• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KİMYASAL GEBELİK SONRASI

denizincicegi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
3
0
1
23
Kızlar eylülde kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar deniyoruz çocuk için. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Hemen hamile kalabilir miyim tekrar yoksa zorlaşıyor mu?

Kızlar eylülde kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar deniyoruz çocuk için. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Hemen hamile kalabilir miyim tekrar yoksa zorlaşıyor mu?
Ben temmuzda kimyasal geçirdim. Ağustosta tekrar hamile kaldım. Şu an 10 haftalık olduk. Kimyasaldan sonra çabuk hamile kalıyorsun diyorlar. Rahim temizleniyormuş.

Merhaba zorlaşmıyor ben 3 kimyasal üst üste geçirdim sonra hamile kaldım düşük yaptım kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Herkeste durum farklı ilerliyor tabi. Benim çok stresli bir dönemimde olmuştu tüm bunlar ama kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaldım şahsen. Ne zamandır deniyorsunuz?

Merhaba zorlaşmıyor ben 3 kimyasal üst üste geçirdim sonra hamile kaldım düşük yaptım kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Herkeste durum farklı ilerliyor tabi. Benim çok stresli bir dönemimde olmuştu tüm bunlar ama kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaldım şahsen. Ne zamandır deniyorsunuzben

Ben temmuzda kimyasal geçirdim. Ağustosta tekrar hamile kaldım. Şu an 10 haftalık olduk. Kimyasaldan sonra çabuk hamile kalıyorsun diyorlar. Rahim temizleniyormuş.
Ben 6 ay önce ikiz gebeliğimde düşük yaptım sonrasında çok fazla denemedik aslında tekrar denediğimde hamile kaldım o da geçen ay kimyasal oldu şimdi devam ediyoruz çok istiyorum.

Ben 6 ay önce ikiz gebeliğimde düşük yaptım sonrasında çok fazla denemedik aslında tekrar denediğimde hamile kaldım o da geçen ay kimyasal oldu şimdi devam ediyoruz çok istiyorum.
Kaybınız için üzüldüm İnşallah tez zamanda nasip olur tabi bu sefer sağlıklı bir şekilde 🌸 endişe etmeyin bunlarda hamile kalabildiğinizi bir problem olmadığını gösterir zaten. Düzenli denerseniz bir kaç ay içinde sonuç alacağınızı düşünüyorum

Merhaba zorlaşmıyor ben 3 kimyasal üst üste geçirdim sonra hamile kaldım düşük yaptım kürtajdan 2 ay sonra tekrar kimyasal geçirdim son kimyasalımdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Herkeste durum farklı ilerliyor tabi. Benim çok stresli bir dönemimde olmuştu tüm bunlar ama kimyasaldan sonra daha kolay hamile kaldım şahsen. Ne zamandır deniyorsunuz?
Bende kimyasal gebelik geçirdim 9 aydır hamile kalmaya çalışıyordum kimyasal gebelik geçirdiğim ayda klomen tedavisi görmüştüm

Back
X