmiyorum artık rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin gönlümüze
Düşüğüm bacağı içerde olur derler ya gerçekten öyle sanırım bana dediklerinde inanmamıştım ama kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kaldım elhamdülillah nasıl oldu bilmiyorum Rabbime güvenin

Back
X