kızlar sanırım ben kimyasal gebelik yaşamadım
ben hamile olduğumu öğrendikten 2 gün sonra sağlık ocağında kan vermiştim sistemleri arızalı olduğundan dr bugün aradı o günkü değerim 134 müş
değerim 2 günde artmış ozaman 4 haftalıkmışım kısmet değilmiş
mayısta kimyasal gebelik geçirdim haziranda hamile kaldım şu an 20 haftalık allahıma çok şükür.......
rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah........
kızlar bugün düşük yapalı 14. günüm ama ben kendimi hep regli olucak gibi hissediyorum
acaba yumurtluyor olabilir miyim?
AMİNNNNNN canım yaaaaa
tatlım yumurtlamadan olabilir birde düzen acık değişiyorr normal şartlarda benim bugün regli olmam lazımdı ama gelen giden yok ateş ölçüyorum yumurtlamam 13. gün olacakken normalde 16 yada20.günde yani anlayamadım ne zaman ateşimde kafayı yedi bu ay çünkü yani bu ay için kendini yorma çok fazla olabilir ama sonuçta yumurtlama olucak elbette eski düzen biraz değişebilir geç olabilir yani inşallah en kısa sürede yeniden yaşarız hamişliği fiziksel olarak amaaaa
Yapmaya devam et sürekli takipte ol bu ay canım testini mümkünse akşam belli bir saatte ve dört saat az sıvı tüketerek yap, marketlerde satılan şu beyaz plastik bardaklara yap az idrarda olsa önemli değil çubuğu için de 20 sn kadar tut net sonuçlar alıyorsun ben ilk defa bu ay yaptım ve ovülasyonu yakaladım, değerlendirdim bakalım bekliyorum. Biliyorum testler pahalı ama makul fiyatlı olanlardan dediğim gibi yap takipte ol.
bende haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. geçen aya kadar malesef hamile kalamayınca doktora gittik doktor eşimden tahlil isteyince sordum bende eşimde problem olsa ben haziranda hamile kalabilirmiydim diye? doktorda olabilir tabi sperm kalitesi düşük olduğundan rahimde kesecik görünmeden düşükler olabilir dedi.. şu an eşim ilaç kullanıyor ve hala bekliyoruz...http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/1no2.gif
Canım şimdi ne durumdasın, bende kimyasal gebelik geçiriyorum
canım hiç üzülme gerçi zor bir süreç ben kasım ayında geçirdim ama şu an gebeyim tam 9 haftalık.. kimyasalın arkası gebelik kimi duysam öyle.. üzülme
Canım şimdi ne durumdasın, bende kimyasal gebelik geçiriyorum
Bebisinz oldumubenimde enteresan leke tarzında devam etti tabi hormonlardan oluyor bu bhcg yükselip iniyor vucut farklı sinyaller alıyor falan neyseki şanslıyız herkesten duyuyorum daha çabuk olur diye birde bizde en azından sorun yok diye biliyoruz yaa bakalım 4-5 aya kadan olmazsa eşimin spermiyogramını istedi doktor ondan da olurmuş sperm kalitesi düşükse kimyasal gebelik olabilirmiş inşallah herşey gönlümüzce olur tatlım
Bnde bu aay yasadm ilk defa duydum bole bse neyapcgmi sasrdm szn bebgnz oldumuselamlar ben de bu ay kimyasal gebelik yaşadım kanamam 9 Mayıs ta bitti. doktorum 1 ay korunsaniz iyi olur dedim bir başka doktora sordum gerek yok dedi
nasıl yapsam karar veremedim açıkçası. 1 ay sonra hemen hamile kalanlari da okudum bilemiyorum. sizlere ne dedi doktorunuz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?